Wyciek z penisa |
Autor | Wiadomość |
highmen Dołączył: 02 Kwi 2008 Posty: 16 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 29 Kwi, 2008 Wyciek z penisa |
|
| Witam. Moj problem polega na tym ze gdy jestem z dziewczyna, gdy ją przytulam ii całuje to niemal za każdym razem robi mi sie mokro. Z penisa wycieka przezroczysta ciecz. CZasami wiecej czasami mniej. Nie podejżewam u sibie zadnej choroby bo te wycieki maja miejsce tylko gdy jestem z dziewczyna w wyzej opisanych sytuacjach.
Co to moze byc? | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 29 Kwi, 2008 |
|
| highmen, to normalne znaczy że zdrowy jesteś a penisek sie cieszy i sie moczy żeby łatwiej w cipke było wejść | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Wto 29 Kwi, 2008 |
|
| Slini sie bo ma chote . | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
highmen Dołączył: 02 Kwi 2008 Posty: 16 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 29 Kwi, 2008 |
|
| ale to bardzo czesto mi sie zdarza. Nawet jak nie jestem podniecony a przytule sie i zaczne całowac dziewczyne to czuje ze robi sie mokro. Czyzbym ja byl taki wrazliwy? | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 29 Kwi, 2008 |
|
| highmen, większość chłopców jak sie całuje i przytula podnieca się to zupełnie normalne | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
bene Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 62 | Wysłany: Wto 29 Kwi, 2008 |
|
| paulinka napisał/a: | highmen, większość chłopców jak sie całuje i przytula podnieca się to zupełnie normalne |
To "chlopcow" rozbawilo mnie Paulinko . To chlopcy tak maja a mezczyzni juz nie? Higmen jest jeszcze chlopcem czy mezczyzna? | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 30 Kwi, 2008 |
|
| bene, mężczyźni moi9m zdaniem mniej sie podniecają przy pocałunku czy przytulając sie bo to dla nich staje sie codziennością i wydaje mi sie że mniej kręci, tam mi sie wydaje... | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
bene Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 62 | Wysłany: Sro 30 Kwi, 2008 |
|
| Paulinko na poczatku pytanie chlopiec <18 , mezczyzna > 18 tak ? Roznie to bywa, wiadomo ze okres dojrzewania i te sprawy - dlatego tak sie dzieje. Ale przeciez niektorzy "chlopcy" moga tez bys juz dosyc doswiadczeni w tych sprawach i moze to ich nie podniecac:P a z kolei niektorzy mezczyzni niedoswiadczeni po pierwszym zetknieciu sie z kobieta moga sie troche pomoczyc ;]. Takie glupoty wypocilem... | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 01 Maj, 2008 |
|
| bene, zgadzam sie
trudno to określić i chłopcy i nieraz dorośli tez tak mają | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
|