maly penis |
Autor | Wiadomość |
mixter5 Dołączył: 21 Mar 2008 Posty: 1 Skąd: Ostrowek | Wysłany: Pią 21 Mar, 2008 |
|
| Mam 17 lat i 6 cm długości.Jakie ćwiczenie robicie i jak wam rośnie od ćwiczeń? | |
| |
 |
jtd Dołączył: 13 Sty 2008 Posty: 5 Skąd: Poznan | Wysłany: Pią 21 Mar, 2008 |
|
| Juz bym wolal wogole obciac fiuta niz miec 6 cm. Nie ma skutecznych cwiczen. | |
| |
 |
marcinkvm Wiek: 36 Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 3 Skąd: warszawa | Wysłany: Pią 21 Mar, 2008 |
|
| ile cm w obwodzie i dlugosci wam przyszlo po cwiczeniach i w jakim czasie?? ja mam 13 dlugos 12.5 grubosc i chcial bym go powiekszyc | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
gmail Wiek: 38 Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 129 Skąd: Wawa | Wysłany: Pią 21 Mar, 2008 |
|
| napiszcie cos o wynikach cwiczen. ja tez mysle nad powiekszeniem - tylko nie wiem w jaki sposob to zrobic i czy przyrost bedzie wystarczajacy | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 21 Mar, 2008 |
|
| mixter5 napisał/a: | Mam 17 lat i 6 cm długości.Jakie ćwiczenie robicie i jak wam rośnie od ćwiczeń? |
Pokaż zdjęcie, bo nie uwierzę | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
gmail Wiek: 38 Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 129 Skąd: Wawa | Wysłany: Pią 21 Mar, 2008 |
|
| moze 6 cm w spoczynku.... | |
| |
 |
ss75 
Dołączył: 04 Maj 2007 Posty: 16 Skąd: łódź | Wysłany: Pią 28 Mar, 2008 |
|
| Do jtd kolego poszukaj sobie innego forum bo tu jesteś nie przydatny, nie wolno tak odpowiadać komuś kto ma problem. 6 cm to bardzo mało i z takim kłopotem trzeba się zwrócić do lekarza powiększanie na nie wiele się zda moŻe uzyskasz za 2 cm ale to za mało tylko lekarz pozostaje
[ Dodano: Pią 28 Mar, 2008 ]
Do jtd kolego poszukaj sobie innego forum bo tu jesteś nie przydatny, nie wolno tak odpowiadać komuś kto ma problem. 6 cm to bardzo mało i z takim kłopotem trzeba się zwrócić do lekarza powiększanie na nie wiele się zda moŻe uzyskasz za 2 cm ale to za mało tylko lekarz pozostaje | |
| |
 |
Tomaszekx69 Wiek: 33 Dołączył: 01 Kwi 2008 Posty: 12 Skąd: Daleko | Wysłany: Wto 01 Kwi, 2008 |
|
| ja mam 12 cm... wczoraj zaczołem cwiczenia i musze przyznac ze dzisiaj widze efekt... ahah spochł bardzo ale mi sie to podoba mogło by tak zostac... jeszczeniech w dłuz spochnie i bedzie jak ta lala | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 02 Kwi, 2008 odp |
|
| Lekarz jest w stanie go wyciągnąć do 5cm a moze i lepiej jakimiś lekami.... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Moonrise Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 6 Skąd: silesia | Wysłany: Nie 06 Kwi, 2008 |
|
| w jaki sposób lekarz moze go wyciągnąć 5 cm ? | |
| |
 |
isbn Wiek: 43 Dołączył: 13 Sty 2008 Posty: 1 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 08 Kwi, 2008 |
|
| musze wam powiedziec ze te cwiczenia pomagają. Więc tak, Dobrze penisa nigdy nie zmierzysz bo np. w domu jak se mierzyłem to miałem 14 cm długosci i 13 grubości, jak uprawiałem sex i podczas zmiany pozycji jak spojrzałem na mojego podnieconego ptaka to wydawało mi sie jakby miał ze 17 cm:) to wszystko zależy od rodzaju erekcji od podniecenia.
Ale do rzeczy, cwiczyłem tak 4 razy w tyg. przez 1,5 miecha po ok 15-25 min tylko jelq przedtym ok 5 min ciepłych okładów no i na koniec mięsnie PC tak od 50 do 100 napięc, i na koniec znowu ciepłe okłady z ręcznika tak przez 4 dni w tyg.pn,wt, czw, pt. środa i weekend wolne.
Co mi z tego przyszło: Jak se mierze teraz penisa to mam pewne 15 cm i 13,5 grubości, mam po za tym lepsze erekcje i bardziej twardego fiuta. Przestałem uprawiac sex jakis miesiac temu więc niewiem jak to sie przełożyło na stosunki ale co sie odwlecze to nieuciecze.
Zaczołem teraz znowu cwiczenie mam zamiar regularnie cwiczyc 2 miesiące więc zobaczymy co z tego bedzie, jak dla mnie to troche to działa.
jedyny skutek uboczny chociaz zalezy dla kogo to taki że, jak mam mocną erekcje to mam żylastego penisa, ale to świadczy tylko o jego mocy:) | |
| |
 |
zakapior Dołączył: 14 Kwi 2008 Posty: 6 Skąd: polska | Wysłany: Wto 22 Kwi, 2008 |
|
| CWICZENIA DZIALAJA-CO DO PROSTOWANIA TO BYM SIE SPIERAL NO ALE JESLI CHODZI O POWIEKSZANIE TO JEDNAK NIE SCIEMA- SPROBUJCIE SAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| |
 |
szymul Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 1 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 22 Kwi, 2008 |
|
| ja mam 15 lat i moj penis ma 14,5 cm powiedzicie mi czy mam go katowac czy dac sobie spokoj. chcialbym zeby byl wiekszy tak do 18cm. prosze o rade | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Sro 23 Kwi, 2008 |
|
| szymul, daj sobie spokój. 15 lat to ty jeszcze rośniesz, a twój penis razem z tobą. A te 14,5 cm które już masz to też nie jest mało. Na ćwiczenia jak coś jeszcze przyjdzie czas | |
| |
 |
Cristianoo Dołączył: 27 Kwi 2008 Posty: 1 Skąd: Wodzisław | Wysłany: Nie 27 Kwi, 2008 |
|
| A ja wam coś powiem.!
Niedługo kończe 16 lat i jak mi stanie to mam około 26cm.
W obwodzie nie mierzyłem ale jest baardzo gruby także.!
Tylko, że teraz już wiem że to działa na moją niekorzyść, bo laski robią mi loda, ale mówią, że jest za duży i nie chcą sie bzykać..!
Zawsze byłem z niego dumny i wszyscy kumple mi zazdrościli, ale nic z tego nie wynika teraz..;/ | |
| |
 |
|