Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     15 cm 14 lat
Autor Wiadomość
paszczaktychy 

Wysłany: Sro 20 Lut, 2008   

Skąd mam cokolwiek wiedzieć na temat Twojego penisa :) . 15 cm to chyba jest dobra długość, a to czy urosnie to chyba od CIebie zalezy. Wiesz co, jedni umieją się poslugiwać dobrzemałym nożem, a niektorzy nie umią się obsługiwać dużym mieczem. W przypadku penisow moze byc podobnie :) . Jesli amsz 15 cm to dobrze, nie amsz powodow do kompleksow wiec nie skupiaj na to szczegolnej uwagi. Pozdrawiam.

ame

Wysłany: Sro 20 Lut, 2008   

żebym ja miał takie problemy w życiu.......

Fantom17

Wysłany: Czw 21 Lut, 2008   

Nie to zebym sie czepial ale masz poszczegolne dzialy, w ktorych nalezy umieszczac odpowiednie tematy wiec badz łaskawy i nastepnym razem zastosuj sie do tego,majac 15 lat juz chyba nie powinienes zadawac pytan "Ile mój penis jeszcze urosnie", kazdy przeciez wie ze trzeba dodac swoj wzrost do wagi i nastepnie podzielic to przez numer buta a na koncu dodac do tego swoj wiek w mm(czyli 15 lat=1,5cm) - po tych wszytskich operacjach wyjdzie ci mniej wiecej ile cm jeszcze urosnie twoj penis.

Pozdrawiam

penis.com.pl
masturbator
jeff400

fantom 17
Kto ci takich głupot nauczył matematycznych , według medycyny penis rośnie do 21-22 lat .
Aczkolwiek jego wielkość jest dla każdego indywidualna.
:) :) :)

Fantom17

jeff400 napisał/a:
fantom 17
Kto ci takich głupot nauczył matematycznych , według medycyny penis rośnie do 21-22 lat .
Aczkolwiek jego wielkość jest dla każdego indywidualna.
:) :) :)

błagam Cie...

kwiatluk
[Usunięty]

Wysłany: Sob 23 Lut, 2008   

hehe wkręciłem to młodszemu bratu... jak rybka... :D

Odpowiedz do tematu