Niestety mieliscie racje |
Autor | Wiadomość |
Julcio 
Wiek: 44 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Wto 11 Gru, 2007 |
|
| to gratuluje udanego finału całej historii.
I dołączam się do życzeń Paulinki
Pozdrawiam | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sro 12 Gru, 2007 |
|
| Dzięki paulinka i Julcio, mam nadzieje ze tak bedzie, dzis musze sie spakowac a w sobote robie wielką imprese pozegnalną dla znajomych i mam nadzieje ze nic glupiego tym razem nie bedzie | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
rutland 
Wiek: 35 Dołączył: 04 Lis 2007 Posty: 34 Skąd: Croft Manor | Wysłany: Sro 12 Gru, 2007 |
|
| Jedno jest pewne. Że przeżyłeś fajną przygodę z KOBIETĄ starszą od siebie Niewielu w naszym wieku sie to udaje W każdym razie życzę powodzenia w nowych znajomościach | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sro 12 Gru, 2007 |
|
| rutland, dzieki.
Kurcze ile człowiek gromadzi niepotrzebnych pierdoł to sie w glowie nie miesci, juz wynioslem cztery worki 120l smieci a dopiero wyjolem wszystko z szafy | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
rutland 
Wiek: 35 Dołączył: 04 Lis 2007 Posty: 34 Skąd: Croft Manor | Wysłany: Pią 28 Gru, 2007 |
|
| Po 1 Za spam w tylu tematach powinien być BAN
Po 2 Reklamujesz forum konkurencyjne do tego za co powinien być BAN
Po 3 Możesz reklamować swoje forum ile chcesz i gdzie chcesz a i tak nigdy nie dorówna temu... | |
| |
 |
plij Dołączył: 13 Paź 2007 Posty: 8 Skąd: lublin | Wysłany: Czw 27 Mar, 2008 do zola |
|
| Czesc dawno mnie tu nie bylo i widze ze jednak zrozumiales mnie ze nie da sie zerwac z gejostwem czy jak to ujołem bijostwem to w tobie bedzie do konca zycia ciesze sie ze miaszkasz juz w lublinie bo i ja tez tu mieszkam pozdrawiam. | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Nie 30 Mar, 2008 Re: do zola |
|
| plij napisał/a: | czy jak to ujołem bijostwem |
Bijostwem, fajne okreslenie, jeszcze takiego nie słyszłem
Lublin to piękne miasto, moge powiedziec ze kocham to miasto a znam je juz troche czasu-całe moje życie. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
sebastian579 Wiek: 35 Dołączył: 29 Maj 2011 Posty: 1 Skąd: lublin | Wysłany: Nie 29 Maj, 2011 |
|
| zola, ile masz lat | |
| |
 |
|