Problem dotyczący sutków. |
Autor | Wiadomość |
somsung [Usunięty] | Wysłany: Pią 11 Sty, 2008 Problem dotyczący sutków. |
|
| Jak w temacie, bo nie mogłem nigdzie indziej tego znaleźć, a tu ludzi poinformowanych trochę jest. Mam 17 lat i mam wklęsłe brodawki sutkowe. Czego może to być przyczyna. Jak jest mi zimno czy się podniecam to oczywiście twardnieją, ale tak normalnie są płaski. Pomóżcie mi. | |
| |
 |
Nox2 
Wiek: 42 Dołączył: 02 Lut 2007 Posty: 68 Skąd: z piekła rodem | Wysłany: Sob 12 Sty, 2008 |
|
| To masz zupelnie inny problem niz ja:D ja jest mi zimno itp to sa normalne a pozatym jakies takie miekkie i duze jak u kobiet <lol> | |
| |
 |
somsung [Usunięty] | Wysłany: Sob 12 Sty, 2008 |
|
| Hehehe ale niestety nikt chyba nie umie odpowiedzieć na moje pytanie... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 13 Sty, 2008 Re: Problem dotyczący sutków. |
|
| somsung napisał/a: | wklęsłe brodawki sutkowe[...] normalnie są płaski |
to są wklęsłe czy płaskie?? jak wklęsłe nie widziałam nigdy czegoś takiego i nie wiem co to może oznaczać , jak płaskie to po prostu taka Twoja uroda i tyle nie ma sie czym przejmować znam co najmniej kilku z takimi sutkami i nie wydaje mi sie to jakoś dziwne, moim zdaniem to normalne sutki i tyle | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
somsung [Usunięty] | Wysłany: Pon 14 Sty, 2008 |
|
| Znaczy się one są płaskie ale jak patrzę z góry to wydaja mi się wklęsłe... | |
| |
 |
loveparade Wiek: 56 Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 2 Skąd: Czeki | Wysłany: Pon 12 Maj, 2008 |
|
| hormony... to minie ja treż mam takie wieksze niż rpzecietnie ale to ponoć mija ;d niestety niefajna sprawa bo niefajnie wyglada xd | |
| |
 |
sendor Dołączył: 06 Lip 2006 Posty: 143 Skąd: z nikad :P | Wysłany: Pon 12 Maj, 2008 |
|
| loveparade napisał/a: | hormony... to minie ja treż mam takie wieksze niż rpzecietnie ale to ponoć mija ;d niestety niefajna sprawa bo niefajnie wyglada xd |
dla twojej informacji (jezeli chodzi ci o ginekomastie czyli powiekszenie sutkow - wyglad jak kobiece) to samo to nie minie nie miej zludzen. | |
| |
 |
|