| wez sie w garsc kolego! |
| Autor | Wiadomość |
fredstandard Wiek: 52 Dołączył: 13 Mar 2008 Posty: 1 Skąd: Wawa | Wysłany: Pią 14 Mar, 2008 wez sie w garsc kolego! |
|
| Wszedlem na to forum, czytam i oczom nie wierze!
Przyjaciele, nie widze powodu do tego zeby ktos byl przybity ze wzgledu na wielkosc czlonka.Co to komu przeszkadza jakiego macie?Rozne lafiryndy, ktore lubia wielkie penisy i to jest dla nich wazne sa zboczone, jest taki rodzaj zbocznia, albo ozieble i mysla ze jedyny dla nich ratunek to wielka pala.Gowna prawda.
A Ty badz pewien swego, obieraj cele i je zdobywaj, cel zeby miec duzego jest banalny, nie daj sie babom tego typu, chyba ze zyjesz po to by zadowalac takie.
JAk chca to niech wspolzyja z koniem, czy oslem albo kupia sobie wielkiego ogora..to nie powood zebys byl przygnebiony.To ich problem.
Jeden ma wiekszego inny mniejszego, sral pies, na tym polega "fajnosc" bycia samcem, kazdy jest inny.
Gorzej jak dotyka Cie jakas choroba, ale wiekszosc z Was poprostu ma komplex, wezcie sie w garsc,i powiedzcie swemu malemu:"hej kolego, jestres jaki jestes i nie bede Cie meczyl".
Pamietaj,trzymaj sie swego, dostosowac sie musza one.
To ze urodziles sie samcem to i tak wielkie szczescie.
pozdrawiam
ps. nawet nie mierzylem swojej paly | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 14 Mar, 2008 odp |
|
| ale i tak najlepsze z tego posta jest "sral pies" :d | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 14 Mar, 2008 |
|
| Heheh text bardzo fajny.
Ale powiem szczerze, że autor tego postu ma 100% racji i zgadzam się z nim w pełni.
Jego post jest idealną puentą do wszytskich postów założonych przez forumowiczów z "małym członkiem", który i tak w rzeczywistości jest normalnych rozmiarów.
Ale cóż jednym postem świata się nie zmieni i takich niedowartościowanych ludzików będzie się tu pojawiać jeszcze duuużo.
Niemniej podzielam zdanie usera fredstandard | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 15 Mar, 2008 odp |
|
| | to trzeba teraz pisać posty odwrotne... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Nie 16 Mar, 2008 |
|
| Hehe bardzo dobrze napisane, chociaż
| fredstandard napisał/a: | | powiedzcie swemu malemu:"hej kolego, jestres jaki jestes i nie bede Cie meczyl" |
ja to bym powiedział inaczej: "hej kolego, jesteś jaki jesteś a ja i tak Cię 'pomęczę' "
Najważniejsza jest przecież przyjemnośc a nie 1 cm w tę czy w tę.
Ale ogólnie w pełni się zgadzam.
A co do tych 'niedowartościowanych ludzików' o których pisze BASF to jeżeli po przeczytaniu tego posta i wielu tematów na tym forum traktujących o wielkości nadal będą pisac "mam xx cm czy to mało?" to nie ma sensu zawracac sobie takimi głowy. Oni raczej potrzebują 'mamusi', która przytuli, pogłaszcze po główce i powie: "nie martw się synku, wszystko będzie dobrze" a nie czyjejś rady | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 16 Mar, 2008 |
|
| | temat rzeka, poruszany wielokrotnie juz tutaj. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
norbercik Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Poznań | Wysłany: Pon 17 Mar, 2008 |
|
| | fredstandard napisał/a: | Pamietaj,trzymaj sie swego, dostosowac sie musza one.
To ze urodziles sie samcem to i tak wielkie szczescie. |
święte słowa | _________________
Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście | |
| |
 |
| |