Pryszcz na penisie?(foto) POMOCY |
Autor | Wiadomość |
HotSnoow Dołączył: 24 Sty 2008 Posty: 6 Skąd: Krakow | Wysłany: Nie 04 Maj, 2008 Pryszcz na penisie?(foto) POMOCY |
|
| witam.Mam taki probelm jaki tydzien temu zauwazylem maly pryszcz na penisie i wyzej taki samy na brzuchu, ten na brzuch rozdrapalem, no i niby znikl,ale zostala malutka plamka.
dzis zauwazylem ze chyba ten pryszcz sie ziweksza, i zdaje mi sie z znalazlem jeszcze jeden na zoledziu ale bardzo malutki wiec nie jetem pewien.
prosze o pomoc co to moze byc, i co mogloby pomoc.
teraz pisze prace dyplomowa malo spie, moze to z wycienczenia???;]
bede bardzo wdzieczny za pomoc, dzieki.
02.jpg tak to wyglada |
 |
Plik ściągnięto 5383 raz(y) 106,16 KB |
| |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 04 Maj, 2008 |
|
| Nie rozdrapuj poczekaj kilka dnia aż sam się wchłonie. Jeśli się powiększy to proponowałbym dermatologa. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Nie 04 Maj, 2008 |
|
| Ja też myślę że to zwykły pryszcz i nic nie rób ewentyalnie delikatnie spieryt.salic.odkaź ,Mówisz o przymęczeniu ,myśle że to nie półpaciec,choć wtedy więcej tych krostek by było. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
nonie Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 63 Skąd: stad | Wysłany: Nie 04 Maj, 2008 |
|
| Ja żeby nie zakładać nowego tematu.
Więc jak podnoszę wacusia, od strony wędzidełka (czyli od spodu) są takie malutkie chrostki,(koloru skóry) że jak się je wyciska to wychodzi biała maź (jak z pryszcza).
Nie wiem czy to normalne, czasem robią się większe, więc je wyciskam | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Nie 04 Maj, 2008 |
|
| Nie wyciskaj tego ,to narmalka u wielu facetów, to tgz krostki perliste. Z wyciskania możesz sie czego nabawić. | |
| |
 |
nonie Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 63 Skąd: stad | Wysłany: Nie 04 Maj, 2008 |
|
| Ale co to jest, można jakoś jaśniej to opisać? Te krostki? | |
| |
 |
|