Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Prawda, mity a realia
Autor Wiadomość
pbluelive 

Wysłany: Sro 30 Kwi, 2008   Prawda, mity a realia

Tu opiszę Wam wszystko co jest potwierdzone, rozwieje kilka mitów i powiem co i dla czego nie działa, a co nie.
Zatem piszę dalej. Na początku powiem że ćwiczenia dają doskonałe wyniki w rzeczywistości można za ich pomocą powiększyć penisa nawet o 7 cm później jest to trudne i odbywa się już kosztem grubości a tego chyba nikt nie chce. Obwód nie jest już tak plastyczny moża go powiększyć mniej więcej o 3-4 cm. Moim zdaniem to wynik który wystarczy.
Zanim jednak weźmiecie miarki i usiądziecie do ćwiczeń musicie poznać kilka faktów penis to bardzo specyficzna struktura nie ma w nim żadnych mięśni jak wygląda jego budowa odsyłam do wikipedii ja powiem że jego główna cecha jest naszym wrogiem mianowicie ciała jamiste są zaprojektowane tak żeby po napełnieniu krwią usztywnić go przez co mieszczą określoną ilość krwi i niezwykle trudno je rozciągną (co nie jest niemożliwe) na dodatek mają fatalną jak dla nas cechę świetnie wracają do stamu pierwotnego. Przez to od sexu i masturbacji nie powiększa sie ani troche.
Teraz o samych ćwiczeniach ten kto twierdzi że owe ćwiczenia nie działają musiał zapewne ćwiczyć ale robił to źle lub muślał ze w tydzień będzie miał w zwisie 18 cm. 1 Jeżeli chcesz sobie powiększyć zakoduj że musisz zrobić wszystko co jest tam napisane na prawde idealnie. teraz dam przykład:
Jeżeli wezmiesz skórzany worek do wody i go bedziesz delikatnie ciągnął nic nie wskórasz ale jesli napełnisz go gorącą wodą i zaczniesz ściskać z czasem nawet po wyschnieciu będzie większy. Czyli żeby pozbyć się cechy słabego rozciągania ciał jamistych musisz dobrze rozgrzać penisa (ja robiłem to od kroku przez jajka az po czubek. Od tego już robi się wiekszy i miękki i to jest jedna z podstawowych spraw.
Jeśli to pominiecie to gówniane wyniki. Poza tym luz samozaparcie i systematyczność. Same ćwiczenia różnie na różnych działają i tu też warto sprawdzić które dla was są dobre na pewno jednym ćwiczeniem nie osiągniecie dobrych wyników przypomne że jeżeli piszą tam zrób pierścień z palców to nie bierz go w całą dłoń. Poza tym po rozciągnieciu musicie poćwiczyć pompowanie większej ilości krwi bo jak nawet będzie maił 20 cm to bez dobrego pompowania osiągnie najwyżej 17 cm i na dodatek będzie półtwardy.

Kilka faktów
Same ćwiczenia nie są niczym nowym niktóre kultury znają je już od tysięcy lat a same ćwiczenia przekazywane są z ojca na syna. Znane są zapiski że tą metodą osiągano penisy 25-30 cm (pytanie w tych czasach po co) ja miałem 8 w zwisie i 14,5 cm na stojąco obw 14 cm. Teraz dziwnie mi się go wyjmuje jak idę sikać :) . Ćwiczenia nie są niebezpieczne ale trzeba je robić z głową nie może boleć itp chociaż zawsze trochę coś tam ciągnie i boli.
Kiedyś próbowałem ćwiczeń ale szybko zrezygnowałem bo "nie działały" - Byłem wtedy młodszyi zle to robiłem. Wróciłem 6 mieś temu i zacząłem się przykładać efekt 18 cm dł 13 cm w zwisie obwód 17 cm. Zamierzam dojść do 19 cm. To są koledzy fakty. O kremach i pompach powiem na końcu.

