PRYSZCZ Na PENISIE |
Autor | Wiadomość |
Tropik Wiek: 32 Dołączył: 04 Kwi 2008 Posty: 6 Skąd: sie biorą dzieci | Wysłany: Pią 04 Kwi, 2008 PRYSZCZ Na PENISIE |
|
| Ostatnio zauważyłem na penisie mały pryszcz. Bolał. Pomyślałem żę zniknie ale po 3 dniach urusł bardzo duuuży teraz jak go dotknę to bardzo boli. Nawet jak się o majtki potrze! Nie weim co mam z nim zrobić... Może można go wycisnąć? On jest duży i ma na końcu trochę białego i widzę jakiś czarny punkcik w nim... Co to może być? Czy to poważne? | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 05 Kwi, 2008 |
|
| Tropik, myślę że jakbyś pokazał byłoby łatwiej pomóc, z tego co czytam wydaje mi sie że to wągier skoro czarny punkcik i ropa ale oczywiście mogę sie mylić poza tym przy kile występuje najczęściej jeden taki jakby pryszcz w którym znajduje sie bardzo duża ilość kredków bladych myślę że powinieneś udać się do lekarza gdyż kiła to bardzo poważna choroba a tu niestety możesz mieć z nią do czynienia, powstrzymaj sie od współżycia w najbliższym czasie jeżeli nie chcesz zarazić kogoś innego gdyż teraz gdy choroba sie rozwija najszybciej zaraża sie osoby z którymi współżyjesz | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 05 Kwi, 2008 |
|
| pipipi napisałam że to może też być wągier ale moim zdaniem lepiej iść do lekarza z przygotowaniem że może być to coś złego niż usłyszeć skazanie dopiero tam | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Tropik Wiek: 32 Dołączył: 04 Kwi 2008 Posty: 6 Skąd: sie biorą dzieci | Wysłany: Sob 05 Kwi, 2008 |
|
| Postanowiłem go lekko dotknąć i nie uwierzycie! Poprostu pękł i wyleciała z niego ogromna ilość białego płynu. Potym gdy go dotykam, już mnie nie boli. Nie wiem co to było... Ale bąbel nadal został... chyba jeszcze się tam będzie zbierać... | |
| |
 |
szuszu Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 61 Skąd: town | Wysłany: Sob 12 Kwi, 2008 |
|
| Tropik czasami zdarza się że na penisie robi się taki ropień i objawy są dokładnie takie jak piszesz. Przy zachowaniu higieny możesz go dokładnie wycisnąć, potem przemyć spirytusem /będzie szczypało / i powinno się wygoić szybko.
Wiem to z autopsji
Pozdrawiam | |
| |
 |
Tropik Wiek: 32 Dołączył: 04 Kwi 2008 Posty: 6 Skąd: sie biorą dzieci | Wysłany: Nie 13 Kwi, 2008 |
|
| Ok. Obok zrobił się taki sam - też wycisnąłęm... Teraz mam spokuje ale po obydwóch został ślad... jakby blizna... ale sie tym nie przejmuje bo prawie nie widać ich. A co do higieny to u mnie dobrze - codziennie się myję itd. | |
| |
 |
szuszu Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 61 Skąd: town | Wysłany: Nie 13 Kwi, 2008 |
|
| Tropik Chodziło mi o zachowanie higieny przy wyciskaniu... , ale jesli wycisnąłes i przemyłeś to już powinno być spoko
Pozdrawiam | |
| |
 |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Wto 15 Kwi, 2008 |
|
| a ja nie mogę wycisnąć, nawet próbowałem igłą nakuć i sie nie da jakoś.. | _________________ szukam sponspora | |
| |
 |
|