Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     TEMATY NA RANDKĘ....
Autor Wiadomość
penisinho

Wysłany: Pon 06 Sie, 2007   TEMATY NA RANDKĘ....

jutro idę na spacer z dziewczyną z moich snów.... i boje sie strasznie że bedzie nudno... zawsze sobie rozkmniam tematy do rozmów ale potem z nerwów zapominam... co polecacie ??
prosze o pomoc...

byby 

Wysłany: Pon 06 Sie, 2007   

Po pierwsze pochwal jej wygląd, niech zobaczy, że dostrzegłeś, że się dla ciebie postarała. Po prostu rzuć jakiś komplement. Zapytaj co chciałaby robić, chyba ze juz masz wszytsko ustalone. Porozmawiaj o jej zainteresowaniach, wyczuj co lubi, a co nie i ciagnij temat, nawet jesli nie masz o tym pojecia i cie to nie interesuje. Pozwol kobiecie mowic i nie przytlaczaj jej swoja osoba. Jednoczesnie badz stanowczy, uprzejmy, duzo sie usmiechaj, rzucaj jakies smieszne texty (dziewczyny lubia poczucie humoru). Reszta zalezy od twojej inwencji;)

buble-buble 

phi ja się nie znam, nie byłem na żadnej randce nigdy :P powodzenia ci tylko mogę życzyć :)

penis.com.pl
viamax
paulinka 

więc bądź miły powiedz kilka miłych słów kup kwiatka zaproponuj pójście na lody piwo kawę idźcie w miejsce gdzie nie za za dużo ludzi i można spokojnie porozmawiać wymieńcie sie zainteresowaniami pogadajcie trochę o pracy szkole rodzeństwie by lepiej sie poznać pogadajcie o imprezkach umówcie sie że razem gdzieś będzie trzeba sie wybrać postaraj sie ją rozśmieszyć opowiadając śmieszna historyjkę z życia swojego albo znajomych a jak nie znasz nic takiego to może być jakiś kawał raczej umnikaj pytań
czy sie dobrze bawisz?
czy chcesz iść do domu?
i pytań o sexie bo większość kobiet tego nie lubi
możesz zaprosić ją do kina albo na jakiś koncert w zależności od czego lubi oczywiście mówię o 2 spotkaniu
jak będziecie przechodzić koło sklepu i będzie jakaś fajna spódniczka albo sukienka która twoim zdaniem sie jej podoba powiedz że by świetnie w tym wyglądała
jeżeli zamierzasz kupić sobie w najbliższym czasie jakiś ciuch poproś ja by Ci doradziła dziewczyny lubią gdy facet liczy sie z ich zdaniem a poza tym kochają na ogół zakupy wiec dostaniesz plusa jak będzie ładna pogoda umówcie sie na plaże -nawet jak nie wypali to chociaż sobie popatrzysz :P
nie pokazuj że Ci strasznie zależy bo dziewczyny za tym nie przepadają takich "piesków" jest teraz sporo ale oni są dobrzy na krótko
daj jej odczuć że Ci sie podoba ale nie daj poczuć że strasznie i że Ci strasznie zależy i jesteś nią zaślepiony
bądź sobą staraj sie być pewny siebie uwierz że sie uda w końcu wiara czyni cuda
życzę powodzenia
napisz jak było

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Fantom17

A ile masz lat? jezeli chodzisz jeszcze do gimnazjum/liceum to zawsze mozesz znalesc punkt zaczepny np.wycieczka szkolna,zapytaj jak u niej bylo na wycieczce,zapytaj sie czy ybly jakies ekscesy,opowiedz o swojej itd itp. Jezeli chodzicie do tej samej szkoly to posmiejcie sie z nauczycieli ale oczywiscie nie przekraczaj pewnej granicy i nie wchodz na tematy typu oceny,sprwaidzany i obgadywanie innych uczniow. Ja jak bylem w podobnej sytuacji co ty to lecialem na spontanie i przewijalem szkole,wakacje,nawet sylwestra a jak mijalismy jakas szczegolna dla mnei miejscowke to opowiadalem jej jakies smieszne historie zwiazane z tym miejsciem.

Pamietaj nie sciemniaj jej bo w koncu sie w tym zaplatasz,badz soba!

BASF 

Wysłany: Pią 28 Mar, 2008   

monik18 napisał/a:

ty faktycznie powinienes udzielac porad w kobiecych pismach - dla mnie jestes niedowartościowanym GURU !!!

A ty na razie zamiast odpowiedzieć na pytanie spamujesz Drogi Użytkowniku.
Takie uwagi to napisz na PW do usera.

BASF 

Wysłany: Nie 30 Mar, 2008   

Wikipedia napisał/a:
Spam to niechciane elektroniczne wiadomości niezgodne z omawianym tematem. Najbardziej rozpowszechniony jest spam za pośrednictwem poczty elektronicznej oraz w Usenecie. Zwykle (choć nie zawsze) jest wysyłany masowo

To dla Ciebie monik18

http://pl.wikipedia.org/wiki/Spam

Odpowiedz do tematu