Sterydy |
Autor | Wiadomość |
Krzysiek17 [Usunięty] | Wysłany: Czw 07 Lut, 2008 Sterydy |
|
| Jakie są skutki brania sterydów w młodym wieku. Tzn. np. powód stosowania wizyta w szpitalu, kiedyś o tym czytałem ale nic więcej nie napisali oprócz tego, że staje się bardziej nerwowym czy coś. Wie ktoś coś może? | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Czw 07 Lut, 2008 |
|
| np. Problemy ze wzwodem. Podobno jadra sie kurcza. Twoj organizm moze miec problemy z naturalnym wytwarzaniem testosteronu. A pozatym. Zawal bo serce to miesien, ktore tez ci bedzie roslo. Martwicaa watroby itp. I wiele innych skutkow ubocznych. | |
| |
 |
kwiatluk [Usunięty] | Wysłany: Pon 18 Lut, 2008 |
|
| w skrócie zalezy od srodkow i ich ilości ale w twoim wieku wystarczy ćwiczyć i sie dobrze odżywiać ... po co dostarczać organizmowi hormonów jeśli sam je produkuje... jakby co pisz pw | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Dwight Wiek: 33 Dołączył: 28 Lut 2008 Posty: 77 Skąd: dokad?po co?po h*j? | Wysłany: Sob 01 Mar, 2008 |
|
| z tego co wiem to tylkko jakastam grupa sterydow dziala na jajka :Fjedne sa chyba w formie zastrzykow, pozniej drugie w formie estrow a na koncu trzecie - SSA jezeli sie myle poprawic mnie moze ktos jest bardziej w temacie ; ] | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 02 Mar, 2008 Re: sterydy |
|
| monik18 napisał/a: |
mówi sie o syndromie ABS absolutnego braku szyi a co za tym idzie zakładasz dres i bierzesz kij basebolowy. |
mój nauczyciel od w-f ma ksywkę w szkole ABS i nie ma szyi jak dla mnie to jest brechtowny na maxa, ale wiele dziewczyn twierdzi że jest boski i robi im sie mokro jak widzą że on robi jakieś szpagaty czy 50 pompek razem z chłopkami i że jest takie silny i męski | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Aniol Zemsty Wiek: 37 Dołączył: 12 Mar 2008 Posty: 9 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Sro 12 Mar, 2008 |
|
| Skutkiem ubocznym brania sterydów moze być tez nadmierne owłosienie,wysypka,ginekomastia!
Koks dzielimy na kuty i oralny!
Mogą sie skurczyć jądra po srodkach zaweirających testosteron!
Śmiać mi sie chce z ludzi co myślą ze ABSy to bez mózgi i dresy!
Znam wiele osób którzy cwiczą poprostu dla zdrowia i sportu!
A coś jeszcze z faktów... cała swiatowa elita kultórystów to koksiarze!
Nawet Pan Arnold koksował... | |
| |
 |
ajakso1 Dołączył: 17 Gru 2007 Posty: 73 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 12 Mar, 2008 |
|
| arnold nigdy nie brał nic;] jadł kurczaki i ryz w ilosci tona/dzien:P
co to sterydów,,,jest to dosc ryzykowne jeli robi to osoba w mlodym wieku z małym obyciem ze srodkami anabolicznymi bo o to głownie chodzi zeby był wzrost... czesto jesli chodzi o sterydy (ktorych jest kilka typow) stosowanymi sa te na bazie testosteronu..Testosteron jest wydzielany przez dawanie sygnalłu przysadzce mozgowej do uwalniania hormonu luteinizujacego by został wytwarzany trestoteron..jesli podaj go org w formie sterydu to jes tego hormonu wiecej a co za tym idzie wiecej testosteronu jest wydzielane...w pewnym momecie Twoj orgazmnim jest przyzywczajony tylko do bodzca zewnetrzengo ddo wydzelania testosteronu wiec jest lipa bo nei jest wydzialeny i musisz zastosowac srdoki ktore wroca produkcje do normy....
skutkiem ubocznym nadmairyu testosteronu m,in przez stosowanei stedyod jest ginekomastia badz lipomastia ze robia |Ci sie cycki jak u dziewczyny wow ::) i tez w mozgukom zaczynaja sie psuc...
a jesli nie jestes odblokowany po cyklu na tesciu to masz niedomiar wlasnego tesica i wtedy jest duzo minusow ... poczawszy od braku erekcji, braku aktyywnosci sexyualnej,obnizeniu libio,. zmeniejszenei masy miesniiowe, mniejsza produdkcja innych hormonow, osteoporoza itp itd.. .wniosek jesli nie umiesz brac lepeij nie bierz...
pozdro | |
| |
 |
Aniol Zemsty Wiek: 37 Dołączył: 12 Mar 2008 Posty: 9 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Pon 17 Mar, 2008 |
|
| No nic nie brał:P jadł całe kurczaki z pierzem dlatego teraz ma problemy z narzadami wewnętrznymi:)co do koksu to ja bym zaczekał min do 20!Do 21 roku zycia i tak stęzenie tescia we krwi jest najwieksze, wiec poco kombinowac?tylko trzymac diete i miec dobry trening!Pobaw sie narazie z kreatyną!Zacznij od monohydratu i stopniowo zmieniaj produkty na silniejsze jak jabłczan,stacki!Jak wyczerpiesz wszystkie naturalne sposoby powiekszania masy ciała (np masz juz 45 w łapie i za chuja nic wiecej nie pojdzie) to wtedy mozesz spróbowac sie zabrac za koks!
CO do tego czy stajesz sie nerwowy to powiem Ci ze nerwowi mo koksie stają sie tylko ludzie ze skłonnosciami samobujczymi!Oczywiscie przy nieprawidłowym stosowaniu!
Moja rada:
Jak nie masz 21 lat i starzu na siłowni chociaz 4 lata to odpusc sobie koks i nabierz najpierw doswiadczenia! | |
| |
 |
zakapior Dołączył: 14 Kwi 2008 Posty: 6 Skąd: polska | Wysłany: Pią 18 Kwi, 2008 |
|
| ziomus nie bierz zadnych koksow bo to hała! wiem po sobie!!!!! male jajka to moze byc prawda ja probowalem 2 lata temu i zaluje! pompa na koksie jest niesamowita czujesz sie bogiem odbija "puchniesz" i sila idzie niesamowicie ale gdy przestajesz to sa spadki na sile i wadze! cwicz na odzywkach! nie warto koksowac , na sercu mi sie tez to powaznie odbilo!!!!!!!!!!! | |
| |
 |
sendor Dołączył: 06 Lip 2006 Posty: 143 Skąd: z nikad :P | Wysłany: Nie 20 Kwi, 2008 |
|
| zakapior napisał/a: | ziomus nie bierz zadnych koksow bo to hała! wiem po sobie!!!!! male jajka to moze byc prawda |
po pierwsze nie odradzaj mu koksow na sile bo jak chce bic wziasc to i tak to zrobi ale zeby sie zaczac w to bawic to jednak trzeba miec juz prakyke sporo zajebista diete i duze piojecie o suplementacji coby spadkow po cyklonie nie bylo | |
| |
 |
|