Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     NOWA USTAWA - SEX OD 18 LAT.
Autor Wiadomość
M-H 

Wysłany: Sro 26 Mar, 2008   

Kolejna glupota naszych genialnych politykow. Widac, ze juz nie maja co robic w tym sejmie. Takka ustawa tylko zacheci do sexu... Jak wiadomo zakazany owoc smakuje najlepiej. Z reszta kto bedzie tego pilnowal? Dla mnie jest to niedorzeczne....

paulinka 

to nic nie zmieni może poza tym że kolesie będą trafiać do więzienia za bzykanie nieletnich ale na ogół jak kobieta nie da facet nie weźmie więc to głupie że faceci będą mieli przewalone jak chciałam to zrobić jak byłam młoda i to zrobiłam- proste- a jak by koleś miałby iść do więzienia to głupota bo ja tego chciałam i to jakby ja wykorzystałam go a nie on mnie, głupota na maxa, poza tym moje krocze moja sprawa i na pewno nie zgodziłabym sie na jakiekolwiek badania na sprawdzenie dziewictwa , a jakby miał robić to ginekolog nie poszłabym przed 18 co mogłoby zwiększyć ryzyko chorób więc ustawa może dać choroby kobietom i więzienie facetom super perspektywa.....

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

lotta_rosie 

A co obejmuje ta ustawa? Bo ja nic o niej nie słyszałam...

penis.com.pl
penilarge krem
M-H 

No przeciez w temacie pisze jasno :) "NOWA USTAWA - SEX OD 18 LAT"
Teraz dziewczyna moze uprawiac sex od 15 czy tam 16 lat A jak wejdzi ustawa to sex bedzie dozwolony od 18.

lotta_rosie 

No właśnie pytam, bo z tego co wiem to od zarania dziejów seks jest teoretycznie "dostępny" dla osób dorosłych. Wszystko co wiąże się z seksem, gazety, filmy, seks telefony zawsze były dostępne dla osób od osiemnastego roku życia. Nigdy nie słyszałam, żeby piętnastolatka mogła uprawiać seks, bo jest jakaś ustawa, która tak mówi... Dlatego myślałam, że może jest jakaś nowość dotycząca ustawy - seks od 18 lat :) Tak to zrozumiałam.

paulinka 

lotta_rosie, teraz chyba od 15 lat dziewczyna może sie bzykać i kolesiowi nic nie zrobią a jak wejdzie ustawa będzie to wykorzystywanie seksualne i do pierdla

kilka lat temu mój znajomy 16 latek zrobił dziecko 20 latce i ona miała przewalone za wykorzystywanie nieletnich-sprawa w sądzie- a On nawet nie miał obowiązku płacenia alimentów, chyba po 2 latach jak był pełnoletni to dostał sprawę o alimenty ale że sie uczył to chyba rodzice musieli płacić wiem że nasze prawo jest i tak już dość ostro popie-zepsute....

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

lotta_rosie 

No tak... Mam w końcu kilka koleżanek, które zaszły w ciążę w wieku 16 lat i o żadnym wykorzystaniu seksualnym nie było mowy... Zgadzam się co do prawa :/

M-H 

Wysłany: Czw 27 Mar, 2008   

Cytat:
kiEdyś TO MATURA była wykladnikiem dorosłości.

troche z mocno powiedziane. Czy 35 letnia osoba zdjaca pierwszy raz mature nie jest "dorosla"?
Mowi sie, ze matura to niby egzamin dojrazlosci. Ja tak wcale nie uwazam. Matura dla mnie byla zwyklym sprawdzianem, ktory otworzyl mi droge do dalszego ksztalcenia sie.

lotta_rosie 

Wysłany: Czw 27 Mar, 2008   

Ja też nie czułam się po maturze jakaś bardziej dojrzała. A myślałam, że tak będzie. W ogóle to kiedyś matura była innym egzaminem. Nie każdy szedł do szkoły średniej i nie każdy mógł ją zdobyć, dlatego zrobienie matury było już jakimś osiągnięciem. Dziś maturę ma prawie każdy i faktycznie jest to: "większy sprawdzian" a nie jakiś duży egzamin jak kiedyś.

pumba-14 

Wysłany: Sob 29 Mar, 2008   

Przeciez to nie mam sensu. Bedziesz w szkole i nagle Ci powiedza ze idziesz na badanie czy blone dziewicza???? Przeciez czlowiek ma prawo do prywatnosci ( i niby jest wolny).

M-H 

Wysłany: Sob 29 Mar, 2008   

Cytat:
....to było tylko porównanie.....do matury!!!....

A co tu ma matura do sexu?
Cytat:
..dlaczego nie czytacie tematu GłóWNEGO!!!!

Czytamy. Odpowiedzielismy tylko na twoje porownanie
Cytat:
...jak się robi maturę w 35 raoku życia to chyba tak się ma...i będzie to mój....

???

Mysle, ze temat mozna juz zamknac. Ta propozycja ustawy byla skazana na nie powodzenie zanim jeszcze ona ujrzala swiatlo dzienne. Poza tym ta cala genialna minister wycofala sie juz z tego.

Odpowiedz do tematu