Co to za kropki? /fotki |
Autor | Wiadomość |
żuczek Dołączył: 08 Lut 2008 Posty: 3 Skąd: gda | Wysłany: Nie 10 Lut, 2008 Co to za kropki? /fotki |
|
| Witam mam problem
mianowicie czy to prosaki czy cos innego
 | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 10 Lut, 2008 odp |
|
| Na moje to coś innego widzę że masz to też na żołędziu wiec radzę szybką wizyte u dermatologa powie Ci co i jak... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
żuczek Dołączył: 08 Lut 2008 Posty: 3 Skąd: gda | Wysłany: Nie 10 Lut, 2008 |
|
| Dodam że kropki mam pare lat i nic się z nimi nie dzieje | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Krzysiek17 [Usunięty] | Wysłany: Nie 10 Lut, 2008 |
|
| Z tego co wiem, to jest normalne. | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 10 Lut, 2008 |
|
| mój chłopiec też ma takie, tyle że trochę mniej, to zupełnie normalne nie ma się czym przejmowac | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Nie 10 Lut, 2008 |
|
| Oile sienie myle to nawet jest na to nazwa jakas. Tylo nie pamietam... Widzialem podobne zdjecie ale bylo o wiele gorsze. | |
| |
 |
żuczek Dołączył: 08 Lut 2008 Posty: 3 Skąd: gda | Wysłany: Pon 11 Lut, 2008 |
|
| Przejmuje to ja sie estetyka mojego czlonka taka juz moja natura ale ciezko cie z tym pogodzic no nic dziekuje za pomoc | |
| |
 |
|