Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Jestem bardzo chudy...
Autor Wiadomość
Jarekk8 

Wysłany: Pon 09 Cze, 2008   Jestem bardzo chudy...

Czy chudy też może powalczyć o dziewczyne ? Ja waze 65 kg przy wzroscie 186 i wstydze się swej postury a zarazem jestem wstydliwy w sprawach romansow. Tak nawiasem mówiac chcialem sobie kupic hantelki i troche przypakowac, czy to ma sens ? bo na silke narazie sie wtydze chodzic.

Alex-sex 

Wysłany: Pon 09 Cze, 2008   

podobno ryż na mleku pomaga na szybki przybor masy ciala :]
A sens zawsze jest :wink:

zola 

Jarekk8, musisz zaczęć więcej jeść, jeśli nie możesz więcej to cześciej jedz, są różne diety na przytycie, ale to ustala lekarz, dieta wysokobiałkowa, oczywiście siłownia basen jak najbardziej i nie ma się czego wstydzić

Pozdrawiam

penis.com.pl
tabletki penilarge
kapcius 

też mam coś koło i jakoś nie uważam tego za coś strasznego, a wręcz za atut :P

BASF 

pipipi napisał/a:
Hejka :D
Ty kapcius masz w ogóle wysokie mniemanie o sobie :lol:

I słusznie. Jeśli tak uważa to znaczy, że jest to zauważalne. Największą sztuką jest przyznać się do swoich zalet i mówić o nich głośno.

BASF 

pipipi napisał/a:

Za chwilę odezwą się grubi ze swoimi "atutami" , łysi , owłosieni , z małymi penami i z wielkimi , i wszyscy będą chcieli żeby to właśnie oni byli traktowani jako ci z "atutami" ,
takie samozwańcze wzorce z Sevr .

Tak się zastanawiam czy Ty masz jakieś atuty, zalety??
Wychodzę z założenia, że jak się ma zalety innymisłowy atuty to trzeba je okazywać.
Chyba, że nigdy nie podrywałeś dziewczyny (chłopaka) to rozumię. Może dla niego szczupłość jest atutem. Nie znasz go i nie widziałeś więc nie oceniaj go wg swojej miary.

pipipi napisał/a:
Wydaje mi się , że do zalet nie trzeba się przyznawać , bo je widać ( jeśli w ogóle są ) , a tym bardziej "mówić o nich głośno"

Czy Ty na prawdę uważasz, że zalety to tylko to co widać gołym okiem???

A tak nawiasem mówiąc nie dyskutuję z Tobą, bo sądząc po Twoim szczeniaczym zachowaniu to jesteś mądrzejszy od aptekarza.
Wiem, że teraz mnie zjedziesz albo napiszesz, że wlazłem Ci na odcisk. OK, nie potnę się.

kapcius 

Pipipi, weź sie ODP.. ode mnie leszczyku ;] To że mi odpowiada, że jestem taki a nie inny to nie znaczy, ze jestem jakimś narcyzem bez wad. Ogarnij sie człowieku O_O Też pewnie chciałbyś ważyć 65 kg i mieć 186 cm brutusie. Moim zdaniem to naprawdę nie jest największy problem świata mieć tyle kg, w ogóle to Jarek napisz ile masz lat, bo być może jesteś jeszcze w wieku dojrzewania i nawet jak będziesz wpieprzał za 40 to poprzez uwarunkowania genowe i te inne sprawy nie będziesz gruby :P

Jarekk8 

niestety mam lat 19... :x

jak kupie hantelki i bede robil cwiczenia w domu i jadl wiecej wedlug odpowiedniej diety to coś da ?

BASF 

Jarekk8 napisał/a:
niestety mam lat 19... :x

jak kupie hantelki i bede robil cwiczenia w domu i jadl wiecej wedlug odpowiedniej diety to coś da ?

