wojsko-g... |
Autor | Wiadomość |
tournament [Usunięty] | Wysłany: Sob 01 Mar, 2008 wojsko-g... |
|
| ehm może to i dziwny temat no ale tak: jestem gejem. mam zamiar isc na studia wojskowe a poxniej do wojska niewiem dokladnie jak to jest ale tak sobie narazie wymyslilem. boje sie jednak ze jak pojde do wojska bede jedynym homo, ze jak bede z chlopakami pod prysznicem dostane orgazmu albo mi stanie, czy mieliscie takie klopoty ? A teraz pytam sie ludzi ktorzy byli w wojsku- jak wyglada tam masturbacja ? jest grupowa czy co ? | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 02 Mar, 2008 |
|
| Wszakże byłem w wojsku wiele dobrych lat temu ale z tego co pamiętam to nik normalny nie zwracał uwagi na czyjegoś penisa. Tam już są dorośli faceci a nie dziciaki z podstawówki.
Co do masturbacji to każdy sobie radzi jak może. Dla mnie najlepszym miejscem była tzw skocznia. Wtajemniczeni wiedzą o czym mówię. Z grupową masturbacją się nie spotkałem ale wątpię aby miała tam taka miejsce w większym gronie jak 2 osoby. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Nie 02 Mar, 2008 |
|
| Dokladnie. Nikt w lazni nie zwraca uwagi na czyjegos wacka. Ja mailem ten przywilej, ze od jednostki do domu mialem 30km. Z panna widywalem sie nawet 3x w tyg.
Uwazaj zeby cie nikt nie wyczajli, ze jestes gejem bo bedziesz mial przerabane. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
tournament [Usunięty] | Wysłany: Nie 02 Mar, 2008 |
|
| no ale ja sie boje tego ze jak juz wejde pod ten prysznic z chlopakami to mi stanie;p | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Nie 02 Mar, 2008 |
|
| To wez zimny prysznic | |
| |
 |
ajakso1 Dołączył: 17 Gru 2007 Posty: 73 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 12 Mar, 2008 |
|
| o m g ;] | |
| |
 |
adonius Dołączył: 25 Gru 2007 Posty: 81 Skąd: warszawa | Wysłany: Sro 19 Mar, 2008 |
|
| Też bym się tego bał. Cholera wie jak by inni zareagowali. Chyba najlepiej się nie patrzeć. A poza tym jak byś czuł ,że ci staje to byś się zaczął denerwować i ,ja tak mam, że jak się denerwuję to nie stanie. | |
| |
 |
|