Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     maly penis
Autor Wiadomość
mixter5 

Wysłany: Pią 21 Mar, 2008   

Mam 17 lat i 6 cm długości.Jakie ćwiczenie robicie i jak wam rośnie od ćwiczeń? :?:

jtd 

Juz bym wolal wogole obciac fiuta niz miec 6 cm. Nie ma skutecznych cwiczen.

marcinkvm 

ile cm w obwodzie i dlugosci wam przyszlo po cwiczeniach i w jakim czasie?? ja mam 13 dlugos 12.5 grubosc i chcial bym go powiekszyc

penis.com.pl
masturbator
gmail 

napiszcie cos o wynikach cwiczen. ja tez mysle nad powiekszeniem - tylko nie wiem w jaki sposob to zrobic i czy przyrost bedzie wystarczajacy :D

BASF 

mixter5 napisał/a:
Mam 17 lat i 6 cm długości.Jakie ćwiczenie robicie i jak wam rośnie od ćwiczeń? :?:

Pokaż zdjęcie, bo nie uwierzę

gmail 

moze 6 cm w spoczynku....

ss75 

Wysłany: Pią 28 Mar, 2008   

Do jtd kolego poszukaj sobie innego forum bo tu jesteś nie przydatny, nie wolno tak odpowiadać komuś kto ma problem. 6 cm to bardzo mało i z takim kłopotem trzeba się zwrócić do lekarza powiększanie na nie wiele się zda moŻe uzyskasz za 2 cm ale to za mało tylko lekarz pozostaje 8)

[ Dodano: Pią 28 Mar, 2008 ]
Do jtd kolego poszukaj sobie innego forum bo tu jesteś nie przydatny, nie wolno tak odpowiadać komuś kto ma problem. 6 cm to bardzo mało i z takim kłopotem trzeba się zwrócić do lekarza powiększanie na nie wiele się zda moŻe uzyskasz za 2 cm ale to za mało tylko lekarz pozostaje

Tomaszekx69 

Wysłany: Wto 01 Kwi, 2008   

ja mam 12 cm... wczoraj zaczołem cwiczenia i musze przyznac ze dzisiaj widze efekt... ahah spochł bardzo ale mi sie to podoba mogło by tak zostac... jeszczeniech w dłuz spochnie i bedzie jak ta lala :)

Strikerx 

Wysłany: Sro 02 Kwi, 2008   odp

Lekarz jest w stanie go wyciągnąć do 5cm a moze i lepiej jakimiś lekami....

Moonrise 

Wysłany: Nie 06 Kwi, 2008   

w jaki sposób lekarz moze go wyciągnąć 5 cm ?

isbn 

Wysłany: Wto 08 Kwi, 2008   

musze wam powiedziec ze te cwiczenia pomagają. Więc tak, Dobrze penisa nigdy nie zmierzysz bo np. w domu jak se mierzyłem to miałem 14 cm długosci i 13 grubości, jak uprawiałem sex i podczas zmiany pozycji jak spojrzałem na mojego podnieconego ptaka to wydawało mi sie jakby miał ze 17 cm:) to wszystko zależy od rodzaju erekcji od podniecenia.
Ale do rzeczy, cwiczyłem tak 4 razy w tyg. przez 1,5 miecha po ok 15-25 min tylko jelq przedtym ok 5 min ciepłych okładów no i na koniec mięsnie PC tak od 50 do 100 napięc, i na koniec znowu ciepłe okłady z ręcznika tak przez 4 dni w tyg.pn,wt, czw, pt. środa i weekend wolne.

Co mi z tego przyszło: Jak se mierze teraz penisa to mam pewne 15 cm i 13,5 grubości, mam po za tym lepsze erekcje i bardziej twardego fiuta. Przestałem uprawiac sex jakis miesiac temu więc niewiem jak to sie przełożyło na stosunki ale co sie odwlecze to nieuciecze.
Zaczołem teraz znowu cwiczenie mam zamiar regularnie cwiczyc 2 miesiące więc zobaczymy co z tego bedzie, jak dla mnie to troche to działa.
jedyny skutek uboczny chociaz zalezy dla kogo to taki że, jak mam mocną erekcje to mam żylastego penisa, ale to świadczy tylko o jego mocy:)

zakapior 

Wysłany: Wto 22 Kwi, 2008   

CWICZENIA DZIALAJA-CO DO PROSTOWANIA TO BYM SIE SPIERAL NO ALE JESLI CHODZI O POWIEKSZANIE TO JEDNAK NIE SCIEMA- SPROBUJCIE SAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

szymul 

Wysłany: Wto 22 Kwi, 2008   

ja mam 15 lat i moj penis ma 14,5 cm powiedzicie mi czy mam go katowac czy dac sobie spokoj. chcialbym zeby byl wiekszy tak do 18cm. prosze o rade

penis.com.pl
andropenis
randy 

Wysłany: Sro 23 Kwi, 2008   

szymul, daj sobie spokój. 15 lat to ty jeszcze rośniesz, a twój penis razem z tobą. A te 14,5 cm które już masz to też nie jest mało. Na ćwiczenia jak coś jeszcze przyjdzie czas

Cristianoo 

Wysłany: Nie 27 Kwi, 2008   

A ja wam coś powiem.!
Niedługo kończe 16 lat i jak mi stanie to mam około 26cm.
W obwodzie nie mierzyłem ale jest baardzo gruby także.!
Tylko, że teraz już wiem że to działa na moją niekorzyść, bo laski robią mi loda, ale mówią, że jest za duży i nie chcą sie bzykać..!
Zawsze byłem z niego dumny i wszyscy kumple mi zazdrościli, ale nic z tego nie wynika teraz..;/

Odpowiedz do tematu