Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Ogólne problemy
Autor Wiadomość
ok 

Wysłany: Sro 05 Mar, 2008   Ogólne problemy

Witam..
Jestem szczęśliwym chłopakiem posiadającym wspaniałą narzeczoną, którą kocham z wzajemnością ponad życie.
W naszym związku wszystko wygląda idealnie, problemem jest tylko seks oralny. Ona tego po prostu nie lubi.. Czy ktoś ma w swoim związku podobną sytuację? Jeżeli tak, to jak sobie z nią radzi, czy są jakieś techniki namówienia partnerki do tego stosunku. Owszem, czasem zdarza nam się uprawiać tak seks, ale jest to baardzo, bardzo rzadko.. A szkoda, bo ja badzo lubie taką odmianę seksu..

Drugi problem, to zbyt szybki wytrysk, po prostu nie umiem tego kontorolować.. :/ A ona tak bardzo marzy, zeby osiągnąc upragniony orgazm, ale przez moj wytrysk nie dane jest jej poznac tego uczucia.. :/ Da sie cos z tym robić? Jakies cwiczenia?
Pozdrawiam i oczekuję na sensowne wpisy.

paulinka 

Wysłany: Sro 05 Mar, 2008   

co do sexu oralnego niektóre dziewczyny nigdy sie do niego nie przekonają, ja sama kochałam sie 3 lata miałam 9 partnerów seksualnych ale tylko jednemu robiłam dobrze oralnie, jest to dla mnie i chyba dla wielu dziewczyn-chodź nie chce wypowiadać się za wszystkie- bardziej intymna cześć pożycia, do której często trzeba dojrzeć, dorosnąć jeżeli chodzi o jakieś namawianie to na pewno miałoby to odwrotny skutek bo jakbym czuła że jakby muszę to odechciałby mi sie kompletnie, a czy Ty często sprawiasz jej przyjemność oralnie?? możesz dać jej do zrozumienia czego chcesz i spróbować uczynić z tego zabawę , nie łap ją za głowę gdy to robi chyba że sama będzie chciała wiem że często dziewczynom przeszkadza to farma sexu bo ogólnie przyjęte jest jakoś stereotypowo że tak zachowują sie głównie prostytutki, nałóż sobie na penisa bitą śmietanę i powiedz kochanie mam dla Ciebie pyszny deserek ;)
nie wiem jak wyglądają Twoje miejsca intymne często odrzucają od orala włosy, ze względów estetycznych ale nie tylko bo normalne jest to że sie pocimy a włosy jakby zapamiętują zapach i nawet jak sie umyjesz i trzymasz higienę to sam tego nie poczujesz ale z krocza wydobywa sie niezbyt przyjemny zapach dlatego ja preferuje wygolenie, ewentualnie przystrzyżenie a i włosem wtedy sie nie zadławisz bo bywało że oczy na wierzch mogły wyjść,
co do kwestii dojrzewania , czy dorastania do pewnych sprawa człowiek uczy się całe życie i nie wiek świadczy o tym czy Twoja kobieta ma byc na to gotowa każdy ma swoje upodobania, swoje jakieś zachamowania i możliwe-niestety że jej nigdy nie będzie sprawiało to przyjemności, ale mam nadzieje że w końcu tak i będziesz szczęśliwy

[ Dodano: Sro 05 Mar, 2008 ]
co do tego że piszesz że was związek jest idealny poza oralem, a potem stwierdzasz że dziewczyna nie ma orgazmy, więc coś zdecydowanie nie tak z Twoja główką- bez obrazy, ale czy gdybyś sypiał z dziewczyna ale nie osiągał byś szczytu powiedziałbyś że to idealny związek?? wątpię....

