| ciąża... |
| Autor | Wiadomość |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 07 Lut, 2008 ciąża... |
|
| | W jaki sposób oprócz seksu kobieta może zajść w ciążę?wiem że to pytanie banalne ale jestem w obliczu najgorszego... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Julcio 
Wiek: 45 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Czw 07 Lut, 2008 |
|
| napisz co sie stalo, to dam znac co i jak.
pozdrawiam.
nawet na priva napisz wiadomosc, to postaram sie pomoc | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 07 Lut, 2008 odp |
|
| | właśnie o to chodzi że nie wiem dziewczyna mi mówi że czuje się dziwnie że coś ma dziwnego w brzuchu (uczucie) i bolało ją w mostku na basenie....podejrzeważe może być w ciąży:( | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Julcio 
Wiek: 45 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Czw 07 Lut, 2008 |
|
| ale co robiliscie??
kochaliscie sie?? | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 07 Lut, 2008 odp |
|
| | właśnie nie, 0 seksu tylko pieszczoty i wiesz zaspokojenie siebie jest możliwość że może zajść w ciążę np siadając na sperme po wytrysku?albo dotknąć łechtaczki palcami od spermy?jaki jest szacunek %? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Julcio 
|
| wiesz wydaje mi sie ze jak dotkniesz łechtaczki palcem ze spermą to jest minimalna możliwość, ale minimalna.
Kiedyś jak byłem młody to też po takich zabawach zawsze się bałem że dziewczyna będzie w ciąży,ale nigdy nie była.
Więc głowa do góry, będzie dobrze. | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
Strikerx 
|
| | a wkładając palec płytko do pochwy?albo bawić się nim w okolicach wejścia? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Julcio 
|
| Wiesz zawsze jest ryzyko, ale powinno być dobrze.
Ja też byłem kiedyś młody i się tak bawiłem, ale nigdy ciążą się nie skończyło
Więc powinno być spoko u Ciebie, a na przyszłość po prostu bardziej uważaj | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Czw 07 Lut, 2008 |
|
| Strikerx przesadzasz z tą ciążą podczs takich zabaw,kiedyś mój znajomy smiał się ża ma dużo dzieci dlatego że żona po mim w wannie się kompała, ale teraz już bierze tylko prysznic .Chyba że nie jesteś jedynym chłopakiem swojej dziewczyny | |
| |
 |
Strikerx 
|
| | jestem jedynym może przesadzam ale sami wiecie jak kobiety potrafią nas zeschizować... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Czw 07 Lut, 2008 |
|
| | Kobieta moze zajsc w ciaze rowniez, gdy nasienie znajdzie sie na jej wargach sromowych. | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Sob 09 Lut, 2008 |
|
| Wprawdzie ryzyko zajścia w ciążę jest mniejsze przy pieszczotach, ale jednak jest. Najlepiej zakładać gumkę także przy pettingu, żeby mieć pewność, że sperma ani pre-ejakulat nie będzie miał styczności z ciałem partnerki | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 09 Lut, 2008 odp |
|
| | ale co to za przyjemność... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Sob 09 Lut, 2008 |
|
| | Ale za tą wątpliwą przyjemność nie płacisz strachem jaki przeżywałeś | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 09 Lut, 2008 odp |
|
| jeszcze przeżywam...za jakieś 10dni się wyjaśni jeśli przyjdzie okres | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
| |