Jak wylicie ?? |
Autor | Wiadomość |
m4g1k_ Wiek: 35 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Sob 21 Lip, 2007 |
|
| hmm... nie piecze? nie drażni? :>
piszesz o seksie oralnym ogólnie, czy konkretnie tylko o lodzie? | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
chcą mieć hajsy, tylko cash.
a Ty masz same drobne?-problem!
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sob 21 Lip, 2007 |
|
| paulinka, m4g1k_, koleś se jaja robi! | |
| |
 |
m4g1k_ Wiek: 35 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Nie 22 Lip, 2007 |
|
| moja wypowiedź była kierowana do Paulinki nie zamierzam pakować sobie tictaka do fiutka | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
synek strzeż się-S.O.S
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 22 Lip, 2007 |
|
| m4g1k_ napisał/a: | hmm... nie piecze? nie drażni? :>
piszesz o seksie oralnym ogólnie, czy konkretnie tylko o lodzie? |
jest taki przyjemny chłodek nieraz jest to nawet za silne doznanie ,przeszywający dreszczyk, nie wiem jak to opisać mówię o lodzie i minetce
spróbuj
nie wiem może i może to wywołać pieczenie...
nie ponoszę odpowiedzialności chodź zachęcam
i radze później iść sie umyć | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Makrono Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 99 | Wysłany: Pon 23 Lip, 2007 |
|
| paulinka jaja sobie z ciebie robią zrozum | |
| |
 |
m4g1k_ Wiek: 35 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Wto 24 Lip, 2007 |
|
| Makrono, zrozum, że ja nie robię sobie z nikogo jaj. A Paulinka na pewno to rozumie | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
synek strzeż się-S.O.S
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
Uzumaki Naruto Wiek: 36 Dołączył: 01 Lip 2007 Posty: 7 Skąd: Konoha(Śląsk) | Wysłany: Sro 19 Wrz, 2007 |
|
| hmm z ta mientowka przypomniala mi sie technika z pasta do zeboq bierze sie troche pasty do zebow (jak to wiadomo wszystkie sa mietowe) nawet jeden gosciu polecal najbardziej Colgate i taka mala ilosc pasty rozsmarowywujesz na penisie po czym onanizujesz sie ja prubowalem z pasta Blendamed ale jak wiadomo blendamed to pasty bardzo silne i maja w sobie duzo miety dlatego poczatek byl bardzo fajny i odswiezajacy i w ogogle bardzo przyjemnie doznania ale potem (po okolo 2 minutach) zaczela mieta dzialac wiec niebylo juz tak przyjemnie i odswiezajaco jak wczesniej ale nadal uczucie inne i orgazm bardzo mily
TYLKO UWAGA !!!
Niedajcie zbyt duzo pasty jesli jest to pasta o silnym dzialaniu miety tak jak te blendamed o ktorych powiedzialem bo ja swego czasu przesadzilem to ciut mnie pieklo po czym nastepnego dnia skorka mego penisa byla ciut wysuszona(i troche podrazniona) i stan taki utrzymywal sie przez jakis czas (okolo 2-3 tygodni) po czym wszystko wrucilo do normy i skora byla juz normalna wiec lepiej dawkowac z umiarem ale jak ktos niema silnie mietowej pasty to jest spoko kiedy mialem nalozona paste to jeszcze sprubowalem tej techniki z pieperzeniem poduszki to dozniania i odjazd byly nieziemskie ;D | |
| |
 |
rudicek 
Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 20 Skąd: mam to wiedziec? | Wysłany: Nie 07 Paź, 2007 |
|
| Heh... Dobry pomysł z tą pastą... trzeba wyprobować... | |
| |
 |
Olek2007 Dołączył: 12 Paź 2007 Posty: 2 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 12 Paź, 2007 |
|
| No kurcze chłopacy Cae Forum człowiek przeglądnął a mało propozycji No śmiało. jakieś sztuczki? Pozycje itp. Można masturbacje połączyć z jakąś pozycją seksualną? | |
| |
 |
eeernest Dołączył: 24 Lis 2007 Posty: 40 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 |
|
| Spróbujcie kucnąć, wypiąć sobie sprzęt w przód i jechać, opowiedzcie wrażenia | |
| |
 |
xywqa Dołączył: 14 Kwi 2007 Posty: 6 Skąd: poznań | |
| |
 |
Satomi Dołączył: 26 Lis 2007 Posty: 9 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 12 Gru, 2007 |
|
| heh... niezle | |
| |
 |
Wasil22 Wiek: 38 Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 33 Skąd: wawy | Wysłany: Sob 15 Gru, 2007 |
|
| najlepiej góra a potem dół) z 3 minuty i spermy ze szok bedzie:) | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
kwiatluk [Usunięty] | |
| |
 |
gmail Wiek: 38 Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 129 Skąd: Wawa | Wysłany: Nie 02 Mar, 2008 |
|
| podobno dobra metoda jest z kaloryferem:D
nie probowalem ale moze odwaze sie.
probowal juz ktos? | |
| |
 |
|