Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     POZBYLEM SIE STULEJKI !
Autor Wiadomość
golotek_pl 

Wysłany: Pią 02 Lis, 2007   

czesc. jestem tu nowy, ale tez mialem operacje na stulejke. w moim przypadku wyglodalo to tak ze mialem ja w sumie od dziecinstwa, tj od jakiegos 10 roku zycia. moglem jej nie miec ale rodzice mnie nie dopilnowali :| no ale coz, zdardza sie. bylem na tyle glupi ze dopiero poszedlem z tym do urologa w wieku 19 lat :evil: a czemu tak pozno? bo wmawialem sobie ze jakos mi to minie ze samo sie wszystkjo wyprostuje, bylem w bledzie. wyjawilem wszystko swojemu przyjacielowi ktory chodzil pytal sie lekarzy i zaufanych mu osob... dowiedzial sie co i jak z ta stulejka, odrazu poszedlem wpierw do lekarza rodzinnego (niestety byla to kobieta) i musialem pokazac swoje malenstwo. pokazalem i dala mi skierowanie do uroiloga (panstwowo) poszedlem na wizyte i umowilismy sie na operacje jakies 2-3 tyg po wizycie. poszedlem na zabieg,(trwal jakies 30 min) dostalem znieczulenie i cieli mnie... po opreacji strasznie mi spuch i bardzo bolal jak byl w zwodzie. bolal przez 2 tyg. a potem juz wszystk bylo okej. ale nie jestem zadowolony bo mam straszne blizny... no ale coz tak czy inaczej jestem juz sprawny i bardzo sie z tego ciesze...

Mystery Man

Wysłany: Nie 04 Lis, 2007   

Cześć.Miałem ten sam problem.Do wczoraj.Teraz nie wiem czy nie mam większego.
Otóż chciałem się jej pozbyć metodą właśnie rozciągania(nie żadne rwanie itp.) no i mozna powiedzieć ,że mi wyszło chociaż cała żołądz odkryta nie była jeszcze.
Teraz mam problem bo w spoczynku(nie mówiąc o wzwodzie!) cześć zołędzi wystaje i jest cholernie wrażliwa i przy dotknięciu boli.Czy moze sie przyzwyczajić?Czy przestanie boleć?Jak jest u normalnych facetów?

kazsko

Wysłany: Pon 05 Lis, 2007   

Napewno można się przyzwyczaić, wielu facetów chodzi z odsłoniętą żołędzią i jest ok.
Pewnie to trochę potrwa ale będzie dobrze przecięż przy współżyciu też będziesz miał odsłoniętą. Nie łam sie będzie dobrze. Pozdrawiam

penis.com.pl
orgasm contol
dz0rdasz 

Wysłany: Pią 09 Lis, 2007   

Szukaj dziewicy sama chrupnie :wink:

simek1230 

Wysłany: Sob 10 Lis, 2007   

ja chyba z moim bede musiał isć na piwo..;]

Siemano 

Wysłany: Wto 27 Lis, 2007   

Jak to masz szwy? Gdzie? Dlaczego? xD Ja mam mieć to samo ale z innego powodu (coś mi tam wyrosło)

perdas 

Wysłany: Wto 25 Gru, 2007   

Witam jesli moge zabrac głos w sprawie - to bede wdzeiczny patrzac na wasze historie z pozbyciem owej stulejki - jestem dumny ze dzielimy sie tym z innymi - potrzebujacymi - a ktorzy nie moga sie an to zdecydoowac - Panowie !!! do Roboty -
Moja sytuacja była wrecz dramatyczna - wogole był to taki pokurcz mały - penisek i na dodatek stulejka - co za cios - ale zdecydowałem sie po parunastułądnych latach - na opinie prywatnego Urologa - swietengo yrologa ktory to - powieidzał mi ze bedzei konieczny zabieg chirurgiczny - i tesh tak sie stało - zabieg trwał około 20 minut bezbolesny - do tego Pani chirurg powikszyła mi Wedzidełko zaznaczam u wiekszoci meszczyzn ze styulejka jest bardzo krotkie wedzidełko - ale raczej Pani chirurg to wychwyci i sama wam o tym powie i tesh je oczywiscie powiekszy takze - Panowie nie ma na co czekac zabieg po ktorym bedzie mogli uzywac do woli - a nie martwic sie kazdym kolejnym dniem - pozdrawiam was goroca i hejka na ....:):):

