paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 04 Mar, 2008 |
|
| wiesz to kiedy ma sie orgazm to sprawa bardzo indywidualna, to że nie słyszała o masturbacji to i mnie zatkało, ale wiele dziewczyn wie o niej aczkolwiek nie praktykuje uważa to że coś dziwnego, nie normalnego chodź ja nie wiem dlaczego, ale nie wnikam nie chcą masturbacji ich strata ;P
ja mam orgazm w czasie masturbacji a w czasie sexu to gorzej niż rzadko 2 razy miałam na pewno i ze 3 razy takie jakby był ale jakby nie było że sama nie wiedziałam,
sex sprawia mi przyjemność bo sama bliskość z drugą osobą jest cudowna, ostatnio bardziej z dziewczyną niż chłopkiem sprawia mi to przyjemność,
ja mam w klasie dziewice które też sie nie masturbowały, ale powiedzmy że z nimi i pogadać sie nie da bo jak słyszą sex robią się czerwone i muszą do łazienki albo cios innego
ja próbowałam masturbować się zanim współżyłam ale wtedy było to mało podniecające a jakoś koło roku po 1 razie zaczęłam to robić regularnie, tak najczęściej 2-3 razy w tygodniu,
troszkę mam nadzieje że rozjaśniłam, jak co czekam na ciąg dalszy pytań | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |