Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Jestem bardzo chudy...
Autor Wiadomość
sendor 

Wysłany: Wto 10 Cze, 2008   

M-H napisał/a:
No to jestem ciekawy ilu by sobie pozwolilo na wydanie 25zl dziennie przy takiej biedzie w Polsce a szczegolnie jak ktos sie uczy. Wiekszosc ludzi je to co jest pod reka i stara sie jak najtaniej.
Poza tym byles kiedys na diecie redukcyjniej? Przy redukcji trzeba sie wyzbyc wielu nawykow tj, zarcie slodkiego, tlustego, nie jesc miedzy posilkami itp. Jak ktos tego nie bedzie przestrzegal to co to za dieta?

wiec tak. podlicz sobie ile wydajesz/ badz twoja rodzina wydaje na jedzenie (w wiekszosci jakby to delikatnie okreslic gówna.) wiec 3/4 z tego syfu da sie zamienic przez co placisz tyle samo co za normlane jedzenie moze nawet mniej. poza tym popatrz dobrze na tych biednych uczniow. fakt na jedzenie to nie maja ale najeb*ć to albo zjarac to sie zawsze znajdzie. podstawa diety redukcyjnej jest ujemny bilans kaloryczny plus obnizenie tluszczów, ale nie wkrecaj sobie ze jak od czasu do czasu wpierdzielisz batobnik to cala diete szlag trafi. nie jestes pro wiec nie musisz podporzadkowywac zycia cwiczeniom i zarciu (ja tez nie na szczezscie :D )

kapcius 

Wysłany: Wto 10 Cze, 2008   

Szymon7 napisał/a:
bo przy wzroście 176cm mam teraz 56kg).

na zdjęciu wydajesz się o wieele grubszy ;]

weźcie się nie katujcie jakąś chemią, po prostu jedzcie częściej, ale mało itd..

paulinka 

Wysłany: Sro 11 Cze, 2008   

kapcius, jeżeli ktoś ma szybkie spalanie to może jesz i 20 posiłków i to nawet obfitych a i tak nie przytyje bo znam nie jedna taką osobę

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

penis.com.pl
masturbator
zola 

paulinka napisał/a:
kapcius, jeżeli ktoś ma szybkie spalanie to może jesz i 20 posiłków i to nawet obfitych a i tak nie przytyje bo znam nie jedna taką osobę

dokładnie tak, mam identycznie, mi bardzo na przybranie masy pomogła dieta, basen i silownia.

Pozdrawiam

Szymon7 

kapcius napisał/a:
Szymon7 napisał/a:
bo przy wzroście 176cm mam teraz 56kg).

na zdjęciu wydajesz się o wieele grubszy ;]

weźcie się nie katujcie jakąś chemią, po prostu jedzcie częściej, ale mało itd..

Jeszcze miesiąc temu ważyłem niecałe 53kg, a zdjęciami nie ma co się sugerować- nie oddają tego co pokazuje waga 8)

kapcius 

Aha to sorrka :P

adadverts 

Wysłany: Czw 12 Cze, 2008   

Ektomorficzny typ sylwetki (smukły i szczupły) odznacza się niestety tym, że organizm niewiele albo nawet niczego nie odkłada w postaci tkanki tłuszczowej. Takim osobom niezwykle trudno jest przybrać na wadze, trudno tez zbudować jakąś większą masę mięśniową. Niestety sam też zaliczam się do tej grupy :(

kocurek 

Wysłany: Sob 14 Cze, 2008   

M-H napisał/a:

Kolega @Jarekk8 ma spora niedowage On powinien wazyc co najmniej 85kg.

sendor napisał/a:

wiec tak. podlicz sobie ile wydajesz/ badz twoja rodzina wydaje na jedzenie

M-H wiesz, zdaję sobie sprawę, że przy takim wzroście taka waga jest optymalna, ale ja osobiście nie pozwolę sobie przybrać. mam podobny wzrost a waga oscyluje mi między 72 a 78 [zależy od tygodnia] i czuję sie z tym bardzo dobrze. mniej ważyć nie chcę bo to już będzie niezdrowe. uważam, że można trochę ponaginać te statystyczne dane, jeżeli będzie się czuć z tym dobrze - oczywiście wszystko z głową.

