jedno jądro ;[ |
Autor | Wiadomość |
akuben [Usunięty] | Wysłany: Nie 18 Maj, 2008 jedno jądro ;[ |
|
| witam. mam 17 lat.
kiedy miałem 2 lata miałem operację w której wycieli mi jedno jądro (lewe). niewiem dokladnie z jakiego powodu. ale teraz to juz mniej wazne. aktualnie mam jedno jądro.
pytanie jest raczej zkierowane do kobiet. co wy myslicie o taki mężczyżnie, jest on dla was gorszy, mniej atrakcyjny, cobyście zrbiły gdybyscie zauważyły taki brak podczas stosunku(wiedząc o tym wczesniej lub nie wiedząc). czy bardzo przeszkadzał by wam ten brak. niewiem co mysleć , boje sie i martwie co bedzie kiedy pójde z dziewczyną do łóżka.
prosze o szczere odpowiedzi. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 19 Maj, 2008 |
|
| Możesz mieć problem z odpowiedzią kobiet z tego forum z jednej prostej przyczyny. To jest męskie forum a "aktywnych" kobiet na tym forum oprócz paulinka nie ma.
Jeśli będzie Cię wogóle interesować moja wypowiedź to napiszę Ci tak, że jak trafisz na głupią dziewczynę to zareaguje źle na Twoją przypadłość. Jeśli kobieta będzie choć troszkę mądra nigdy nie da Ci do zrozumienia, że jest coś nie tak. Tak na dobrą sprawę Twoja płodnośc zmniejszyła się jedynie o 50%. Teraz nasienie produkować musi tylko jedno jądro a nie oba.
Wg mnie jak już bedziesz na takim etapie z kobietką, że będziecie rozmawiać ze sobą otwarcie i na wszystkie tamaty to powiesz jej to sam. Lepiej żeby nie musiała sama tego odkrywać.
Powodzenia. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 19 Maj, 2008 |
|
| akuben, byłabym zdołowana bo lubię bawić sie jajka mi ale jak byłoby jedno to byłoby lepiej wypieszczone przestań sie przejmować myślę że tylko dla idiotki byłby to na prawde problem ale uważam że powinieneś o tym powiedzieć przed zbliżeniem oczywiście jeżeli nie jest to "sex imprezowo-dyskotekowy" wtedy nie musisz jednak jeżeli to Twoja kobieta powinna wiedzieć, przynajmniej ja bym na pewno chciała wiedzieć wcześniej bo gdybym to wyczuła nie wiedziałabym co powiedzieć a zarazem wiedziałabym że pytanie o to mogłoby Cię jakoś skrępować a Ty byś się głupio czół gdybym ja to wiedziała ale nie do końca tak mi sie wydaje | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
akuben [Usunięty] | Wysłany: Pon 19 Maj, 2008 |
|
| BASF, jesli chodzi o te 50% straty to jest to strata jakościowa czy tylko(mam nadzieje) ilościowa?
paulinka, co ja bym dał zeby wszystkie dziewczyny były takie jak Ty. ale mimo wszystko podnioslaś mnie troche na duchu, thx.
prawde mówiąc to według mnie najgorsza by była taka sytuacja jakby np. moja była dziewczyna zaczeła o tym mówic innym to juz całkiem, pozamiatane. głupie plotki i pierdoły najlepiej sie roznoszą a wtedy było by juz chyba po mnie. kurczeeee dla czego jak ludzie nie mają rąk , nóg, i mimo to inni patrzą na nich normalnie(no nie wszyscy, są też imbecyle) a jak niema sie jednego jądra czego odrazu na oko nie widać to jest to takie upokarzające. niewiem tak mi sie wydaje | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 19 Maj, 2008 |
|
| akuben napisał/a: | BASF, jesli chodzi o te 50% straty to jest to strata jakościowa czy tylko(mam nadzieje) ilościowa? |
Poprostu będzie jej 50% mniej. Co do jakości nie ma zależności Pamiętaj, że do zapłodnienia potrzebny jest 1 plemnik | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 20 Maj, 2008 |
|
| akuben, dobrze będzie o ile twoja decyzja o współżyciu będzie przemyślana i z kobietą która ma coś w głowie i będzie o tym wcześniej wiedziała ale oczywiście musisz ja poznać by wiedzieć że możesz jej zaufać | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
akuben [Usunięty] | Wysłany: Wto 20 Maj, 2008 |
|
| dziex, trzeba szukać teraz fajnych MĄDRYCH lasek | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 20 Maj, 2008 |
|
| akuben napisał/a: | dziex, trzeba szukać teraz fajnych MĄDRYCH lasek |
Tylko i wyłącznie
Powodzenia | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|