Ćwiczenia - czy to na prawdę działa? |
Autor | Wiadomość |
robak29 Dołączył: 07 Mar 2008 Posty: 4 Skąd: zewsząd | Wysłany: Pon 17 Mar, 2008 Ćwiczenia - czy to na prawdę działa? |
|
| Witam. Trochę czytam już to forum i muszę przyznać, że zdania na ten temat są rozbieżne. Jedni mówią, że działa a inni twierdzą, że to wszystko lipa. Dlatego mam takie pytanie - czy to na prawdędziała. Pytam tutaj o ćwiczenia z e-booka a nie z przyrządami.
PS - Jeżeli jest już taki temat to nie bijcie zbyt srogo; szukałem ale nie znalazłem . | |
| |
 |
Cycus85 Wiek: 39 Dołączył: 06 Lip 2006 Posty: 141 Skąd: Ruda Śląska | Wysłany: Pon 17 Mar, 2008 |
|
| tak jak mowisz zdania sa podzielone
wedlug mnie kazdy ma inny organizm
na jednego to bedzie dzialac na drugiego nie
to tak samo jak z cwiczeniami na silowni
jeden szybko przybiera na masie drugi nie | |
| |
 |
adonius Dołączył: 25 Gru 2007 Posty: 81 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 18 Mar, 2008 |
|
| Zgadzam się w zupełności z Cycus85,
Najlepiej poprostu samemu spróbować. Nigdy nie zaszkodzi. Moim zdaniem gdyby to była lipa to ludzie by przestali a jak widać ci cierpliwi i wytrwali jakieś efekty mają | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
zakapior Dołączył: 14 Kwi 2008 Posty: 6 Skąd: polska | Wysłany: Wto 22 Kwi, 2008 |
|
| DZIALA!!!!!!!!!!!! PRZYNAJMNIEJ NA MNIE PODZIALALO JEST O WIELE LEPIEJ A TO WSZYSTKO W 1.5 TYGODNIA!!!!!!!!!!!!!!!!! SZOK!!!!! | |
| |
 |
|