kim jestem? |
Autor | Wiadomość |
nastolat1990 Wiek: 34 Dołączył: 18 Wrz 2007 Posty: 2 Skąd: ZzZ | Wysłany: Czw 24 Kwi, 2008 kim jestem? |
|
| Hej,
tak jak w temacie . Szczerze mowiac nie wiem za kogo mam sie uwazac, mam 17 lat i nie wiem czy jestem hetero, bi czy g. Pociagaja mnie bardziej panowie, ale tylko jak patrze na ladne cialo jakies faceta, ale brzydze sie np. patrzec na sex z geji. Wiele razy masturobwalem sie cam2cam. Co do dziewczyn, naprawde slabo mnie pociagaja, mniej niz faceci. Naprawde zle sie z tym czuje ze "niby" wole facetow i nie wiem co z tym zrobic. | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pią 25 Kwi, 2008 |
|
| kaliberek9, zgadzam sie w 100% | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pią 25 Kwi, 2008 |
|
| ja tez, wszystko przed toba | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
bene Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 62 | Wysłany: Sob 26 Kwi, 2008 |
|
| Ja tylko prosze przestan sie masturbowac cam2cam bo dla mnie to "smieszne" (w sensie bardziej negatywnym). Rada: działaj na zywo , a nie przez neta - o wiele ciekawsze i z wieksza iloscia przygod(nie mowie tu o masturbacji z facetami, tylk otak ogolnie) | |
| |
 |
matteusz Wiek: 34 Dołączył: 20 Wrz 2008 Posty: 134 Skąd: Lublin | Wysłany: Wto 14 Paź, 2008 |
|
| nastolat1990, mam to samo | |
| |
 |
|