| Yours Dream..... |
| Autor | Wiadomość |
mmc Wiek: 35 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 82 Skąd: nikąd | Wysłany: Nie 24 Lut, 2008 |
|
| | Ja trenowałem LD (Wikipedia LD) miałem rożne sny | |
| |
 |
kwiatluk [Usunięty] | Wysłany: Nie 24 Lut, 2008 |
|
| no mi o to chodziło że nie pamiętam... LD hmm... nie słyszałem o tym...
[ Dodano: Nie 24 Lut, 2008 ]
no właśnie kiedyś jak pamietałem po przebudzeniu o snie to przeważnie mogłem kontrolować i robic co tylko chce:-)) | |
| |
 |
mmc Wiek: 35 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 82 Skąd: nikąd | Wysłany: Nie 24 Lut, 2008 |
|
| człowiek ma ok 6 snów w jedną noc !! tylko ich nie pamięta | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Pon 25 Lut, 2008 |
|
| | mmc napisał/a: | człowiek ma ok 6 snów w jedną noc !! tylko ich nie pamięta |
naprawde ? wow skad o tym wiesz ? jest to udowodnione ? | |
| |
 |
kwiatluk [Usunięty] | Wysłany: Pon 25 Lut, 2008 |
|
| | ale lepiej niektórych nie pamiętać... | |
| |
 |
Dwight Wiek: 34 Dołączył: 28 Lut 2008 Posty: 77 Skąd: dokad?po co?po h*j? | Wysłany: Sob 01 Mar, 2008 |
|
| nie bede opowiadal 1 czesci historii ale snilo mi sie raz ze robilem to przykluty kajdankami do lozka ona na gorze i w pewnym momencie jak dochodzic mialem to babka okazuje sie wampirem jakims i wgryza mi sie w tetnice ; f czuje orgazm jak i sie wykrwawiam jednoczesnie naprawde b.dziwny sen ;f a uczucie towarzyszace jeszcze dziwniejsze
nie smiac sie :f
to byl tylko sen :F ufff x] | |
| |
 |
Nightwish 
Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 32 Skąd: Śląsk | Wysłany: Sob 01 Mar, 2008 |
|
| A ja miałem ostatnio taki kompletnie zakręcony sen, w którym śniło mi się że jestem żywcem połykany przez smoka (!), coś jak w Shreku, i potem nie wiedzieć czemu - widziane to było z perspektywy trzeciej osoby - ten smok od tego urósł, stał się silniejszy i ogólnie wyrosły mu większe skrzydła (albo wcześniej ich w ogóle nie miał) i potem poleciał do jakiejś odległej osady czego wcześniej nie umiał, dużo spalił zionąc ogniem, zabił wiele osób i potem nie wiedzieć czemu wśród tych co ocaleli każdy obwiniał za to mnie, po przebudzeniu kompletnie nie wiedziałem co myśleć o tym śnie A śnią mi się czasem o wiele dziwniejsze rzeczy...
PS. Kilka razy w życiu miałem LD, za każdym razem niezamierzenie, ale niestety nic z tego nie wyszło, bo raz miałem akurat zły sen i uświadamiając sobie z ulgą że śnię (bo poczułem swoje prawdziwe palce pod pościelą ) zrobiłem wszystko żeby się wybudzić, innym razem od razu się bez własnej woli obudziłem, nieco później znów sobie uświadomiłem że śnie ale udało mi się tylko z trudem nieco polewitować, a jakiś rok temu znów się "obudziłem" we śnie ale miałem straszne trudności z realizacją swoich zachcianek Może kiedyś znowu się uda | _________________
 | |
| |
 |
vatirmas Wiek: 34 Dołączył: 13 Lip 2008 Posty: 12 Skąd: Z Warszawy | Wysłany: Sro 06 Sie, 2008 |
|
| | Z reguły mam sny erotyczne, ale to chyba akurat normalne. | |
| |
 |
nonie Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 63 Skąd: stad | Wysłany: Sro 06 Sie, 2008 |
|
| | mmc napisał/a: | człowiek ma ok 6 snów w jedną noc !! tylko ich nie pamięta |
nieprawda 3-5 (5 to już góra... )
Ja też trenowałem Świadome Śnienie, ale odechciało mi się pisać ten pamiętnik snów.
Przez pierwszy tydzień nawet nie wierzyłem, że potrafię tyle snów zapamiętać | |
| |
 |
| |