Nie wiem co sie dzieje .... POMOCY ... !! |
Autor | Wiadomość |
qbson1 Wiek: 35 Dołączył: 03 Cze 2008 Posty: 1 Skąd: Koszalin | Wysłany: Wto 03 Cze, 2008 Nie wiem co sie dzieje .... POMOCY ... !! |
|
| Witam , mam dziewczyne od okolo 7 miesiecy wczesniej kochalismy sie sporadycznie (wypadalo 1 na miesiac) postanowilismy to zmienic i w ostatni weekend od piatku w nocy do niedzieli samego rana roiblismy to z 8-9 razy (ale doszedlem tylko 2 razy...)
W srodku nocy z soboty na niedziele juz nie chcial stac ... stawal tylko na chwile , byl twardy ale gdy probowalem wejsc w nia to znow miękł ... myslalem ze jak sie przespie to bedzie lepiej ale z rana to samo :(:( NIgdy wczesniej nie mialem takiego problemu
Nie masturbowalem sie od niedzieli rano lecz dzis chcialem sprawdzic czy wrocil do "formy" ... i tez nie chcial stanac ... nie wiem co mam robic i co mam myslec ...
prosze o pomoc.
Aha i jeszcze dzis rano bylem u lekarza okazalo sie ze mam angine od wczoraj i dostalem antybiotyki.
Myslicie ze angina ma jakis wplyw na funkcjonowanie penisa ?
Pozdrawiam i prosze o odpowiedzi | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Wto 03 Cze, 2008 |
|
| Mozliwe, Choroba oslabia organizm. Jak ja jestem chory to tez nie ma ochoty na sex.
Pomijajac chorobe... zrob sobie przerwe od sexu do tygodnia. Powinno to pomoc. | |
| |
 |
wielkipenis 
Wiek: 26 Dołączył: 30 Kwi 2008 Posty: 42 Skąd: z prochu | Wysłany: Sro 04 Cze, 2008 |
|
| poczekaj, a się przekonasz .
pozdrawiam. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|