za krótkie wiązadełko? :| |
Autor | Wiadomość |
mlody.04 Dołączyła: 11 Lut 2008 Posty: 4 Skąd: xxx | Wysłany: Pon 11 Lut, 2008 za krótkie wiązadełko? :| |
|
| Witam!
Mam taki problem, że gdy penis 'stoi' wówczas skórka nie chce z niego zejść. Gdy ciągnę ją w dół wówczas wiązadełko stawia opór. Mam 18 lat.
Rozumiem, że rozcięcie tego wiązadełka rozwiąże problem? Oczywiście przy założeniu, że otwór w skórze będzie odpowiednio duży żeby skóra mogła zsunąć się z grzyba. Czy tak?
Wiem, że jest tu masa podobnych tematów ale to mój 'interes' i chcę, żeby był rozpatrywany oddzielnie .
Pozdrawiam i liczę na pomoc.
Prosiłbym także o udzielenie info czy prywatny urolog przeprowadzi taki zabieg? | | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 11 Lut, 2008 |
|
| ale ludziom sie nie chce pisać po raz 173 tego samego bo jest dla Ciebie zbyt skomplikowane użycie opcji szukaj, a każdy chciałby być indywidualny ale to robi tylko śmietnik z Forum | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
mlody.04 Dołączyła: 11 Lut 2008 Posty: 4 Skąd: xxx | Wysłany: Pon 11 Lut, 2008 . |
|
| Proszę tylko o poważne odpowiedzi. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 11 Lut, 2008 |
|
| jeżeli nie możesz ściągnąć napletka masz stulejkę która kwalifikuje sie do zabiegu jeżeli zaś oprócz tego przy ściąganiu wędzidełko staje sie mocno napięte należy poddać je zabiegowi, więc wizyta u lekarza termin zabiegu ( prywatnie dużo szybszy ) dzień strachu ze 3 tyg rekonwalescencji i po problemie mam nadzieje że rozwiałam Twoje wątpliwości a na przyszłość korzystaj z opcji szukaj
zdrówka życzę
ps. moje posty zawsze są poważne | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
mlody.04 Dołączyła: 11 Lut 2008 Posty: 4 Skąd: xxx | Wysłany: Pon 11 Lut, 2008 . |
|
| cytat z poprzedniego zdaje się postu
"Na tej stronie nie jest pokazany penis ze stulejką tylko pokazany jest penis, któremu przy wzwodzie nie schodzi samoczynnie napletek. Ja jestem takim przypadkiem. Podczas pełnego wzwodu napletek mi sie sam nie zsuwa"
A co w takim przypadku można zrobić aby jednak napletek samoczynnie schodził?? | |
| |
 |
|
| jeżeli możesz ręką zsunąć napletek z żołędzia to znaczy że nie masz stulejki
a że sam nie schodzi to już po prostu tak masz są różne typy napletków ale to w niczym nie przeszkadza chyba że tobie tak po prostu zawsze możesz zrobić operacje plastyczną ale nie polecam | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
kwiatluk [Usunięty] | Wysłany: Sob 23 Lut, 2008 |
|
| hehe operacja plastyczna penisa... dziwne... | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Sob 23 Lut, 2008 |
|
| Cytat: | hehe operacja plastyczna penisa... dziwne... |
Raczej plastyka napletka. Nic w tym nie ma dziwnego...
Cytat: | możesz zrobić operacje plastyczną ale nie polecam |
Dlaczego nie polecasz? | |
| |
 |
kwiatluk [Usunięty] | Wysłany: Sob 23 Lut, 2008 |
|
| no własnie myslałem że chodzi o operacje plastychną penisa ogólnie a nie napletka... a i tak w sumie nic dziwnego... | |
| |
 |
|