Przedwczesny wytrysk/problem natury fizycznej? |
Autor | Wiadomość |
karol1991 Dołączył: 17 Lut 2008 Posty: 7 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 18 Lut, 2008 Przedwczesny wytrysk/problem natury fizycznej? |
|
| Witam.
Nazywam sie karol i jestem z Krakowa
Mam lat 16 i moj problem jest nastepujacy.
Podczas zblizenia z moja dziewczyna , jeszcze w ubraniach , erotycznego dotyku , doznałem orgazmu. Tudziez nic dziwnego pomyslalem za pierwszym razem ale gdy po okolo 10 minutowej przerwie przy kolejnym zblizeniu znowu dostalem orgazmu (bez zadnych specyficznych czynnosci z jej strony . (ja sobie wedrowalem reka tu i uwdzie a ona noga miazdzyla mi jajka;P) Poczytalem cos o tym i o "niewydolności okluzyjnej żył" i wydaje mi sie ze to moze byc moim problemem poniewaz po masturbacji moj wacek odrazu wiednie, po bardzo krotkim czasie. Ale w tym wieku? troche mnie to przybija.
Podobno przy drugim podejsciu wszystko powinno trwac duzo dluzej a u mnie nastapilo to wedlug tego samego schematu jak za 1 razem..
[ Dodano: Pon 18 Lut, 2008 ]
po masturbacji BEZ ORGAZMU wiednie odrazu | |
| |
 |
kwiatluk [Usunięty] | Wysłany: Pon 18 Lut, 2008 |
|
| a od kiedy się tak zabawiasz z dziewczyną?? i czy zawsze tak jest? | |
| |
 |
karol1991 Dołączył: 17 Lut 2008 Posty: 7 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 18 Lut, 2008 |
|
| od niedawna.. ale to sie powtarza caly czas.. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
kwiatluk [Usunięty] | Wysłany: Pon 18 Lut, 2008 |
|
| to może idz do specjalisty jak tak cały czas masz... | |
| |
 |
jordan23 Dołączył: 30 Sty 2008 Posty: 30 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 24 Lut, 2008 |
|
| sluchajcie ostanio robilem to z dziewcyzna w ubraniu jesli mozna tak nazwac. wiecie o co chodzi .Doszedlem i bylo mi strasznie glupio ale naszcescie sie nie zorietnowala.Dziwna sprawa bo byla napalona a musialem jakos sie wymigac wkoncu mialem mokrie gacie ;p ;/ To dobrze czy zle ? i macie jakis pomysl jak mozna przeciwcdzialac przedwczesnemu wytryskowi ? | _________________ jordan23 | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | |
| |
 |
jordan23 Dołączył: 30 Sty 2008 Posty: 30 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 24 Lut, 2008 |
|
| dzieki m-h .Napisales ze walniesz alko.Alle jak ktos niechce picc albo musi pozniej jechac a ma slaba glowe no niewiem ... | _________________ jordan23 | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Nie 24 Lut, 2008 |
|
| Nie musisz pic duzo... Jak sie nawalisz to co to za sex? Napij sie odrobine dla znieczulenia. Ja napisalem co ja robie. Mozesz tez napic sie jakis ziolek uspokajajacych. | |
| |
 |
mmc Wiek: 34 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 82 Skąd: nikąd | Wysłany: Nie 24 Lut, 2008 |
|
| ciekawe jak to zemną będzie | |
| |
 |
Krzysiek17 [Usunięty] | Wysłany: Wto 26 Lut, 2008 |
|
| Ja miałem tak jak się 1 raz całowałe, ale to było tylko delikatnie. Nie tak, że odrazu wytrysk. | |
| |
 |
karol1991 Dołączył: 17 Lut 2008 Posty: 7 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 01 Mar, 2008 |
|
| znowu k... to samo | |
| |
 |
|