Seks oralny: panowie, jak lubicie? |
Autor | Wiadomość |
PinkRose Dołączyła: 24 Sty 2008 Posty: 52 Skąd: buch | Wysłany: Pią 25 Sty, 2008 Seks oralny: panowie, jak lubicie? |
|
| No, wreszcie się zdobyłam żeby zapytać
Jak lubicie, co całkowicie odpada, czego kobieta nie powinna robić podczas seksu oralnego?
Własnego faceta nie mogę zapytać, bo on na każde pytanie:"tak jest dobrze, bardzo dobrze" albo "ale mi się wszystko podoba!". No częściowa załamka po prostu..
Panowie, proszę o pomoc! =D | |
| |
 |
heroes84 
Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 377 Skąd: łodź | Wysłany: Czw 31 Sty, 2008 |
|
| Nie ma rzeczy, której bym nie lubił w seksie oralnym i chyba nie ma faceta na Ziemii, który by nie lubił seksu oralnego !!! | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Czw 31 Sty, 2008 |
|
| Zgadza, sie kazdy facet lubi orala. A jesli jakis nie lubi to cos jest z nim nie tak..
A codo tematu.
Po pierwsze kobieta powinna umiec robic lodzika.
Ja uwielbiam jak moja partnerka bierze do buzi jakis goracy plyn np. wode, herbate i po kliku/kilkunastu sekundach przechodzi do orala.. oczywiscie czynnosc trzba powtarzac Nie nic lepszego jak goracy, wilgotny jezyczek na moim wacku . Rowniez podczas orala powinna zmieniac pozycje, nie tylko jedna i ta sama. Lubie patrzec jak dziewczyna to robi, wiec zgaszenie swiatla odpada. Fajne sa dlamnie rozne zabawy typu smarowanie ptaszyny bita smietana, czekolada, miodem itp.
A czego nie powinna robic kobieta? Hmm... nie wiem. Jeszcze nie bylo takiej rzeczy ktora by mi sie nie spodobala. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
krysik Dołączył: 05 Mar 2007 Posty: 6 | Wysłany: Czw 31 Sty, 2008 |
|
| M-H napisał/a: | A czego nie powinna robic kobieta? |
może gryźć | |
| |
 |
heroes84 
Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 377 Skąd: łodź | Wysłany: Czw 31 Sty, 2008 |
|
| Właściwie to bardzo trafna uwaga Aż mi się gorąco na samą myśl zrobiło | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Czw 31 Sty, 2008 |
|
| No pewnie tak, ale ja jeszcze nie zostalem ugryziony w wcaka. Ale na bank sa zwolennicy gryzienia... tak samo jak niektore kobiety lubia byc lekko podgryzane w sutki . | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 31 Sty, 2008 |
|
| gryzienie jest fajne ;P ale z wyczuciem mój partner to lubi i on tez lubi na zimno tak przez chwile np-zimne piwko ;P albo z tic tacami w buzi albo cukierkiem ice mentol pobudza i członek staje sie bardzo wrażliwy to ciekawa odskocznia od codzienności ;P | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Pinoki0 Dołączył: 18 Maj 2015 Posty: 75 Skąd: Dolnośląskie | Wysłany: Wto 19 Maj, 2015 |
|
| Niech nie gryzie. Zębów w ogóle nie chcę czuć w łóżku. Lekki gryzek w policzek czy bark to max.
Nie nudno w górę-dół, zmieniać coś trzeba...
Nie za krótko | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 16 Cze, 2015 |
|
| Ale jak zmieniać? Mój facet kiedyś twierdził, że nie lubi, że go to tak nie podnieca jak stosunek. Więc coś z nim nie tak? | |
| |
 |
kcqBM Wiek: 37 Dołączył: 03 Gru 2014 Posty: 25 Skąd: Poznań | Wysłany: Wto 16 Cze, 2015 |
|
| Polecam herbatke mietowa
Noo i nie wiem, w sumie nie kazdy to lubi - lizanie jajek | _________________ <> | |
| |
 |
haster69 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 380 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Czw 18 Cze, 2015 |
|
| Gdy laska liże i ssie jajka jest wspaniałe. Przed pierwszym razem nie sądziłem, że to aż takie przyjemne. | _________________ http://zbiornik.com/go/9L3w!/ <-- skopiuj całość i przejdź do mojego konta na zbiorniku | |
| |
 |
salvos Dołączył: 25 Wrz 2015 Posty: 13 Skąd: Zielona Góra | Wysłany: Sob 03 Paź, 2015 |
|
| Jak uwielbiam szybko, bardzo głęboko . Uwielbiam odglosy gdy moja się krztusi moje podniecenie wtedy jeszcze bardziej wzrasta . A mega to jest dopiero gdy ma go w ustach głęboko i języczkiem po jajkach. Rozpływam się wtedy. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 05 Paź, 2015 |
|
| ciekawe, jak wtedy powstrzymać odruch wymiotny. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
salvos Dołączył: 25 Wrz 2015 Posty: 13 Skąd: Zielona Góra | Wysłany: Wto 06 Paź, 2015 |
|
| No przerwa chwilowa i na nowo. Onesa lubisz sex oralny? lubisz czuć go w ustach? | |
| |
 |
redman32 
Dołączył: 08 Lis 2014 Posty: 691 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 06 Paź, 2015 |
|
| onesa napisał/a: | ciekawe, jak wtedy powstrzymać odruch wymiotny. |
jakoś jest to możliwe | |
| |
 |
|