| męski problem |
| Autor | Wiadomość |
masa555 Dołączył: 05 Kwi 2008 Posty: 3 Skąd: aa | Wysłany: Sob 05 Kwi, 2008 męski problem |
|
| Witam
Nie wiem co mi jest ale od długiego czasu mam na penisie białą plamke i nie wiem co z nia zrobic. Plamka ta jest o tyle dziwna że w okół niej zeszła skóra. Widac równiez na niej pewne czarne pinkty. Nie wiem co to jest i co z tym zrobić.
pomocyyy... | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Sob 05 Kwi, 2008 |
|
| | Najprostsza rada iść do lekarza,choć wiem jakie to krępujące.Ta skóra zeszła bo może czymś smarowałeś? | |
| |
 |
masa555 Dołączył: 05 Kwi 2008 Posty: 3 Skąd: aa | Wysłany: Sob 05 Kwi, 2008 |
|
| | ona tak lekko zeszła na obkoło . Smarowałem przez pewnien czas ale nic to nie dawało a skóra jak zeszła tak do tej pory jest . I ten biały punkt jeszcze. Nie swędzi i nie piecze. Nie wiem co to jest. A do jakiego lekarza pójść? | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Dołohov 
Dołączył: 02 Mar 2008 Posty: 40 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 05 Kwi, 2008 |
|
| | Łatwiej będzie jak wrzucisz jakąś fotkę... A w jakim miejscu znajduje się ta plamka? | |
| |
 |
masa555 Dołączył: 05 Kwi 2008 Posty: 3 Skąd: aa | Wysłany: Nie 06 Kwi, 2008 |
|
| oto kilka zdjęć choć robionych telefonem taka sobie jakość więc może powieci mi co to jest? | | | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Nie 06 Kwi, 2008 |
|
| | Jakośc foto nie najlepsza ale coś widac.I troche to dziwnie wygląda ,albo dziwnie wygląda ten twój w...k i taka jego uroda ,albo trzeba koniecznie iść do lekarza. | |
| |
 |
Dołohov 
Dołączył: 02 Mar 2008 Posty: 40 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 06 Kwi, 2008 |
|
| Hmm faktycznie nie ciekawie to wygląda... Raczej ci tu nie pomożemy... Gnaj do dermatologa | |
| |
 |
| |