Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Stulejka, juz prawie...
Autor Wiadomość
M-H 

Wysłany: Nie 17 Lut, 2008   

Moze dlatego, ze napletek nie jest "wyrobiony" Jak wysowasz zoledzia znapletka podczaz zwodu to nic wogole cie nie uciska, nie boli? Jak nie to nie widze problemu. Zacznij reguralnie ssowac napletek lub nosci zoledzia na wierzchu to powinno ci to przejsc.

animanim 

Wysłany: Pon 18 Lut, 2008   

Nie nic nie boli i nie uciska, w każdym bądź razie wielkie dzięki za pomoc i za rozwianie moich wątpliwości:) Pozdro!

jordan23 

Wysłany: Wto 19 Lut, 2008   

witam ,mam pytanie.Czasami mam problem zeby bez problemow skora zeszla z zoledzia. to jest cos co moze zaniepokoic ?

penis.com.pl
penilarge krem
kwiatluk
[Usunięty]

Wysłany: Sob 23 Lut, 2008   

czy mozliwe że naderwałem więzadło i zagoiło się bez problemów? to było dawno a nic mi nie dokucza...

M-H 

Cytat:
witam ,mam pytanie.Czasami mam problem zeby bez problemow skora zeszla z zoledzia. to jest cos co moze zaniepokoic ?

Trudno powiedziec... Mozliwe ze twoj napletek nie jest jeszcze wyrobiony. A tezmoze byc tak, zemasz stulejke.

Cytat:
czy mozliwe że naderwałem więzadło i zagoiło się bez problemów? to było dawno a nic mi nie dokucza...

No nie wiem, ze goi sie tak bez problemow... Mozliwe, ze miales jakies delikatne naderwanie.

kwiatluk
[Usunięty]

tez mi się tak wydaje miałem to b dawno pare lat temu może z 5 widać było ze naderwane , bolało i piekło z tydzien ale przestało i teraz bez problemów się zsuwa do końca :wink:

Marcinzsz 

Wysłany: Pią 29 Lut, 2008   

a tu znow ja ;) próbowałem juz chyba jest wszystko ok, napletek sam schodzi nie boli nawet przy wytrysku ;) dzieki za pomoc chociaz kazdy z was mi odradzal bylem silny ;) bylo warto bez zabiegu i jest ok. a niechcialem isc na zabieg ponieważ mam problemy w rodzinie, ojczym alkocholik i niechce mamie wiecej zmartwien robic... to moja sprawa

Dwight 

Wysłany: Sob 01 Mar, 2008   

no to wpolczuje problemow rodzinnych ; / a skoro wszystko jest juz ok to serdecznie gratuluje

kwiatluk
[Usunięty]

Wysłany: Nie 02 Mar, 2008   

gratuluje odwagi :wink:

Marcinzsz 

Wysłany: Sro 05 Mar, 2008   

Serdecznie dziękuje wszystkim. Temat do zamknięcia.

Odpowiedz do tematu