mirek18 

Wysłany: Pią 28 Gru, 2007   

nom kurcze ja mam 19 lat i nic nie schodzi naplet stoi w miejscu ... a w zwodzie to juz moge pomarzyc zeby sie ruszyl ... powiadacie panowie ze to jest nie bolesne trza bedzie udac sie do lekarza w koncu hehe :D

CAMILLO 

Wysłany: Sro 02 Sty, 2008   

Witam wszystkich jak to dokąłdnie jest z tym problemem???? Miał ktos kiedyś tak że mysleł ze ma stulejke wybrał sie do lekarza a no mu powiedział ze wszystko jest w najleprzym porzadeczku ?????? Mnie to zawsze jakieś takie dziwne choroby łapią i niewiem czy to jest to napewno. Ale chyba tak. I czy jest jakas inna opcja uleczenia MAŁEGO czy tylko zabieg. Zleksza mnie to juz wkur....... zawsze coś mam !!!! dajcie znac co i jak prosze

seba8989 

Wysłany: Wto 22 Sty, 2008   

mam 18 lat i swoją wizytę także przekładałem z roku na rok , po prostu wstydziłem sie. zdecydowałem się jednak i pierwsze co poszedłem do lekarza rodzinnego <kobieta> po czym stwierdziła że nie mam zadnego problemu , wymyśliłem go sobie .jakoś wybłagałem ją o skierowanie do urologa , następnie od urologa wybrałem się na stół operacyjny :P . okazało się że mój mały nie jest w najlepszym stanie i konieczne było niestety całkowite obrzezanie ;/ jestem 5 dni po zabiegu, był on prawie bezbolesny i jestem zadowolony że w końcu zdobyłem się na odwagę i pozbyłem problemu . czy ktoś z was ma obrzezanego ? jak to jest z bliznami po takim zabieu , i po jakim czasie znika opuchlizna i szwy ? <mam rozpuszczalne>

Aste 

Wysłany: Sro 23 Sty, 2008   

Szwy znikają prawdopodobnie po 3 miesiącach :P ale w tym miejscu jest szybciej...ja miałem plastykę wezidelka i po ~miechu wszystko się rozpuściło :P

wali_konik 

Wysłany: Pon 10 Mar, 2008   

Chyba mam ten sam problem ale boje sie iść do lekarza. Możecie mi wytłumaczyć metodę "rozciągania"? Czy to jest normalna masturbacja? Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam.

Endrjen87 

Wysłany: Pon 24 Mar, 2008   

to nie jest normalna masturbacja... w ciepłej wodzie jak jesteś to naciągasz napletek jak tylko możesz ale żeby nie powodować bulu... ewentualnie mały dyskomfort możesz odczuwać... po naciągnięciu trzymasz tak przez jakieś 10-15 sekund i puszczasz... rozmasowujesz i od nowa... i taką operację powtarzasz ile chcesz...

Ja też mam problem... Nie wime czy to do końca stulejka... podczas wzwodu mogę odwinąć napletek z żołędzi lecz jak już odwinę trochę dalej za żołądź to boli... a jak odwinę 0,5cm za żołądź to tworzy się na penisie takie dziwne zgrubienie... czy dalsze ćwiczenia pomogą to zlikwidować?

penis.com.pl
andropenis
Aste 

Wysłany: Pon 24 Mar, 2008   

Lekarz !!! Stary nie wstydź się...lekarze widzą setki penisów, sa profesjonalistami i chuja ich to obchodzi !!

MESSENGER

Wysłany: Nie 30 Mar, 2008   

co prawda mialem ten zabieg 5 lat temu?
zabieg byl wykonywany w panstwowym szpitalu i czekalem 5 dni..
wiec nie wiem czy oplaca wam sie placic za to ;P

Odpowiedz do tematu