| CIĄŻA! |
| Autor | Wiadomość |
chlopak_dojrzewa Dołączył: 05 Cze 2006 Posty: 20 | Wysłany: Sob 26 Kwi, 2008 CIĄŻA! |
|
| | Mam pytanie jakiś czas temu "bawiłem się" z moja dziewczyną mianowicie gdy już byliśmy nago włozku to wsunałem jej penisa na nmie wiem ze 2 cm.. i poruszałem troche... (nie doszło do wytrysku ani nic) czy jest to Mozliwe ze ja jakos zapolodnilem?>?? blagam o pomoc..!! a i dodam ze jest dziewica.. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 26 Kwi, 2008 |
|
| Jasne, że jeste w ciąży. Szykuj już wózek i łóżeczko.
Czy Ty mieszkasz w Ciemnogrodzie i nie wiesz tak podstawowych rzeczy
w jaki sposób można zapłodnić kobietę.
Może jesteś jeszcze za młody i w szkole jeszcze tego nie było a już się bawisz w dorosłego. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
sendor Dołączył: 06 Lip 2006 Posty: 143 Skąd: z nikad :P | Wysłany: Sob 26 Kwi, 2008 |
|
| uuuuu strary to lipka lipka :/ nie chce cie martwic ale twoja lady moze byc w ciazy sam kiedys cos takiego przerabilaem ale obylo sie na strachu | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
bene Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 62 | Wysłany: Sob 26 Kwi, 2008 |
|
| Hehe a tytul forum to " Luźne dyskusje o męskich sprawach " a temat jak widac bardoz nerwowy:P. Wiele takich topikow juz zakladali na tym forum... Opcja "szukaj" nigdy nie boli. A tak serio to mozesz juz tylko czekac... | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Sob 26 Kwi, 2008 |
|
| Stary, kaplica. Ja bym juz myslal nad imieniem . | |
| |
 |
chlopak_dojrzewa Dołączył: 05 Cze 2006 Posty: 20 | Wysłany: Sob 26 Kwi, 2008 |
|
| | ej ale jak to mozlwie skoro nie doszlo do wytyrsku x)) ? | |
| |
 |
bene Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 62 | Wysłany: Sob 26 Kwi, 2008 |
|
| | Wpisz w googlach i na pewno znajdziesz " jak to mozliwe ":P. Poczytaj troche , pochodz po stronach... o wiele szybciej znajdziesz odpowiedz i jak sie domyslam bedize ona bardziej fachowa;] | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 29 Kwi, 2008 odp |
|
| boże ciąża murowana | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
norbercik Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Poznań | Wysłany: Wto 29 Kwi, 2008 |
|
| chlopak_dojrzewa, nie tylko podczas wytrysku plemniki wypływają, temu kondoma się zakłada już na początku, bo potem to i tak już pozamiatane
Tak więc jest szansa, że może być w ciąży. A co? Okres się jej spóźnia? | _________________
Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście | |
| |
 |
zoton007 
Dołączył: 03 Paź 2007 Posty: 35 Skąd: google | Wysłany: Nie 11 Maj, 2008 |
|
| no cóż "jak ktoś nieuważa jak robi niech potem robi jak uważa"
sorrki ale ciąża jest bardzo prawdopodobna | |
| |
 |
Sipo Dołączył: 16 Mar 2007 Posty: 12 Skąd: podkarpacie | Wysłany: Czw 22 Maj, 2008 |
|
| | Prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest, ponieważ plemniki mogą znajdować się w płynie który wypływa z penisa w czasie silnego podniecenia. | |
| |
 |
zamaskowany Wiek: 31 Dołączył: 21 Lis 2008 Posty: 119 Skąd: Małopolska | Wysłany: Sob 22 Lis, 2008 |
|
| Też tak miałem. Baliśmy się też dodatkowo bo jej się okres spóźniał ;p Ale wszystko było ok ) | |
| |
 |
| |