Wracamy do ćwiczeń
Same ćwiczenia robiłem 6 dni w tygodniu 1 dzień przerwy mniej więcej po 45 min. Oczywiście trochę się męczyłem ale już po 2 tyg. efekt był widoczny. Niestety osoby w tym i ja posiadające napletek maja bardzo utrudnione zadanie skóra wsywa się blokuje i bardzo utrudnia w ogóle ich wykonywanie co w połączeniu z małym penisem na prawdę daje się we znaki choć są na to sposoby. jeżeli Ta część was interesuje to napiszę więcej bo są też skutki uboczne małe chwilowe ale jednak.

Teraz o pompach i tabletkach. Tabletki od razu wrzuccie do kosza chyba że chodzi wam o podniesienie potencji to działają nie wszystkie ale działają choć na to proponuję dużo sportu . Penisów to one nie powiększają. Dla niektórych powiem że są też zastrzyki ale we fiutka i tu znowu pytanie po coi jak mozna bezpiecznie sobie go rozciągnąć. Operacje już nie jeden stał się po paru latach impotentem.
Pompy też dają pewne wyniki zwłaszcza jeśli chodzi o grubność ale ich podstawowy błąd polega na tym że cisinienie wywoływane jest na całą pow. nie na same ciała jamiste więc w głównej mierze na skóre a nie o to nam chodzi, najgorsza ich wadą jest jednak to że po zassaniu nie ma mozliwości dpływu krwi w przeciwieństwie do ćwiczeń które rozpychają a nie podsysają krwew. Pół biedy jak po podessaniu z umiarem zdejmie się ją w odpowiedniej chwili gorzej jak zbyt długo potrzymamy (odsyłam do opowiesci kolegi który ma żylaki) następstw jest wiele. Ogólnie rzecz biorąc stosując ćwiczenia możecie sobie pomóc 1 w tygodniu pompką ale na prawdę ćwiczenia są the best.
Kremy i maści owszem przyśpieszają osiągniecie wyniku głównie przez zawarte w nich składniki pobudzające i rozgrzewające układ krwionośny stosowane miejscowo są ok. Oczywiście medycyna zna inne nie dostępne środki bez recepty działające lepiej (nie powiem jak się nazywają) ale trzeba i tak poprzeć je ćwiczeniami żeby efekt pracy nie minął po jakimś czasie.
Urządzenia owszem działają ale stosowane długo z odpowiednią siłą naciągu dużo wolniej niż prawidłowo wykonywane ćwiczenia.
Zapytacie pewnie więc po co operacje itp. Operacje są dla leniwych lub nie mających czasu
uwierzcie mi żeby dobrze nauczyć się wykonywać te ćwiczenia trzeba się troche natrudzić poza tym systematyczność różnie jest ja uzyskiwałem wyniki po 45 min sesjach 6 razy w tygodniu przyrost notowałem od 2 prawidłowej sesji i jak wyżej pisałem zabrało mi to 6 mieś. 18-19 cm przy grubości 17 cm to już niezla palka mniejszym trzeba się napracować w czasie zabaw z kobietą tu już sama psychika kobiety dział no i pozycji więcej.
Dla kolegów z kompleksem dla waszych kobiet nie wymiar ma znaczenie ale jeżeli jest możliwość powiększenia penisa za darmo to czemu nie. Teraz już nie musicie się stresować ze macie 11, 12 cm.

Czy warto he he ja troche odczuwam to tez negatywnie kiedys biegało mi się wygodniej i nie musiałem "rozwijać się" wyciągając go z rosporka idąc siusiu. O pozytywach nie będę się rozpisywał ;)
Jeśli macie pytania piszcie postaram się odpowiedzieć.
Niedowiarków odsyłam do kultur wschodnich.

BASF 

Wysłany: Sro 30 Kwi, 2008   

A kiedy to nastąpi? Czemu od razu nie napisałeś?

pbluelive 

Nie napisałem bo to temat długi poza tym chcę poprzeć go rzeczywistymi wynikami dla niecierpliwych powiem, że wszystko działa i to nawet nie wiecie jak dobrze ale.....

penis.com.pl
andropenis
BASF 

pbluelive napisał/a:
Nie napisałem bo to temat długi poza tym chcę poprzeć go rzeczywistymi wynikami dla niecierpliwych powiem, że wszystko działa i to nawet nie wiecie jak dobrze ale.....

