Kto zna jakieś fajne sposoby na walenie konia?? |
Autor | Wiadomość |
lalala80 Wiek: 33 Dołączył: 26 Lip 2006 Posty: 43 | Wysłany: Sro 24 Sty, 2007 |
|
| sposobów jest wiele ja zaczynałem od walenia konia w wannie odkręcałem słuchawkę w prysznicu i strumieńwody wystarczał żeby osiągnąć to co chciałem ale teraz jestm bardziej wybredny i muszę często zmieniać metody | |
| |
 |
patrycja_mary 
Dołączył: 01 Sty 2007 Posty: 46 | Wysłany: Sob 27 Sty, 2007 |
|
| Elektron napisał/a: | Makrono napisał/a: | jak mozna sobie palec do dupska wlozyc .. to boli przeciez |
delikatnie i nie boli |
zawsze warto spróbować!!!dziewczyną to wszystkobyście wkładali,to na samych sobie spróbujcie | _________________ Już nic nie będzie takie samo... | |
| |
 |
sexxx Dołączył: 02 Wrz 2006 Posty: 2 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 16 Lut, 2007 |
|
| Ja wsadziłem i na drodze stanoł mój twardy kret ale nie chciało mi sie już w niego wkręcac by się dostac do prostaty więc spróbuje puzniej ale nawet fajne uczucie tak sobie poksmysac w tyłeczku. Aż się podnieciłem spróbujcie chłopaki naprawde warto. | _________________ GAY | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
cocaine Dołączył: 17 Wrz 2005 Posty: 49 | Wysłany: Pią 16 Lut, 2007 |
|
| Heh. Ja nie lubie sobie w tyłku, a ucisk prostaty nie sprawia mi jakieś przyjemności, ani spotęgowania orgazmu. Jak chcesz coś nowego to weź torebke foliową (taką śniadaniową) nalej troche nawilżacza i rozprowadź wewnątrz. Teraz najważniejsze bieżesz i dosyć ciasno owijasz foliówkę kołdrą. I lecisz w foliówkę, sciskając kołdrę możesz modulować doznania. Brakuje temu troche do prawdziwej cipki, ale doznania są bardzo fajne. | |
| |
 |
lalala80 Wiek: 33 Dołączył: 26 Lip 2006 Posty: 43 | Wysłany: Czw 19 Kwi, 2007 |
|
| Super tylko trzeba sobie dobrze dupcię uymyć | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007 |
|
| cocaine, piszesz, że "ucisk prostaty nie sprawia mi jakieś przyjemności, ani spotęgowania orgazmu" ..... wg mnie - powinieneś się tym martwić... to nie jest normalna reakcja organizmu... | |
| |
 |
robcio646 Dołączył: 30 Gru 2007 Posty: 2 Skąd: Wypuczajewo | Wysłany: Nie 30 Gru, 2007 |
|
| jak chcesz jakiś fajny sposób to włóż kutasa miedzy drzwi a z drugiej strony niech ci go ktoś strzeli kapciem doznania nie z tej ziemi a tak serio to żadnego uniwersalnego sposobu nie ma jednemu coś będzie pasować a drugiemu już nie | |
| |
 |
someone892 Dołączył: 24 Kwi 2007 Posty: 15 Skąd: Daleka | Wysłany: Pią 21 Mar, 2008 |
|
| hehe;p mnie nie pociaga jakas analna masturbacja:P przeciez to musi nieziemsko bolec:P | |
| |
 |
mateusssz 
Wiek: 35 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 85 Skąd: Toruń | Wysłany: Nie 23 Mar, 2008 |
|
| kupujesz wode 5 litrowa z duzym korkeim wode zuzywasz lekko nacierasz kutasa kremem i jazda w ta dziure nie jest to sex ale lepsze niz zwykła masturbacja mi tam penis na wcisk wchodzi i jest zajebiscie probowalem tak z 4 razy jak moja dziewczyna wejechala na 2 tyg | |
| |
 |
|