| Naturysta-nudysta |
| Autor | Wiadomość |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Pon 25 Lut, 2008 Naturysta-nudysta |
|
| kto z was jest ? kto z was prowadzi taki tryb zycia
Ja jestem, uwielbiam isc na specialne miejsca do tego wyznaczone, rozebrac sie i opoalac sie nago. suuuper klimacik | |
| |
 |
mmc Wiek: 35 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 82 Skąd: nikąd | Wysłany: Pon 25 Lut, 2008 |
|
| to gratuluje odwagi może kiedyś też się zdobędę na odwagę | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Pon 25 Lut, 2008 |
|
| | mmc napisał/a: | to gratuluje odwagi może kiedyś też się zdobędę na odwagę |
na poczatku bylo ciezko, weszlem na plaze normalnie jeszcze ubrany a tu wszystkie oczy na mnie cos w stylu " patrzcie przyszlo nowe mięsko" najciezej bylo mi sie pierwszy raz rozebrac bo wszyscy sie gapili wprost ale zebralem sie w sobie i juz, rozebralem sie a potem juz bylo super | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
myopic 
Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 101 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 25 Lut, 2008 |
|
| Latem często chodzę na plażę nudystów. Lubię opalać się nago i nie wstydzę się swojego ciała, choć nie mam się czym chwalić Prawdę mówiąc nie lubię zachowania pewnych facetów, którzy chamsko się przyglądają, jak leżę na ręczniku. Uważam, że jest to obleśne, kiedy ktoś się chowa za krzakami, aby zobaczyć jak wygląda mój penis. Miałem też niezbyt przyjemne rozmowy z gejami, którzy proponowali "zabawianie się" i do których nie docierało, że jestem hetero. Nie dziwię się, że ludzie nie przepadają za gejami. Po takich zachowaniach sam miałem mieszane uczucia, ale ostatecznie nie należy generalizować, że wszyscy tacy są. | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 25 Lut, 2008 |
|
| | ja chyba za bardzo wstydliwa jestem jak poznam kogoś nowego to na początku sie krępuje żeby sie rozebrać a poza tym raczej wolę swoje intymne miejsca zostawić dla wybranych | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
gmail Wiek: 39 Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 129 Skąd: Wawa | Wysłany: Pon 25 Lut, 2008 |
|
| a gdzie w polsce sa plaze nudystow?
jest jakas na Mazurach? | |
| |
 |
Krzysiek17 [Usunięty] | Wysłany: Wto 26 Lut, 2008 |
|
| | W miejscowości Rowy nad morzem. | |
| |
 |
kwiatluk [Usunięty] | Wysłany: Sro 27 Lut, 2008 |
|
| | szkoda że mam tam kawałek... ale latem zobaczymy:-) | |
| |
 |
Krzysiek17 [Usunięty] | Wysłany: Sro 27 Lut, 2008 |
|
| Heh Ja bym tak nie mógł nago chodzić koło kogoś, heh co by było jak by mi się nagle wyprostował? na widok gołej laski | |
| |
 |
kwiatluk [Usunięty] | Wysłany: Nie 02 Mar, 2008 |
|
| ciekawe jaka byłaby reakcja innych | |
| |
 |
gmail Wiek: 39 Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 129 Skąd: Wawa | Wysłany: Nie 02 Mar, 2008 |
|
| | a moze kiedys wyskoczymy ekipa forumowiczow na jaka plaze nudystow w wakacje ?:D | |
| |
 |
Dwight Wiek: 34 Dołączył: 28 Lut 2008 Posty: 77 Skąd: dokad?po co?po h*j? | Wysłany: Nie 02 Mar, 2008 |
|
| | ^.- na waleta ? : D owszem jak nikogo nie ma XDD | |
| |
 |
gmail Wiek: 39 Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 129 Skąd: Wawa | Wysłany: Nie 02 Mar, 2008 |
|
| | co wy na ten wyskok ?:) | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Pon 03 Mar, 2008 |
|
| | gmail napisał/a: | | co wy na ten wyskok ?:) |
zgadzam sie | |
| |
 |
gmail Wiek: 39 Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 129 Skąd: Wawa | Wysłany: Pon 03 Mar, 2008 |
|
| no to trzeba bedzie ugadac termin i miejsce
i szukac chetnych:D | |
| |
 |
| |