Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Powiedzieć Niepowiedzieć oto jest pytanie ? :!:
Autor Wiadomość
Y-Berion 

Wysłany: Pią 28 Mar, 2008   Powiedzieć Niepowiedzieć oto jest pytanie ? :!:

Mam problem od 3 lat jestem zakochany w pewnym facecie. od 2 klasy gimnazjum. Niemogę z nim być bo on jest sławny a ja mimo to go kocham tylko dlatego że jest ideałem piękna o jakim zawsze mażyłem. Teraz jestem w 1 klasie zawodówki i mnie i mojego dobrego kolegę z klasy rozdzielono znam go od zerówki. Przeszedł takie zmniany że zwariowałem na jego punkcie. Obydwóch kocham ale mogę być tylko z jednym co mam zrobić?proszę o pomoc ?

ame

Wysłany: Pią 28 Mar, 2008   

kochasz?? myślę, że miłość to coś więcej niż latanie za kimś bo jest ideałem piękna, a tak poza tym to czy oni obydwaj wiedzą jaki masz do nich stosunek i czy oni są homo??

M-H 

Wysłany: Sob 29 Mar, 2008   

Sam to zalatw. Bez sensu jest takie doradzanie.

penis.com.pl
orgasm contol
Penisbb 

Powiedz mu to :o

Y-Berion 

Coz niesą ale jestem gotów na wszystko byle by to zmienić.

ame

Wysłany: Pon 31 Mar, 2008   

nie są gejami a Ty chcesz to zmienić? Wydaje mi się to to raczej trudne (niemożliwe) i bezsensowne, próbować zawsze można, po co pytanie którego wybrać? kochasz obydwu, żaden nie jest gejem, wiec sytuacja rozwiązana żeby chociaż jeden z nich wolał facetów......

M-H 

Wysłany: Pon 31 Mar, 2008   

Y-Berion: A ty bys chcial zmienic orientacje na Hetero?

Y-Berion 

Wysłany: Wto 01 Kwi, 2008   

Tak wiem ale rozmawiałem z nim, powiedziałem mu że mam kolegę ktury powiedział mi że jest gejem i że mnie kocha, Połknoł chaczyk traz chciałbym aby jakoś zainicjować rozmowę aby niewiem jak to określić ale zmienić go aby pszeszedł przemianę w geja błagam pomużcie mi wiem że głupio robiłem mówiąc że chcę być z tym pierwszym dlatego że jest ideałem piękna, zrobię wszystko aby być z moim kolegą z klasy pomużcie mi zrobię wszystko.

ame

Wysłany: Wto 01 Kwi, 2008   

po 1 te błędy niespecjalnie czy masz jazdę wkręcając 4umowiczów, po 2 już sam nie wiem z kim chcesz być, po 3 powiedziałeś temu chłopakowi że twój kolega Tobie powiedział, że ten co sie w nim kochasz jest gejem?? po 4 masz 16 lat i jesteś pewien, że jesteś gejem? może to tylko fascynacja męskim ciałem, po 5 jak chcesz z hetero zrobić geja i na koniec po 6 M-H, zadał mądre pytanie: jeśli faktycznie jesteś gejem chciałbyś zmienić swoja orientację seksualna?

kocurek 

Wysłany: Sro 02 Kwi, 2008   

zgadzam sie z ame, a od siebie dodam, że nawet jeśli jesteś gejem, to nie pierwszym i nie ostatnim, który w swoim życiu zabujał się w heteryku [ nie oszukujmy się, też są przystojni]

akcent
[Usunięty]

Wysłany: Nie 06 Kwi, 2008   

Heh na mój gust to możesz jeszcze dostać w pysk za zapytanie: "Jesteś gejem? bo ja tak i Cię kocham" takie jest moje zdanie

Możesz spróbować ale wątpię by ktoś zmienił sie tak drastycznie,

Krzysiek17
[Usunięty]

Lesby geje, cała Polska z was się śmieje!

bene

Krzysiek17 napisał/a:
Lesby geje, cała Polska z was się śmieje!

bez komentarza człowieku, przyszedłeś tu tylko po to żeby to napisac? Jesli to tak cel osiagniety mozesz isc stad i dalej zajmowac sie wlasna "kozą"

penis.com.pl
andropenis
zola 

Wysłany: Pon 07 Kwi, 2008   

Krzysiek17, miło było nam Cie poznać ale Żegnamy!!!

Pozdrawiam

ame

Wysłany: Pon 07 Kwi, 2008   

powiedział co wiedział ...... ale wróćmy do tematu może Y-Berion zabierze głos......

Odpowiedz do tematu