Co sądzicie o nasadzce penis większy o 6CM |
Autor | Wiadomość |
mada123 Dołączył: 28 Sty 2008 Posty: 3 Skąd: wawa | Wysłany: Wto 05 Lut, 2008 Co sądzicie o nasadzce penis większy o 6CM |
|
| Czy opłaca się zainwestować w nasadkę, żeby kobieta odczuła orgazm?
masz 12 lub 13 cm kupujesz nasadkę i masz 19 cm
Myślę, że jak zależy nam na kobiecym orgazmie to można o tym pomyśleć. Moja się na to zgodziła, będzie śmiesznie, ale co tam
http://www.allegro.pl/ite...enis_4542_.html | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 05 Lut, 2008 |
|
| mada123 napisał/a: | Myślę, że jak zależy nam na kobiecym orgazmie to można o tym pomyśleć |
Jeśli zależy Cie na orgaźmie kobiety to wystarczy się troszkę postarać i nawet 10 cm penisem doprowadzisz ją to suuuper orgazmu.
Za tą kasą kup jej lepiej jakąś bieliznę. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Julcio 
Wiek: 44 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Wto 05 Lut, 2008 |
|
| BASF napisał/a: | mada123 napisał/a: | Myślę, że jak zależy nam na kobiecym orgazmie to można o tym pomyśleć |
Jeśli zależy Cie na orgaźmie kobiety to wystarczy się troszkę postarać i nawet 10 cm penisem doprowadzisz ją to suuuper orgazmu.
Za tą kasą kup jej lepiej jakąś bieliznę. |
zgadzam się w zupełności z Basfem. Nie długość a technika się liczy !!
I wątpię abyś w tym urządzeniu doznał jakiejś przyjemności - będzie mniejsza. | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
orzeszek Wiek: 36 Dołączył: 10 Lut 2007 Posty: 24 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 06 Lut, 2008 |
|
| BASF napisał/a: | mada123 napisał/a: | Myślę, że jak zależy nam na kobiecym orgazmie to można o tym pomyśleć |
Za tą kasą kup jej lepiej jakąś bieliznę. |
"Nie długość a technika czyni z wacka zawodnika" | _________________
| |
| |
 |
Dwight Wiek: 33 Dołączył: 28 Lut 2008 Posty: 77 Skąd: dokad?po co?po h*j? | Wysłany: Sob 01 Mar, 2008 |
|
| i pytanie czy kobiety wola odczuwac milego w dotyku fajnego i cieplego penisa czy gawalek kauczuku z wypustkami ? to w sumie po co mialaby sie z toba kochac skoro sama moglaby to zrobic wibratorem? | |
| |
 |
|