Problem po oddaniu moczu |
Autor | Wiadomość |
michał125 Dołączył: 09 Lut 2008 Posty: 2 Skąd: gdańsk | Wysłany: Sob 09 Lut, 2008 Problem po oddaniu moczu |
|
| Witam! Mam taki problem. Po oddaniu moczu przez jakiś czas (5-10min) mam uczucie ze nie zrobiłem tego do końca i jeszczę resztki moczu troche kapią/spływają. Czy da się coś zrobić bez pomocy lekarza? | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 09 Lut, 2008 |
|
| Tak da się.
Trzeba iść do lekarza. To może być zapalenie cewki moczowej. Dostępny jest na rynku specyfik o nazwie UROSAN/UROSAL ale radziłbym brać go po konsultacji z lekarzem. Chyba, że chcesz zbagatelizować sprawę i doprowadzić się do gorszego stanu. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
michał125 Dołączył: 09 Lut 2008 Posty: 2 Skąd: gdańsk | Wysłany: Sob 09 Lut, 2008 |
|
| Czasami jak się schyle i póżniej podnoszę do tak sporadycznie mnie "kujnie" w prawej nerce(ale to chyb nic nie znaczy);-) | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 10 Lut, 2008 |
|
| michał125, idź do rodzinnego weź skierowanie na mocz i na 2 dzień rano zanosisz i popołudniu odbierasz wyniki i prawdopodobnie masz jakieś bakterie przepisze Ci jakieś leki i będzie dobrze | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
kwiatluk [Usunięty] | Wysłany: Pon 18 Lut, 2008 |
|
| dostaniesz jakieś tabletki i po 3dniach wszystko minie.. | |
| |
 |
|