Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Krostki wokół żołędzia
Autor Wiadomość
akcent
[Usunięty]

Wysłany: Czw 03 Kwi, 2008   Krostki wokół żołędzia

Witam

Bardzo krępuję się o tym pisać ale mam problem z tym iż wokół żołędzia mam białe krostki a skóra w tym miejscu jest bardzo mocno zaczerwieniona. Chodzi mi o sam początek żołędzia (nie na czubku lecz na początku patrząc z mojej perspektywy) :roll:

Dodam jeszcze że chyba mam stulejkę ponieważ gdy mój wacław stoi nie mogę ściągnąć napletka, w spoczynku tak, ale nie kiedy jest na dęba.

Bardzo się tego obawiam a żeby iść z tym do lekarza nie zdobędę odwagi :?

PS. Mam 17 lat

Pozdrawiam
I z góry dzięki za odpowiedzi

XTest 

Wysłany: Pią 04 Kwi, 2008   

hm.. ominmy to ze forum jest od 18 lat xD
Jak mozna sie wstydzic ? to jest miesien jak kazdy inny ! :D ;p
Jak sie nie wstydzisz to pokaz mamie ona pewnie juz go nie raz widziala.. :roll:
Jak sie zdecydujesz idz do LEKARZA !

akcent
[Usunięty]

Hmmm czy to może być związane z jakąś infekcją? Np poprzez to że mam stulejkę, mogą gromadzić się zaraski?

penis.com.pl
orgasm contol
M-H 

@XTest: Penis nie jest miesniem.

@akcent: Czego ty sie boisz? chyba raczej sie wstydzisz. NIe ma czego sie wstydzic... zdrowie wazniejsze... Pytasz, czy stulejka moze byc przyczyna infekcji. Oczywiscie, ze tak!
Wacka musisz myc nie tylko z zewnatrz ale i wewnatrz Skoro mas zaczerwieniana skore to moze znaczyc, ze masz jakies uczulenie albo infekcje.
Nie zwlekaj tylko gon do urologa.

akcent
[Usunięty]

Mam identyczny problem co ten Pan:

http://www.penis.com.pl/forum/viewtopic.php?t=3948

Do lekarza na bank nie pójdę... chyba że będę miał już 18 lat i bez zaświadczeń od rodziców :lol:

XTest 

o Mój Boże te grudki perłowate są normalne, gorzej z zaczerwienieniem, czy jest ono w okolicach grudek czy na całym żołędziu

akcent
[Usunięty]

Wysłany: Sob 05 Kwi, 2008   

W okolicach gródek. To wogóle nie boli ani nic. Czerwone jest jak dam czadu fredkowi :mrgreen:

Hubertttus 

Wysłany: Sob 05 Kwi, 2008   

Akcent,gródki to nic ,ale stulejki o której wspominasz nie ma co odkłdać do 18 lat.Przełam się i porozmawjaj z rodzicem,oni wiedzą że chłopakowi kilkunastoletniemu(a wątpie że masz 17 lat)staje w majtkach co nieco i masz prawo niepokojć się o swój sprzęt,jeśli się wstydzisz porozmawjaj z jakimś wujkiem a on drogą okrężną przeniesie do rodziców i musisz iść do lekarza i jeśli potrzeba zrobić porządek.

Odpowiedz do tematu