Na pewno nie zaszkodzi. Może zamiast hantelków rób pompki co 2 dni serie 10X10 z 30 sek przerwami. Jak masz możliwość to rower lub bieganie. Dieta jaką ja sugeruję to dużo ryżu i nie omaszczonego makaronu. Mniej ziemniaków i białego pieczywa. Taka jest recepta najlepsza dla laika stworzona przez laika ale działająca.

zola 

odpowiednia dieta to podstawa, ale w swoj charmonogram dnia wpisz jeszcze basen i siłownie, bo hantelki to tylko bicepsy, a tu chodzi o klate

Pozdrawiam

M-H 

Wysłany: Wto 10 Cze, 2008   

Dieta to juz bardziej skomplikowana sprawa. Nie dosc, ze kazda dieta czy na mase czy na redukcje jest droga to jeszcze trzeba tego pilnowac i odmowic sobie wielu rzeczy(szczegolnie na redukcje). A juz nie wspomnie o ulozeniu takiej diety... To nie jest takie hop siup. Wiem cos o tym bo troche siedze w tym.'
Kolega @Jarekk8 ma spora niedowage On powinien wazyc co najmniej 85kg.
Na poczatek to polecilbym przejsc sie do jakiegos lekarza/dietetyka i wysluchac jego opini.

sendor 

zola napisał/a:
odpowiednia dieta to podstawa, ale w swoj charmonogram dnia wpisz jeszcze basen i siłownie, bo hantelki to tylko bicepsy, a tu chodzi o klate

z dieta sie zgadzam, bez niej ani rusz, basenu nie polecam zwlaszcza w dniu z silownia bo schudnie jeszce bardziej.

M-H napisał/a:
Dieta to juz bardziej skomplikowana sprawa. Nie dosc, ze kazda dieta czy na mase czy na redukcje jest droga to jeszcze trzeba tego pilnowac i odmowic sobie wielu rzeczy(szczegolnie na redukcje). A juz nie wspomnie o ulozeniu takiej diety... To nie jest takie hop siup.

wcale nie droga, przy w miare dobrze ulozonej wychodzi 20 - 25 zl dziennie wiec tragedii nie ma, a tak poza tym nie trzeba sobie odmawiac wielu rzeczy w diecie (nawet redukcyjnej)

M-H 

No to jestem ciekawy ilu by sobie pozwolilo na wydanie 25zl dziennie przy takiej biedzie w Polsce a szczegolnie jak ktos sie uczy. Wiekszosc ludzi je to co jest pod reka i stara sie jak najtaniej.
Poza tym byles kiedys na diecie redukcyjniej? Przy redukcji trzeba sie wyzbyc wielu nawykow tj, zarcie slodkiego, tlustego, nie jesc miedzy posilkami itp. Jak ktos tego nie bedzie przestrzegal to co to za dieta? :shock:

penis.com.pl
viamax
paulinka 

Jarekk8 mój przyjaciel od zawsze chciał przytyć ale to niestety dla osób od zawsze szczupłych wymaga dużo zaparcia w sobie i pieniędzy. jeżeli chodzi o to jak mu sie to udało to nie pije alkoholu od wielkiego dzwonu na meczu czy urodzinach piwo wypije stara sie wprowadzać do organizmu jak najwięcej białka też w formie różnych odżywek najczęściej zamawianych przez internet oprócz tego ostatnio miał specjalne koktajle odchudzające które osobo chcące sie odchudzić powinny pić zamiast posiłku on to spożywał po posiłku oprócz tego kreatyna i jakieś witaminy i minerały w kapsułkach jada też sporo tuńczyka gdyż zawiera wiele białka codziennie ćwiczy oczywiście nie ćwicz odrazu codziennie tylko powoli przystosuj organizm) dobrze by było iść do siłowni w której jest dietetyk i instruktor który doradzi co co i w jakiś ilościach powinieneś spożywać na pewno jajka (również w postaci kogla mogla)jeżeli palisz rzuc palenie to tez może pomóc w przybraniu na wadze życzę powodzenia!!!

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Szymon7 

Też jestem szczupły, ale od 4 tygodni stosuję dietę + ćwiczenia i już przytyłem 3kg (co dla mojego typu organizmu to dużo, bo przy wzroście 176cm mam teraz 56kg).
Dieta jaką stosuję to dieta z przewagą białka i węglowodanów, a ćwiczenia- hmm- niec szczególnego- brzuszki + pompki + a6w + hantelki.

serdecznie pozdrawiam :)

Odpowiedz do tematu