| Za krótkie więzadełko czy stulejka ... :( ?? | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | Modrzew 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 04 Sty, 2008   Za krótkie więzadełko czy stulejka ... :( ?? |   
 |                                              | 
 |                                              | Witam ! Mam mały problem
  w stanie spoczynku skórka schodzi mi normalnie ale podczas erekcji schodzi do końca grzyba i zaraz pod nim robi się taki jakby ,,rękaw" skórka zawija się i tworzy taką górkę . wydaje mi się że mam za krótkie więzadełko . Do jakiego lekarza powinienem się udać ??Jakiś specjalista w okolicach zielonej góry ?? Proszę o szybką odpowiedź
 pozdrawiam
 PS: Mam 14 lat

[ Dodano: Pią 04 Sty, 2008 ]
 Zapomniałem o fotkach proszę

Link:
 http://zapodaj.net/46396992.jpg.html

Link:
 http://zapodaj.net/2137888.jpg.html

Link:
 http://zapodaj.net/54307344.jpg.html
 |                                              | _________________ dfsdfs
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Misiakofiec   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 04 Sty, 2008 |   
 |                                              | Ja tam nie widze problemu, mam tak samo   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Modrzew 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 20 Sty, 2008   Napewno ... ?? |   
 |                                              | Wiecie nie znam się na anatomii swoich ,, interesów "  no to mię uspokoiliście .... trochę proszę o inne opinie ... |                                              | _________________ dfsdfs
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | M-H   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 20 Sty, 2008 |   
 |                                              | A jak sciagasz dalej napletek poza zoledzia nic Cie nie boli pod spodem podczas wzwodu? Jezeli tak to rzeczywiscie mozesz miec krotkie wedzidelko. Idz do rodzinnego i powiedz mu zeby cie skierowal do urologa. Urolog Ci powie ci co i jak...
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | adi.gda [Usunięty]

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 08 Lut, 2008 |   
 |                                              | mam tak samo, zaden problem. bylem u 2 urologow. po prostu duzo napletka. jak ci przeszkadza to mozna obrzezac, ale to bedzie kosmetyka a nie leczenie. 
 masz z tym problemy? np problemy z prezerwatywami?
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |