Ilość |
Autor | Wiadomość |
Mystery Man Dołączył: 16 Mar 2007 Posty: 5 | Wysłany: Pią 06 Lip, 2007 Ilość |
|
| Czy macie tak,że po 1 ejakulacji(niewazne w jaki sposób) o 2 nie ma mowy bez żadnej przerwy.U mnie jest tak że moge "wyprodukować" sie najwyżej 2-3 razy przez cały dzień z odpowiednimi przerwami.Często słyszy sie relacje ze ktoś robił to całą noc.Przekolorowane brednie?Jak to jest?Jak jest z wami? | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pią 06 Lip, 2007 |
|
| z byłym miałam tak że doszedł 7 razy w ciągu nocy kochaliśmy sie 15-20min spać i znowu | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
omninatonibn Dołączył: 21 Maj 2007 Posty: 34 Skąd: warszawa | Wysłany: Sob 07 Lip, 2007 |
|
| Wybacz paulinko ale nie wierze :/ Choc jestes troche mlodsza i jezeli Twoj facet byl w wieku 17-20kilka to moze i tak bo podobno wtedy tylko takie rzeczy sa mozliwe. Ale 7 razy wytrysk ..... cos mi tu jedzie lipa :/ bez urazy. Moze Ci nascimnial? Tylko po co?
Prawda taka ze 2, 3 to mozliwe ale 7???? Facet nie kobieta , musi naładować magazyny | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
m4g1k_ Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Sob 07 Lip, 2007 |
|
| magazyny magazynami, sperma nie jest obowiązkowa przy orgazmie... słyszałem, ba!, nawet znam przypadki osób, które potrafią to robić... ekhm... masturbować się 14 razy na dobę... to znaczy to jest ich rekord, ale jakieś przygotowanie muszą robić
Mi maxymalnie CHCIAŁO się 3 razy w ciągu dwóch godzin (a wierzcie, że potrafimy się dłuugo ze sobą bawić) z moją dziewczyną, w nocy... potem po prostu położyliśmy się spać | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
chcą mieć hajsy, tylko cash.
a Ty masz same drobne?-problem!
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
budnis 
Wiek: 45 Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 100 Skąd: z domu | Wysłany: Nie 08 Lip, 2007 |
|
| Nam (mi i mojej żonie) na maxa udało cztery razy w przeciągu wieczoru tzn między 15 a 21
i to tylko raz jak wcześniej przez dwa tygodnie nic. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 08 Lip, 2007 |
|
| A ja tam paulince wierzę. 7 razy w ciągu jednej nocy to nie jest żaden super rekord. Jeżeli Tobie, omninatonibn się tak nie udało to nie zaprzeczaj od razu, że to bujda.
I nie wiem jak facet mógł jej naściemniać. Przecierz u faceta orgazm jest widoczny zawsze nawet za 7 razem. Pamiętaj, że ta noc mogła trwać od 18 do nawet 6 rana. Ja nigdy nie miałem 7 orgazmów ale miałem 5 i zawsze wytrysk był. Słaby, bo słaby ale był. przy jednym orgaźmie nigdy nie opróżniasz się całkowicie. Zapas zostaje i to spory. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Mystery Man Dołączył: 16 Mar 2007 Posty: 5 | Wysłany: Nie 08 Lip, 2007 |
|
| Ja bym miał po razie dosyć na całą noc ! | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 09 Lip, 2007 |
|
| omninatonibn
noc trwała tak od 20 do 10 mieliśmy w tym czasie kolacje i winko i 7 razy miał wytrysk ostatnie 3 były bardzo słabe ale i dobrze mniej sprzątania
wierzyć nie musisz bo nikogo nie zmuszę, a udawać wytrysk mmm..... to chyba nie możliwe!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
omninatonibn Dołączył: 21 Maj 2007 Posty: 34 Skąd: warszawa | Wysłany: Pon 09 Lip, 2007 |
|
| Bardzo mi przykro ale internet strasznie wypacza intencje. To nie mialo byc NIE WIERZE!!! tylko "no nie wierze:) nie mozliwe? wow, ja tak nie umiem". | |
| |
 |
SFEN 
Dołączył: 07 Lip 2007 Posty: 22 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 09 Lip, 2007 |
|
| omninatonibn napisał/a: | Bardzo mi przykro ale internet strasznie wypacza intencje. To nie mialo byc NIE WIERZE!!! tylko "no nie wierze:) nie mozliwe? .., ja tak nie umiem". |
Eeeee...
