Biale cos wokol napletka (foto) |
Autor | Wiadomość |
barakuda Dołączył: 02 Sty 2008 Posty: 4 Skąd: ksz | Wysłany: Pią 14 Mar, 2008 Biale cos wokol napletka (foto) |
|
| Moze ktos mi pomoc? nie wiem co to jest, jakby biale krostki/zgrubienia na napletku, przez nie napletek sie nie rozciaga tak jak powienien i odciaganie go jest utrudnione. nie swedzi, nie boli poprostu przeszkadza.
[ Dodano: Pon 24 Mar, 2008 ]
zalaczam fotki, problemem sa biale sgtwardnienia tworzace jakis pierscien dookola napletka, jak widac przez to utrudnione jest jego sciaganie. ni boli i nie swedzi. ktos wie co to jest?
4.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 12884 raz(y) 26,92 KB |
3.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 12884 raz(y) 24,65 KB |
2.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 12884 raz(y) 23,9 KB |
1.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 12884 raz(y) 30,14 KB |
| |
| |
 |
MESSENGER Dołączył: 28 Gru 2006 Posty: 10 Skąd: Łódź | Wysłany: Nie 30 Mar, 2008 |
|
| ziomek Ty masz stulejke... idz z tym do specjalisty lepiej
z tego co widac nie mozesz do konca go "zdjac" a te kropki zostaw na pozniej
(prawdopodobnie sa one spowodowane ta stulejka) | _________________ asd | |
| |
 |
mask Dołączył: 21 Gru 2007 Posty: 3 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Sro 02 Kwi, 2008 |
|
| A co jeśli mam podobnie - ale wcześniej nie miałem stulejki? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
XTest 
Dołączył: 11 Mar 2008 Posty: 21 Skąd: Mam Wiedziec | Wysłany: Czw 03 Kwi, 2008 |
|
| Ale co masz podobnie ? Krosty czy Stulejkę ? | |
| |
 |
mask Dołączył: 21 Gru 2007 Posty: 3 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Pią 04 Kwi, 2008 |
|
| XTest napisał/a: | Ale co masz podobnie ? Krosty czy Stulejkę ? |
Nie mam krost - chociaz skorka zrobila sie biala - ale tez tez mam stulejke, ktorej wczesniej ni e mialem - po prostu skora stala sie mniej elastyczna i nie rozciaga sie:( | |
| |
 |
XTest 
Dołączył: 11 Mar 2008 Posty: 21 Skąd: Mam Wiedziec | Wysłany: Pią 04 Kwi, 2008 |
|
| zglos sie do lekarza.. im wczesniej tym lepiej.. zabieg nie jest taki zly . Ja jak mialem ok 15 lat mialem taka jakby "mala stulejke" ale skore sobie "rozciegnelem" sam podczas goracej kapieli ;p | |
| |
 |
TuNeR800 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 3 Skąd: Wielka Brytania | Wysłany: Nie 15 Cze, 2008 |
|
| heheeee kolo ma poprostu wżarty serek pod napletek japierdolesz ;]mycie to podstawa do zdrowego penisa!! | _________________ ile mam? | |
| |
 |
lind Dołączył: 28 Maj 2007 Posty: 2 Skąd: St. Mitchel | Wysłany: Czw 03 Lip, 2008 |
|
| Jeśli otwór lub krawędź napletka jest twarda i pokryta białymi bliznami. Tkanka ta jest nieelastyczna i nie rozszerza się przy cofnięciu skóry i przeszkadza w oddawaniu moczu lub seksie, to niestety przykra wiadomość dla Ciebie - masz marskość żołędzi i napletka, a jest to poważniejsza odmiana liszaja twardzinowego, atakuje on skórę napletka u nieobrzezanych mężczyzn. Nie jest zaraźliwy, ale może okazać się, że obrzezanie będzie niezbędne. | |
| |
 |
|