kontrolę wytrysku może pomóc ćwiczenie mięśni PC, poza tym z czasem też wytrysk powinien się wydłużyć, jeżeli zdarza Ci się bawić samemu nie rób tego szybko staraj sie to robić tak ze 30 minut żeby penis przywykł do jak najdłuższych pieszczot, pamiętaj tez że 1 wytrysk u młodego mężczyzny to nie koniec zabawy, odczekaj trochę i dalej jazda i będzie na pewno trochę dłużej a za 3 razem?? może kobiecie wtedy będzie odpowiadał długość stosunku a jak ciągle mało to dawaj po raz czwarty za każdym razem będzie sie wydłużał aczkolwiek penis będzie trochę mniej twardy i będzie sie wydawał trochę mniejszy- przynajmniej ja to zauważyłam, musisz sprawdzić ile czasu po wytrysku musisz odczekać by znów staną bez problemów i możesz kiedyś iść do łazienki tyle czasu wcześniej ile potrzebujesz do kolejnego wzwodu, zrobić sobie sam dobrze a potem przyjść i zaskoczyć partnerkę że możesz dłużej,

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

mastra

Wysłany: Wto 11 Mar, 2008   

erotomanka :mrgreen: mogłabys miec tutaj admina jesli go jeszcze nie masz :mrgreen:

penis.com.pl
penilarge krem
paulinka 

:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Dwight 

wiekszosc kolezanek tez mowi ze nie lubi brac do buzi :<

mastra

Wysłany: Czw 13 Mar, 2008   

własnie a jak kobieta mowi nie to znaczy tak :) sam sie przekonałem kiedy wgłebilem sie w temat z bardzo dobra kolezanka (w oczach wszystkich cnotka-niewydymka)... chociaz napewno jest duzy procent ktore robia to niechętnie... ja za to mam ten komfort ze namawiac nie musze :) przewaznie od oralnego zaczynamy nasz sex :wink:

paulinka 

Wysłany: Czw 13 Mar, 2008   

mastra napisał/a:
właśnie a jak kobieta mówi nie to znaczy tak

to nie jest zasada ja jeżeli mówię nie znaczy nie a jak facet jest upierdliwy to najwyżej plask w ryj dostanie i żadnego sexu nie będzie, wiele dziewczyn ma tak że jak są w łóżkowej sytuacji i facet na coś naciska nie potrafią odmówić a brak asertywności to bardzo zła rzecz która może utrudniać życie , więc nie można tak postępować , większość dziewczyn mówi że tego nie lubi ale tez większość to robi chodź czuja sie z tym źle i nie lubią tego

sytuacja przedstawiona powyżej pokazuje iż koleś ma inteligentna dziewczyn która wie czego chce może spróbować nakłonić ja jakoś ale nie zmuszać i naciskać

raz zdążyło mi sie że zaczęłam kochać sie z kolesiem oralnie po w czasie sexu przeszedł do 69 ale po kilku sekundach zmieniłam pozycje bo jakoś tak mogę sie kochać tylko z swoim facetem , którego bardzo dobrze znam

mmc 

Wysłany: Pią 14 Mar, 2008   

paulinka, zadziwiasz mnie :D heh pozytywnie oczywiście

mastra

Wysłany: Pią 21 Mar, 2008   

paulinka napisał/a:
raz zdążyło mi sie że zaczęłam kochać sie z kolesiem oralnie po w czasie sexu przeszedł do 69 ale po kilku sekundach zmieniłam pozycje bo jakoś tak mogę sie kochać tylko z swoim facetem , którego bardzo dobrze znam

chcesz powiedziec ze masz faceta a puszczasz sie z innymi? czy nie masz i wtedy kochasz sie dla samego sexu? bo mowisz ze tylko z własnym facetem mozesz 69 a z innymi nie... :twisted:

paulinka 

Wysłany: Pią 21 Mar, 2008   

mastra, nigdy nie zdradziłam i nie zamierzam, a chodziło o to że oralnie kocham sie tylko z chłopkiem z którym jestem, długo coś do niego czuje, zależy mi na nim i wiąże z nim plany na przyszłość(jak narazie miałam 2 takich- 2 letni i roczny związek)
a jak spotykam sie z chłopkiem i albo jest to sam sex albo coś nas łączy ale związku nie ma albo nie ma uczucia to jakoś nie kocham sie tak więc to tak jakby tylko dla chłopaka takiego którego mam w serduchu

Odpowiedz do tematu