Stulejka? Za krotkie wędzidełko? |
Autor | Wiadomość |
marcin230491 Wiek: 34 Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 2 Skąd: nie wazne | Wysłany: Sob 26 Kwi, 2008 Stulejka? Za krotkie wędzidełko? |
|
| Witam! Wydaje mi się ze jest wszystko ok jednak czytając i ogladajac zdjecia mam wątpliwości.
Napletek moge sciagac zarowno podczas wzwodu jak i podczas spoczynku, jednak podczas wzwodu kiedy odciągne napletek są troche fałdki skóry...
Dodam ze jako dziecko miałem stolejke ale jakoś udało mi się ściągąć napletek z zołędzia i naciągałem go. poradzcie mi czy mam sie udać do jakiegoś specjalisty? | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Sob 26 Kwi, 2008 |
|
| Jezeli chcesz byc pewny na 100% to idz do urologa. | |
| |
 |
marcin230491 Wiek: 34 Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 2 Skąd: nie wazne | Wysłany: Sob 26 Kwi, 2008 |
|
| Wstydzę się... jestem jeszcze niepełnoletni... a rodzicom o tym nie powiem | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Nie 27 Kwi, 2008 |
|
| Jezu nastepny ze sredniowiecza. A czego ty sie wstydzisz co? Urolog widzi dziesiatki ptakow miesiecznie. A, ze jestes nie pelnoletni to nie przeszkadza to abys poszedl na wizyte kontrolna. Rodzicow tez sie wstydzisz? Powiedz chociaz ojcu... | |
| |
 |
|