Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     pomóżcie mi:(:(
Autor Wiadomość
tomaszek111

Wysłany: Czw 07 Lut, 2008   pomóżcie mi:(:(

a więc tak...mam dziewczyne z którą jestem około 3 miesięcy.Tak poza tym to jestem jeszcze prawiczkiem(mam 18 lat).mój problem polega na tym że jak jestesmy razem,czy śpimy(nie było jeszcze sexu!!!)to mam takie coś że normalnie bawie się jej cipką itd.A jak ona zaczyna się bawić moim penisem to ja mam zaraz wytrysk:(:(Głupio mi wobec niej,bo mi zależy żeby z nią być(CZUJĘ ŻE TO TA JEDYNA)ona nic nie mówi,ale wiem że to niezbyt by pasowało każdej dziewczynie..ostatnio jak go tylko dotknęła od razu explodowałem:(/////napiszcie co nie co, co mógłbyhm z tym zrobić.prosze!!!!z góry dziękuje...

BASF 

Wysłany: Czw 07 Lut, 2008   

Zupełnie normalna sprawa. Jak będziesz 10 lat ze swoją kobietą tak jak ja to gwarantuję Ci, że już tak nie będzie ;)

tomaszek111

no ale co powinienem zrobić???BO TAK TROCHE GŁUPIO:(:(

penis.com.pl
penilarge krem
BASF 

Nic nie zrobisz. Ona powinna być dumna z tego, że Cię tak podnieca. To siedzi w Twojej psychice a nie sexualności.

tomaszek111

MOŻE I MASZ RACJE,ALE I TAK WOLAŁBYM ŻEBY BYŁO NORMALNIE.A CO WY NA TO SZANOWNI FORUMOWICZE??:p

BASF 

Ja też wolałbym aby ludzie żyli w zdrowiu po 200 lat. Racja, niechaj wypowiedzą się inni forumowicze.

P.S. I nie krzycz na mnie ( nie pisz z Caps-Lockiem)

Julcio 

Może zrób sobie dobrze tak na godzinkę za nim pójdziesz z nią spać i wtedy tak łatwo i szybko nie powinieneś mieć wytrysku.
Ale wszystko co Basf napisał to racja. Jeżeli cię kobieta na maxa podnieca to bardzo szybko możesz dojść do orgazmu. Urok wieku.
Spróbuj tak jak ci powiedziałem, zanim zaczniecie się bawić, tak z godzinkę wcześniej, zrób sam sobie dobrze. I zobaczysz że drugi raz nie będzie tak szybki.

pozdrawiam

paulinka 

Wysłany: Pią 08 Lut, 2008   

nie ma sie co martwić, ja póki sie nie kochałam, a chłopak szybko dochodził było to fajne bo wiedziałam, że kręcę go na maxa a poza tym nie musiałam długo reki męczyć ;)

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

tomaszek111

Wysłany: Pią 08 Lut, 2008   

dzięki Wam bardzo:)dodaliście mi troche "wiary w siebie":)///zobaczymy co bedzie dalej...

Dwight 

Wysłany: Sob 01 Mar, 2008   

hmmm a probowales myslec o czyms zupelnie aseksualnym?? bo moze zbyt bardzo sie podniecasz na sama mysl ze ona dotknie twojego penisa ? czy tak nie jest po prostu wydaje sie normalnie i nagle poof stalo sie ?

paszczaktychy 

Wysłany: Sob 01 Mar, 2008   

monik18 napisał/a:
3 miechy to bardzo krótko! z punktu widzenia psychologii zachowań ludzkich trwa u ciebie jeszcze ZAUROCZENIE !!!
miłość moze trwać od początku przez te 3 miesiące, i to ze są tak krotko to nie znaczy ze jest to zauroczenie. Tak samo nie znaczy ze jak osoby są ze sobą długo to jest to prawdziwa milosc.

kwiatluk
[Usunięty]

Wysłany: Nie 02 Mar, 2008   

paszczaktychy napisał/a:
miłość moze trwać od początku przez te 3 miesiące, i to ze są tak krotko to nie znaczy ze jest to zauroczenie. Tak samo nie znaczy ze jak osoby są ze sobą długo to jest to prawdziwa milosc.
zgadzam się z tym:-)

Odpowiedz do tematu