No i co w związku z tym, bo dalej nie kumam dlaczego nie napisałeś od razu. Chyba, że liczyłeś na wzbudzenie zainteresowania wokół Twego postu. To prawie Ci się udało. Jest tu wielu userów, dla których ich penis jest za mały i wierzą w takie "powiększania"
Powodzenia.

6utek
[Usunięty]

Wysłany: Pią 02 Maj, 2008   

pisz pisz przyjacielu mnie to bardzo ciekawi

adonius 

Wysłany: Wto 06 Maj, 2008   

Mi si podoba. Czekam na ciag dalszy.

kuba.pl 

Wysłany: Czw 29 Maj, 2008   

Kultur wschodnich? Po japońsku czy chińsku czytać nie potrafię, więc może podrzuć swoje źródła napisane w którymś z europejskich języków.
Ciekawe czemu nie odniosłeś się do zdania większości seksuologów, mianowicie, że penisa nie można powiększyć? Nie spotkałem się z wypowiedzią jakiekolwiek specjalisty od penisów, który potwierdziłby skuteczność ćwiczeń powiększających. Co ty na to PBLUELIVE :?:
,,Nie napisałem bo to temat długi poza tym chcę poprzeć go rzeczywistymi wynikami dla niecierpliwych powiem, że wszystko działa i to nawet nie wiecie jak dobrze ale..."
Co działa? Ściemy o powiększaniu? Rzeczywistymi wynikami o ilości zbałamuconych internautów?

BASF 

kuba.pl napisał/a:
Kultur wschodnich? Po japońsku czy chińsku czytać nie potrafię, więc może podrzuć swoje źródła napisane w którymś z europejskich języków.
Ciekawe czemu nie odniosłeś się do zdania większości seksuologów, mianowicie, że penisa nie można powiększyć? Nie spotkałem się z wypowiedzią jakiekolwiek specjalisty od penisów, który potwierdziłby skuteczność ćwiczeń powiększających. Co ty na to PBLUELIVE :?:
,,Nie napisałem bo to temat długi poza tym chcę poprzeć go rzeczywistymi wynikami dla niecierpliwych powiem, że wszystko działa i to nawet nie wiecie jak dobrze ale..."
Co działa? Ściemy o powiększaniu? Rzeczywistymi wynikami o ilości zbałamuconych internautów?

kuba.pl jesteś nowym userem tutaj ale już Cię lubię :) :) :) :)
Mam dokładnie takie samo zdanie na ten temat. Powiem więcej, jest ono poparte przez lekarzy. Nie jednego.

wielkipenis 

:mrgreen: Czysty marketing z tym powiekszaniem.

pbluelive 

Wysłany: Nie 01 Cze, 2008   

Rzeczywiście marketing nie wiem czy zauważyłeś że ćwiczenia są za darmo więc jaki marketing.

[ Dodano: Pon 02 Cze, 2008 ]
kuba Nie bardzo interesowałem się opiniami specjalistów i sexuologów ponieważ sam chciałem sprawdzić czy te ćwiczenia coś dają. Jedyne co przychodzi mi do głowy to że większość męskich problemów rozwiązują te ćwiczenia czyli kompleksy, słabe erekcje itp. a z tego co wiem to właśnie z tego żyją sexuolodzy :) .
Jeżeli zaś chodzi o moje własne przemyslenia to mam w nosie ich opinie (rzeczywiście są super specjalistami) skoro sam widzę efekty. Przypomina mi się jeszcze pewna historia z lat 80 tych jak to amerykańscy naukowcy byli pewni przekonani i w ogóle przerażeni wynikami badań nad marchewką. Wg nich owa marchewka była tak naprawdę trucizą. Jak widzimy nadal wszyscy żyjemy ba ci którzy jedzą dużo marchewki nawet zdrowiej.
Jedyne przejęzyczenie to miało być "bliskiego wschodu".