sendor, jestem studentem i średnio na jedzenie [kupuję je sobie całkowicie sam] wydaję ok 50zł na tydzień lub nawet mniej [zależy co kiedy kupie], a wcale nie ograniczam spożywania jakiś posiłków - jem to na co mam ochotę i kiedy chcę.
fakt, masa osób wydaje bardzo dużo pieniędzy na jedzenie, które często wyrzuca bo się zepsuje. wystarczy racjonalnie do tego podchodzić - dziś spożywczy jest na każdym rogu, dlatego nie opłaca się mieć ciągle pełnej lodówki - skończy się, braknie, albo będę miał ochotę na coś to wtedy pójdę i kupię [ a spacerek do sklepu to też aktywność fizyczna i sie człowiek dotleni ]

M-H 

Wysłany: Sob 14 Cze, 2008   

@kocurek: Jak na faceta to jest ta niedowaga. Zeby sie dobrze czul to musi "zdrowo" nabrac na wadze. Czyli nie waga w postaci sadła tylko sucha masa. I gwarantuje mu to, ze jak nabierze tej suchej masy to bedzie sie czul z tym swietnie. A do tego dobry trening na silce i bedzie naprawde super. No tylko teraz wraca tu temat diety. Dieta najwazniejsza. Bo zrec niezdrowo kazdy moze i przy tym tyc... ale poco komu sadlo? Wtedy napewno bedzie sie zle czul.

TuNeR800 

Wysłany: Nie 15 Cze, 2008   

pipipi napisał/a:
Hejka :D
Ty kapcius masz w ogóle wysokie mniemanie o sobie :lol:

Stary Ty chba ten nick Twoj rozszyfrowalem : H U Jest

<lol> ja tez jestem chudy 65 i 180cm ....

nonie 

Wysłany: Sro 18 Cze, 2008   

Też jestem chudy, a dużo papusiam... Zależy od Twojej przemiany materri. Zalezy od tego czy jesteś Egzo/Ekto-morfikiem, czy szybko przybierasz na wadze, czy wolno.

Lepiej być chudym niż grubym, bo zawsze można przytyć :D Ja waże jakos 65 przy 185cm wzroście i też np. wstydzę się wyjść na basen bo trochę łopatki odstają, albo mam chudą łapę. Spokojnie, na wszystko przyjdzie pora...

sendor 

nonie napisał/a:
Też jestem chudy, a dużo papusiam... Zależy od Twojej przemiany materri. Zalezy od tego czy jesteś Egzo/Ekto-morfikiem, czy szybko przybierasz na wadze, czy wolno.

Lepiej być chudym niż grubym, bo zawsze można przytyć Ja waże jakos 65 przy 185cm wzroście i też np. wstydzę się wyjść na basen bo trochę łopatki odstają, albo mam chudą łapę. Spokojnie, na wszystko przyjdzie pora...

jak juz to endo a nie egzo :P a ja sie nie zgadzam wg mnie lepiej szybko przybierac na wadze :P latwiej wtedy ksztaltowac sylwetke

gnidaboss 

mi tez wszedzie gnaty wystaja moze kiedys mi to przeszkoadzalo ale jak widze obwisle brzuchy to jestem z siebie dumny :D

penis.com.pl
bathmate
sendor 

gnidaboss napisał/a:
mi tez wszedzie gnaty wystaja moze kiedys mi to przeszkoadzalo ale jak widze obwisle brzuchy to jestem z siebie dumny

ale po to sie ma glowke zeby do takiego brzuszka nie dopuscic :P nawet jak ma sie tendencje do tycia :P

nonie 

Wysłany: Czw 19 Cze, 2008   

sendor napisał/a:
jak juz to endo a nie egzo :P a ja sie nie zgadzam wg mnie lepiej szybko przybierac na wadze :P latwiej wtedy ksztaltowac sylwetke

Mi nie chodzi o to czy jest endomorfikiem, tylko napisałem "Jesteś albo to, albo to", mając na względzie "wszystkch".

Ja w sierpniu robię sobię jakąś mini-siłownię w domu i biore się za siebie... Na następne wakacje będę mógł dumnie wyjść na basen.

Pozdrawiam.

Odpowiedz do tematu