Jadra |
Autor | Wiadomość |
lestat20 Dołączył: 07 Kwi 2006 Posty: 48 Skąd: Łódź | Wysłany: Sob 15 Mar, 2008 Jadra |
|
| Witajcie!!
Od pewnego czasu mam dziwny problem z jadrami, a mianowicie od czasu do czasu mnie bolą,ale to różnie. Czasem jest tak,że mam uczucie takie jakby mnie ktoś mocno za nie ciągnął albo wbijał igłę. Nie mogę chodzić na codzienni w bokserkach jedynie po domu do snu bo tak po ulicy pod spodniami to nie mogę bo po paru krokach z bólu aż się zginam w pół.
Miewacie podobne bóle?? | |
| |
 |
vidios Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2008 Posty: 2 Skąd: Wrocław | Wysłany: Nie 16 Mar, 2008 |
|
| tutaj nie moza zwlakac i trzeba isc bezzwlocznie do urologa poniewaz moga to byc objawy raka jader itp. ja mialem kiedys taki problem ale na szczescie samoi mi przeszlo i nie byly to az tak mocne bole | _________________ Vidios | |
| |
 |
norbercik Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Poznań | Wysłany: Pon 17 Mar, 2008 |
|
| Nie strasz go rakiem od razu
Możesz mieć jakieś zapalenie. Idź do urologa, a jak nie masz w pobliżu to chociaż do rodzinnego.
Aha, i jeżeli chcesz mieć sprzęt sprawny, to nie pisz na forum tylko pytaj lekarza | _________________
Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
lestat20 Dołączył: 07 Kwi 2006 Posty: 48 Skąd: Łódź | Wysłany: Czw 20 Mar, 2008 |
|
| Witam Kolegów!!
Dziś byłem u Pana Doktora Urologa i wiem już co mi jest.
Stwierdził ze mam skręt jądra.... w połowie kwietnia mam sie zgłosić na USG i po tym najprawdopodobniej czeka mnie operacja jądra:( | |
| |
 |
|