kuba.pl 

Wysłany: Sro 04 Cze, 2008   

pbluelive, masz racje z tą wiedzą naukowców. Dawniej uważali, że istnieje specjalna substancja -eter, która przenosi fale radiowe. Problem polega jednak też na tym, że jeżeli te ćwiczenia nie były obiektem badań (o ile nie były), to nie wiadomo też do końca, czy są bezpieczne. Penis i naczynia krwionośne to raczej delikatne narządy.
Co do dawnych mądrości, to jest też trochę tak jak z naukowcami. Dawniej leczyło się grypę czarami, czego dziś nikt już nie praktykuje.
To powiększanie to ciekawa sprawa. Sam mam 18cm dzięki matce naturze, ale oczywiście, gdyby można było jeszcze cm powiększyć... :roll: Wiadomo.
Skąd wiesz, o ćwiczeniach na bliskim wschodzie? Posiadasz jakieś źródła?
Co do marketingu, to pamiętaj, że odpowiednio rozreklamowana str. internetowa to wpływy z reklam, czy ze sklepu, któru się na niej znajduje.
A ty skąd wziąłęś ćwiczenia? Z tej strony? Jeśli nie, to jesteś oczywiście bardziej wiarygodny. Wybacz podejrzliwość.

wielkipenis 

Wysłany: Sro 04 Cze, 2008   

Tu są za darmo, inni je sprzedają...
Badania naukowe tym się różnią od wiedzy psedonaukowej, że muszą być powtarzalne i mierzalne... Nauka nie pozostawia złudzeń... Penisa można TRWALE powiekszyć jedynie skalpelem.

pbluelive 

Wysłany: Wto 10 Cze, 2008   

No nie napisałem o negatywach trzeba robić wszystko ostrożnie i nie przesadzać ze względu na same ćwicznia możan nabawić się mikro zylaków mi sie 1 zrobił bo chiałem jeszcze szybciej. Napletek jak się je źle robi też się nadmiernie powiększa. Odnośnie reklam kiedyś czytałem książke o sztukach miłosnych różnych kultur w tym turcji, grecji, arabów to tam przeczytałem o tych technikach poraz pierwszy ogólnie mówiąc broszurka nie stąd została pobrana co do ćwiczeń to na prawdę działają jak pisałem chciałem się podzielić anonimowo z kimś tą wiadomością bo raczej na zebraniu architektów nie powiem ze mi urósł :) . Wiem że wielu jest sceptyków ja kiedyś też próbowałem ale nic mi nie dały dlatego ze za krótko je robiłem i na dodatek zle. Uwazam ze moja miarka nie kłamie a oczy mam jeszcze dobre. Pozdrawiam

[ Dodano: Wto 10 Cze, 2008 ]
Do wielkiegopenisa nie wiem czy u wszystkich działają i tu nie dam ręki obciąć, Nauka potrafi błądzić tak samo jak każda inna dziedzina a skalpel jest ulubionym narzędziem bogatych chirurgów którzy jak inni zarabiający na niedoli innych nie byliby zadowoleni gdyby okazało się ze przykładnanie babki lekarskiej niweluje do minimum zmarszczki- to taki przykład wolny nie prawdziwy.

penis.com.pl
tabletki penilarge
shemek4 

Wysłany: Pią 20 Cze, 2008   

I ja sie rowniez z toba zgadzam robie trenuje mego kutasa lecz bez ogrzewania go recznikiem i od jutra zwiekszam ilosc minut do 45 przed zaczeciem rorgrzewka 7-8 min z goracym recznikiem

akira
[Usunięty]

Wysłany: Nie 17 Sie, 2008   

Popieram cie pbluelive!!! Ciekawe jak panowie oponenci wyjaśnią zdjecia ciemnoskorych dzikusów z fujarami do samej ziemi. Cepa da sie rozciagac tylko trzeba cwiczyc bo wiadomo ze nikt w cywilizowanym swiecie nie bedzie latal z ciezarkami przy fjucie. Pomyslecie nad tym. Weźcie przyklad z ludzi zyjacych na łonie natury.

Odpowiedz do tematu