problem z masturbacja |
Autor | Wiadomość |
KakashiPL Dołączył: 03 Mar 2008 Posty: 4 Skąd: sosnowiec | Wysłany: Pon 24 Mar, 2008 problem z masturbacja |
|
| sorki ze wypadam z takim podstawowym problemem ale gdy reka sura zwykla gdy sie masturbuje to takie czuje bol nie mocny ale jakbym mial od razu erekcje czy to zle czy zawsze albo czesto czeba uzywac jakies srodki wazelina lub cos innego aby reka mogla sie slizgac i bez bolu ??? i jak cos mam stosowac to co to ma byc tym czasowo w wannie to bmydlo biorem??? prosze o pomoc | |
| |
 |
gmail Wiek: 38 Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 129 Skąd: Wawa | Wysłany: Pon 24 Mar, 2008 |
|
| hmmm... mozesz napisac jeszcze raz?:)
ogolnie powinno sie walic dobrze bez nawilzaczy
ale jesli potrzebujesz to kup sobie jakis balsamik i po nalozeniu na peniska wal - bedzie poslizg i lepsze doznania | |
| |
 |
KakashiPL Dołączył: 03 Mar 2008 Posty: 4 Skąd: sosnowiec | Wysłany: Pon 24 Mar, 2008 |
|
| a moze podasz jakas nazwe nawilzacza?? tera co dopieo wyszelm z wany zastosowalem juz 10 chyab raz mydlo i tera czuje chyba pieczenie czlonka albo naskorka moze wiecie?? dlaczego?? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
gmail Wiek: 38 Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 129 Skąd: Wawa | Wysłany: Pon 24 Mar, 2008 |
|
| ja swojego czasu stosowalem balsamu do ciala AA HELP i przynosil ulge... mozesz sprobowac tez balsamu nivea lub dove pojdz poprostu do jakiejs drogerii i cos wybierzesz:D daj znac jak juz cos kupisz:) | |
| |
 |
adonius Dołączył: 25 Gru 2007 Posty: 81 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 25 Mar, 2008 |
|
| Ogólnie mydło chyba wysusza skórę i do walenia się zbytnio nie nadaje. No i przydało by się gdybyś pisał trochę jaśniej | |
| |
 |
KakashiPL Dołączył: 03 Mar 2008 Posty: 4 Skąd: sosnowiec | Wysłany: Wto 25 Mar, 2008 |
|
| ale tera chyba se podraznilem gore skory poczatek jest czerwona i szczypie poczekamy czasem:P | |
| |
 |
gmail Wiek: 38 Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 129 Skąd: Wawa | Wysłany: Wto 25 Mar, 2008 |
|
| musisz zastosowa balsam i bedzie ok!:) | |
| |
 |
KakashiPL Dołączył: 03 Mar 2008 Posty: 4 Skąd: sosnowiec | Wysłany: Pią 28 Mar, 2008 |
|
| moze byscie bardziej powiedzieli co bym mial stosowac do poslizgu | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 30 Mar, 2008 |
|
| wazelina albo oliwka dla dziewci | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
nonie Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 63 Skąd: stad | Wysłany: Nie 04 Maj, 2008 |
|
| Ja podczas kąpieli nakładam szamponu lub żelu pod prysznic Troszkę piecze bo podrażnia, ale za to jest czysty i miękki(przyjemny w dotyku) po kąpieli | |
| |
 |
|