omninatonibn napisał/a: | nie wierze :/
.... cos mi tu jedzie lipa :/
Moze Ci nascimnial? Tylko po co?
|
...Nie wydaje mi się. xd | _________________ ankylosaurus - druga odsłona...
Pierwsza została zablokowana z powodu wielokrotnej próby logowania. xd | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Sro 11 Lip, 2007 |
|
| Ja rekordów nigdy nie biłem ale z żoną 3xna noc to oczywiście tak od 22-6rano.Czasami raz po raz tzn.po 20-30 minutach(choć wcale nie jest tak przyjemnie bo mi mało małego nie rozerwie a i żona ma serdecznie dość ,oczywiście wtedy mamy do czynienia z owiele dłuższą jazdą.Nigdy nie poszczę ąż dwa tygodnie.
wracając do Paulinki to trzeba zauważyć że to było 14 godzin.tylko co do ostatnich wytrysków to trochę wątpie,oczywiście do wzwodów i penetracji mogło dojść.Chyba że to były śladowe ilości | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 16 Lip, 2007 |
|
| ostatnie to jakby pluną, 1cm sześcienny | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
bmwmaniak Wiek: 38 Dołączył: 04 Lis 2007 Posty: 9 Skąd: Racibórz | Wysłany: Nie 18 Lis, 2007 |
|
| omninatonibn napisał/a: | Wybacz paulinko ale nie wierze :/ Choc jestes troche mlodsza i jezeli Twoj facet byl w wieku 17-20kilka to moze i tak bo podobno wtedy tylko takie rzeczy sa mozliwe. Ale 7 razy wytrysk ..... cos mi tu jedzie lipa :/ bez urazy. Moze Ci nascimnial? Tylko po co?
Prawda taka ze 2, 3 to mozliwe ale 7???? Facet nie kobieta , musi naładować magazyny |
Witam Cie kolego!! Ona nie musi ściemniać, jej były też, ja też tak mam, tylko że ja sie tak kochałem ponad tydzień, nie musisz mi wierzyć, są też niewyżyci ludzie. niestety też nim jestem, nie ma sie z czego cieszyć bo to jest problem bo sie non stop chce... pozdrawiam/ Krzysiek
[ Dodano: Nie 18 Lis, 2007 ]
m4g1k_ napisał/a: | magazyny magazynami, sperma nie jest obowiązkowa przy orgazmie... słyszałem, ba!, nawet znam przypadki osób, które potrafią to robić... ekhm... masturbować się 14 razy na dobę... to znaczy to jest ich rekord, ale jakieś przygotowanie muszą robić
Mi maxymalnie CHCIAŁO się 3 razy w ciągu dwóch godzin (a wierzcie, że potrafimy się dłuugo ze sobą bawić) z moją dziewczyną, w nocy... potem po prostu położyliśmy się spać |
witam.... a mój rekort to 12-13 razy w ciągu 6 godzin. pozdrawiam
[ Dodano: Nie 30 Gru, 2007 ]
Witam!! mój rekord to: po 13 przestałem liczyć, miałem wtedy cały dzień wolny | _________________ power | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
kwiatluk [Usunięty] | Wysłany: Pon 18 Lut, 2008 |
|
| ja to 4 i nic sie nie da zrobić... | |
| |
 |
mmc Wiek: 34 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 82 Skąd: nikąd | Wysłany: Wto 26 Lut, 2008 |
|
| ja nie doświadczam się tak bardzo | |
| |
 |
|