Co ważniejsze dla młodych- długość w opadzie czy wzwodzie?? |
Autor | Wiadomość |
robak29 Dołączył: 07 Mar 2008 Posty: 4 Skąd: zewsząd | Wysłany: Czw 13 Mar, 2008 Co ważniejsze dla młodych- długość w opadzie czy wzwodzie?? |
|
| Witam. Po przeczytaniu forum i uwag na temat wzrostu penisa obliczyłem sobie, że penis rośnie mniej więcej do 19-20 lat. Dlatego chciałbym spytać, jeżeli ktoś ma takie doświadczenie, co jest ważniejsze dla prognozowania wielkości penisa - obwód i długość we wzwodzie czy w zwisie? To taka moja mała paranoja ale licze na odpowiedzi . Aha moja długość i szerokość w zwisie to 10,5 cm i 10 cm a we wzwodzie to 14-16 cm (w zależności od miejca mierzenia) i 13 cm. | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 13 Mar, 2008 |
|
| robak29, wpływ na to ma genetyka a prognoza to nawet pogody nie zawsze sie sprawdza a takie maszyny mają..... | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
mmc Wiek: 34 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 82 Skąd: nikąd | Wysłany: Czw 13 Mar, 2008 |
|
| heh no nie wiem sam co powiedzieć | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
heroes84 
Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 377 Skąd: łodź | Wysłany: Nie 20 Kwi, 2008 |
|
| Oczywiście, że genetyka. Fajnie jest mieś dużego w zwisie (bo spokojnie i bez kompleksów można wykąpać się nago pod prysznicem na basenie) jak i fajnie jest mieć duzego podczas erekcji, by zaimponować partnerce. Co do Twojego penisa, to wymiary są spoko i nie ma co prognozować (sam mam podobne i ja jestem zadowolony, tym bardziej że moja obecna partnerka ma doć ciasną pochwę, więc nie wyobrażam sobie penisa o większych rozmiarach) | |
| |
 |
|