Jadro w dziwnym miejscu |
Autor | Wiadomość |
bartigol007 Wiek: 34 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 2 Skąd: KrK | Wysłany: Pon 26 Maj, 2008 Jadro w dziwnym miejscu |
|
| Witam! Panowie problem polega na tym że jedno jądro mam w mosznie a drugie jak by ciągle schowane tzn po prawej stronie nad penisem. W ogóle nie chce przejść do moszny co to może być? | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 26 Maj, 2008 |
|
| uważam iż może być to problem i Twoje jądro może nie działać odpowiednio gdyż po to jest w mosznie a nie w organizmie żeby się nie przegrzewać także radze jak najszybszą wizytę u lekarza pozdrawiam i zdrówka życzę | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
bartigol007 Wiek: 34 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 2 Skąd: KrK | Wysłany: Pon 26 Maj, 2008 |
|
| może ktoś słyszał o czymś podobnym lub może sie jakoś wypowiedzieć? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Nie 01 Cze, 2008 |
|
| Jeszcze raz szybko do lekarza | |
| |
 |
maciex23 Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 69 Skąd: w-w | Wysłany: Pią 13 Cze, 2008 |
|
| Chłopak w wieku 17 lat powinien mieć oba jądra w mosznie. prawdopodobnie jedno jadro u Ciebie zostało w jamie brzusznej i nie zstąpiło do moszny. tam jest za ciepło dla jądra i przez to nie funkcjonuje prawidłowo.
jak najszybciej zgloś się do urologa lub androloga, zbada Twoje jądra i pewnie zleci zabieg sprowadzenia jądra do moszny. tak naprawdę powinieneś trafic do lekarza jak byles dzieckiem a nie jako dorosly facet. nigdy lekarz nie badał Ci jąder?
jeżeli nie chcesz miec w przyszłosci problemów ze spłodzeniem dziecka nie czekaj i zgłos sie do lekarza, | |
| |
 |
|