Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Powiedzieć Niepowiedzieć oto jest pytanie ? :!:
Autor Wiadomość
Y-Berion 

Wysłany: Sob 12 Kwi, 2008   

Wiem już czego chcę. Jestem pewien na sto procent tak. Chcę Łukasza ale ja mu oczywiscie dam czas. Nawet lata tylko żeby mnie pokochał kiedyś.

bene

Wysłany: Nie 13 Kwi, 2008   

smiechowy troche problem... czlowieku jaka Ty radosc chcesz czerpac z zycia jak wsystko co bedziesz robil beda Ci doradzac ludzie z tego forum ? Nie lepiej samemu wybrac ? Potem moze sie okazac ze super wyboru dokonales i bedziesz super szczesliwy lub wybierzesz zle i bedzie lipa, ale przynajmniej bedziesz odpowiedzialny sam za wlasne czyny i to jest fajne w zyciu - samodzielnosc :) !

Y-Berion 

Wysłany: Nie 13 Kwi, 2008   

Ja chcę tylko rady jak to zrobić aby nieprzestał mnie lubić gdy mu to powiem bo są 4 opcje
1 - będzie zemną
2 - Nie ale będzie mnie lubić
3- nie i niebędzie mnie lubić
4 - nie niebędzie mnie lubić i będzie gorzej niż w piekle gdy znajomi się otym dowiedzą

penis.com.pl
tabletki penilarge
bene

Wysłany: Pon 14 Kwi, 2008   

Y-Berion napisał/a:
Ja chcę tylko rady jak to zrobić aby nieprzestał mnie lubić gdy mu to powiem bo są 4 opcje
1 - będzie zemną
2 - Nie ale będzie mnie lubić
3- nie i niebędzie mnie lubić
4 - nie niebędzie mnie lubić i będzie gorzej niż w piekle gdy znajomi się otym dowiedzą

to boisz sie ze znajomi sie o tym dowiedza tak?... a przeciez jak bedzie z Toba to tez sie o tym dowiedza i tez niby bedzie gorzej niz w piekle? hmm... to ja juz nie wiem czy Ty go kochasz czy nie? Bo przeciez jak kochasz to nic nie powinno stac na przeszkodzie Twojej milosci , takze opinia innych... sry ale juz Cie nie rozumiem . Takie problemy to powinienes zalatwic sam, wprost pojechac... Tak samo jak sie kobiete zdobywa, w ktorej sie zakochujesz - idziesz na calosc, dajesz z siebie wszystko, stawiasz na jedna karte, starasz sie do poki Ci wyjdzie ;]

Y-Berion 

Wysłany: Sro 16 Kwi, 2008   

Dzięki wam wszystkim za pomoc. Już niemusicie wiecej mi tu doradzać. Szczerze dziękuję.

bene

Wysłany: Czw 17 Kwi, 2008   

Y-Berion napisał/a:
Dzięki wam wszystkim za pomoc. Już niemusicie wiecej mi tu doradzać. Szczerze dziękuję.

nie musicie oddzielnie :P , taka tylko poprawka ;) . Wiesz, zdaje mature niedlugo i jestem czuly na takie cos - joke

adadverts 

Wysłany: Pon 05 Maj, 2008   

Wprawdzie Y-Berion tak jakby zamknał temat, ale ja i tak dorzucę pewien cytat, który bardzo pasuje do opisanej wyżej sytuacji:

"Pewnej cząstce nas wydaje się, że nie zasługujemy na miłość. Zakochujemy się więc w kimś, kogo mieć nie możemy i kto nigdy naszego uczucia nie odwzajemni. A potem marzymy o dniu, gdy ten ktoś nagle uświadomi sobie co traci i wszystkie nasze marzenia się urzeczywistnią. Tylko że ten dzień nigdy nie nadchodzi i zanim zdasz sobie z tego sprawę, mijają twoje czterdzieste urodziny, mijają pięćdziesiąte, a ty ciągle jesteś sam. Nie pozwól by cię to spotkało. Kochaj kogoś realnego."

:wink:

zola 

Wysłany: Wto 06 Maj, 2008   

adadverts napisał/a:
"Pewnej cząstce nas wydaje się, że nie zasługujemy na miłość. Zakochujemy się więc w kimś, kogo mieć nie możemy i kto nigdy naszego uczucia nie odwzajemni. A potem marzymy o dniu, gdy ten ktoś nagle uświadomi sobie co traci i wszystkie nasze marzenia się urzeczywistnią. Tylko że ten dzień nigdy nie nadchodzi i zanim zdasz sobie z tego sprawę, mijają twoje czterdzieste urodziny, mijają pięćdziesiąte, a ty ciągle jesteś sam. Nie pozwól by cię to spotkało. Kochaj kogoś realnego."

bardzo piękny i pouczający cytat

Pozdrawiam

Ken1985 

Wysłany: Nie 11 Maj, 2008   

adadverts napisał/a:
Wprawdzie Y-Berion tak jakby zamknał temat, ale ja i tak dorzucę pewien cytat, który bardzo pasuje do opisanej wyżej sytuacji:

no zgadzam sie z tym coś w tym jest ... można powiedzieć zawsze marzymy o tym czego nie możemy mieć ! prawda ???

Y-Berion 

Wysłany: Czw 15 Maj, 2008   

dzięki za rade. masz racje tylko że byłem od ciebie szybszy więc gdy zamknołem temat miałem namyśli też że daję sobie z nim spokuj.

Odpowiedz do tematu