dlugi orgazm - chcesz osiagnac nic prostrzego |
Autor | Wiadomość |
maniek88 Dołączył: 27 Cze 2007 Posty: 25 Skąd: ewerywhere | Wysłany: Sro 11 Cze, 2008 dlugi orgazm - chcesz osiagnac nic prostrzego |
|
| Wiec jak woiadomo czasami nie chcemy wystartowac za wczesnie i aby przyjemnosc miala trwac dluzej;p Ja to robie tak: Trzepie gdy czuje ze podchodzi mi juz pod wytrysk przestaje i rozluzniam sie ok pol minuty. Czynnosc powtarzam kilka razy pozniej gdy nasieniowody juz sa go towe do akcji doje malego az do wytrysku tylko ze na chwwile przed wytryskiem doslownie sekunde puszczam malego i pozwoalam spermie samej wycieknac - wiekszosc panow wciaz sie stymuluje przez co efekt trwa szybciej i po orgazmie. Sperma powoli wytryska porcjami a dzieki wczesniejszej rozgrzewce orgazm jest mocniejszy trwa dluzej ja cwicze to juz 2 lata orgazm potrawie przedluzyc prawie do 1,5 minuty a nie kilkanascie sekund jak to jest za sprawa szybkiej recznej roboty ;p sprobojcie warto | |
| |
 |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Sro 11 Cze, 2008 |
|
| A w taki sam sposób czasem nie można osiągnąć 2x orgazmów? | _________________ szukam sponspora | |
| |
 |
studenciak_wroc Wiek: 38 Dołączył: 08 Cze 2008 Posty: 8 Skąd: Wrocław | Wysłany: Czw 12 Cze, 2008 |
|
| też tak czasami robi, tylko potem strasznie jądra bolą | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
maniek88 Dołączył: 27 Cze 2007 Posty: 25 Skąd: ewerywhere | Wysłany: Czw 12 Cze, 2008 |
|
| kapcius, newiem oco ci chodzi ze pdwojny? Mozna to tak nazwac bo w zaleznosci od wprawy mozna go kilkakrotnie przedluzyc | |
| |
 |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Czw 12 Cze, 2008 |
|
| właśnie o to mi chodziło | _________________ szukam sponspora | |
| |
 |
maniek88 Dołączył: 27 Cze 2007 Posty: 25 Skąd: ewerywhere | Wysłany: Pon 16 Cze, 2008 |
|
| kapcius, tylko nie spodziewaj sie od razu efektow trzeba cwiczyc | |
| |
 |
|