Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pierwszy raz ;)
Autor Wiadomość
marko132005 

Wysłany: Wto 22 Sty, 2008   Pierwszy raz ;)

Witam... Od dłuższego czasu obserwuję co tu się dzieje, lecz dzisiaj się zarejestrowałem i wiem, że dużo jest osób które są już doświadczone. A więc tak, najprawdopodobniej w ferie zimowe przeżyję wraz z moja kochaną osobą nasz pierwszy raz. I teraz mam takie pytanie które prezerwatywy byście najbardziej polecali, najlepiej ze środkiem plemnikobójczym i z Durex'a :wink: Bo chciałbym żeby ten nasz wspólny pierwszy raz był naprawdę niezapomniany i miły. Co byście polecili jeszcze? Nakładkę wibracyjną? Kamasutrę? Bo naprawdę nie wiemy co i jak będziemy robić i chcielibyśmy się Was poradzić :mrgreen: Co jest dla niej najprzyjemniejsze, żebym mógł jej sprawić tą rozkosz... Będę bardzo wdzięczny... Dzięki za wszystko :)

adadverts 

Wysłany: Wto 22 Sty, 2008   

Pierwszy raz raz zazwyczaj jest beznadziejny :P Także nie obiecuj sobie zbyt wiele... Ale pamiętaj, że każdy następny jest już coraz lepszy :)

I daruj sobie te nakładki wibrujące i inne gadżety, bo to się zupełnie na pierwszy raz nie nadaje. Z prezerwatyw polecam Durex Extra Safe - bez środka plemnikobójczego, ale na pewno nie pękną.

zola 

Wysłany: Sro 23 Sty, 2008   

Kolega adadverts, powiedział całą prawde

Pozdrawiam

penis.com.pl
penilarge krem
marko132005 

Yhym... Dzięki ;) A które są z plemnikobójczym środkiem? Bo jednak wolelibyśmy takie...

adadverts 

Durex plemnikobójczych nie produkuje i generalnie większość firm odchodzi od tego rozwiązania, bo okazało się ono mało skuteczne, a dodatkowo niektórzy ludzie źle reagują na ową substancję.

Plemnikobójcze robi jeszcze Unimil, z tego co pamiętam, ale kiedyś po gumkach tej firmy zrobiła mi się jakaś wysypka, więc nie polecam... Lepszy Durex Extra Safe - jak sama nazwa wskazuje super bezpieczne :D

A tak na marginesie - to polecałbym zacząć pierwszy raz od wspólnego prysznica/kąpieli. Bardzo odpręża, pomaga zniwelować zdenerwowanie i można partnerkę zobaczyć w pełnej krasie jeszcze przed głównym aktem. No i do tego pełna estetyka potem :)

PinkRose 

Wysłany: Czw 24 Sty, 2008   

Nie chcę cię odstraszać ale raczej za fajnie nie będzie =D Jesli masz do 'wybzykania' dziewicę - jakieś supereotyczne podejśca itp mało dadzą - błona dziewica będzie ukrwiona i laskę będzie bardziej bolało;) przeżyć, dobrze zapamietać, cieszyć się - ale jednak isć dalej i myśleć już o nastepnych razach...

marko132005 

Wysłany: Sob 26 Sty, 2008   

Właśnie wiem... I zastanawiam się co zrobić żeby jak najmniej ją bolało... :? Co radzicie

paulinka 

Wysłany: Nie 27 Sty, 2008   

nie zawsze mocno boli zrób wszystko żeby była jak najbardziej rozluźniona i jak naj mniej spięta a po stosunku udajcie sie pod prysznic tam obejmij ja czule i mów jaka jest cudna ;)

mnie mocno nie bolało krwi nie było prawie wcale dosłownie 3 krople

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

PinkRose 

Wysłany: Nie 27 Sty, 2008   

Mnie bolało jak cholera;) Także widzisz, każda inaczej.

paulinka ma rację, czule i z miłością =D

heroes84 

Wysłany: Czw 31 Sty, 2008   

Kurcze, ja n9gdy nie uprawiałem seksu z dziewicą, mój pierwszy raz był z doświadczoną partnerką i bardzo fajnie wspominam go. Na pewno zaliczam mój pierwszy raz do bardzo udanych. Ale na pierwszy stosunek na twoim miejscu bym nie wydziwiał, żadnych nakładek, ani książek. Czysty spontan. Co do gumek, to ja polecam Durex ellite (takie fioletowe pudełeczko). Dla mnie gumki są super. Do dzieła i powodzenia ;)

Odpowiedz do tematu